Arkadaşlar fiyatları birirne yakın oldugu icin baslamıs bazı kampanyalar yuzunden bu ikisnden birini almak isstiyorum.
Eten m600+ modelinin biraz eski olması ve de genellikle her alalnın bir kez hard reset yapması ya da rom olayları ile ilgili sorun yaşaması beni düşündürüyor.Yani okuduğum yorulmarda bu tür şeyler yaygındı.Onun dışında keşke edge'i olsaydı diyorum. 3g ve edge telefonu öne taşıcak özellikler.
Toshiba ya gelince onun özelliği smartphone olması. Ve edge , 3g ve birtakım üstün özelliklere sahip olması. Biraz daha saglam bir kasası var tabiki ama bir pda denilemez.Touchscreen yok malesef ama windows mobile 6.0 ile biraz kullanım rahatlar sanıyorum.ekran çzöünürlüğü biraz daha kötü.
Benim istediğim internette sorunsuz bir şekilde dolaşabilmel ve en önemlisi multimedya yazılımları rahat kullanabilmek bilgisayarımdaki rahatlıga olabildiği kadar yaklaşabilmek.
İkisi aynı fiyat desek hangisini seçerdiniz mesela. Eten önde gözüküyor çünkü touch-screen özelliği avantaj.Ama edge den , 3g den vazgeçmememe değcekmi ?