Şimdi Ara

Et yerine hangisi yenir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben birşey soracağım et fiyatları malum imkansızlıktan biraz da tembellikten bir türlü süreklilik sağlayamadım bu sporda zaten çok aşırı bir vücut istemiyorum yağsız ve biraz kaslı bir vücut istiyorum.et alamıyorum tavuk alayım diyorum onda da bir sürü soru işareti var yok antibiyotikli tavuk deniyor yok erkeklerde tavuk Eti göğüs büyütüyor deniyor bir sürü saçmalık.ton balığı konservesi desen cıva var deniyor ne yiyeceğimi şaşırdım resmen.ara vermiştim 1 yıldır yeniden spora başlayacağım ve beslenme işini şimdiden halletmem lazım.soruma gelecek olursak et ve tavuk yerine balık yesem olur mu? Etin yerini tutar mı? Arada sırada tavuk yerim arada sırada et ama genel olarak kendi tuttuğum balığı yiyeceğim.fikriniz nedir bu konuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 5 Eylül 2017; 15:7:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et yiyemiyorsanki kendini sık bir öğün ye en azından en iyi dayanılacak yer lor peyniridir. Protein kaynağı seçilirken yağ karbo ve protein oranı önemli. Tavuk göğsünün seçilme bedeni yağı az proteini çok olmasından kaynaklıdır. Protein kaynağı seçerken buna dikkat etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaşın hazırladığı yemeklerde 30-35 gr arası protein var günde 3 öğün yesen 90-100 arası eder. Hem çok ucuz olduğundan yanında protein tozu veya bca gibi destekler alabilirsin.


  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.