Şimdi Ara

Et döner nasıl yapılır? [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
14.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_666

    portekizdeyim allahınızdan bulun

    hocam orada Türk dönerciler yok mu ?
  • Katalitik sobada yapmak daha mantıklı.

     Et döner nasıl yapılır? [SS'li]
  • artık %100 yaprak döner cok az firma yapıyo ve fiyatlarıda gerçekten asırı derecede pahalı suan piyasada ortalama %60 kıyma %40 yaprak olarak yapılıyor.bizim firma misal et dönerde %60 kıyma %40 et kullanıyor.hele 2-3liraya et döner satanlar %80 ne oldugu belli olmayan kıyma %20 et koyuyorlar.et döner olarak 1pors. 100gr olarak maliyet 2.5lira falanç.tavukda iş degisio onun maliyeti cok daha ucuz 600kurus civari 100gr maliyeti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aşkacısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: The_666

    portekizdeyim allahınızdan bulun

    hocam orada Türk dönerciler yok mu ?

    var da türkiyedekiler ile alakası yok
  • Yine bir gece konusu yine bir up.
  • AOÇ cok uzak su an gidemem :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.