Şimdi Ara

Eşya bilmeyen Theokoles'in dramı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen tr kitlesindenim, elemanın flamer olmadığını söylediğimi ima ettin flame yapıyor ama küfretmiyo dememe rağmen. Maminin yt videolarını izlerkem eğleniyorum burada bir sorun olmasa gerek. Zamanın oxisinden farkı var, oxi gibi prim peşinde değil. Oxi gibi kamera kırmıyor. Oxi kadar flamer seğil (FLAMER AMA OXI KADAR DEĞİL, ANLAMADIĞIN İÇİN PARANTEZ AÇMA GEREKLİLİĞİ HİSSETTİM)

Şu yıl içinde 1 saatten fazla dayandığım tek yayıncı imaqtpiedır. Ne mamisi ne nbsi ne zeonnu ne wingsofdeathi ne dyrusu ne dominatei. Bu elemanları birbiriyle kıyaslamadım bu arada, sadece dahil olunduğum tr komünitesi ve batı komünitesinden birkaç örnek verdim.

Mami nasıl kötüye sürüklüypr anlamıyorum ki kolsuz bacaksız aptal yeteneksiz diyerek mi :d tr komünitesinin bunlardam çok daha fazlasına sahip olduğunu herkes biliyor.

Ne dediysen öyle demediğimi kanıtladım yine de üste cıkabildin helal olsun.

Aynen nightbluea gülmüyorum o yüzden ergensi cocuksu diyorum lol :d youtube kanalımı acsan her nb videosunda izledi işareti çıkar ama nefret ediyorum aynen :d sezon 4 5te streamer önerisi konularında hep qt ve nb önerirdim ama sen bilirsin hala haterımdır belki :d

Yarım saattir aynı seyleri geveleyip duran sensin ama tr komünitesinden olan benim :d aynen :d hadi sana weaboolarınla iyi eğlenceler böyle salakça bi konuya bile bu kadar yazdım lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 18 Ağustos 2016; 2:26:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BRIDGIT MENDLER kullanıcısına yanıt
    Savunduğun kişi gibi üslubuna dikkat etmeden konuştugun için bloğu hakettin.Senin gibilerden cok var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    5X flameden ban yiyen birinden üslup konusunda azar yedim. Hayat işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 18 Ağustos 2016; 9:17:43 >
  • Bilse ne olur bilmese ne olur.Ben oyunu bıraktım fakat oynadığım dönemde hep lw derdim.Ayrıntıya giricek ne var.Bu kadar mı zoruna gitti adamın böyle olması anlamadım gitti.Saçma sapan konular açıyorsunuz.Şu konudaki çoğu post saçma herkes birbiriyle tartışmış.Sen gitmişsin dominiği bilmiyor diyorsun bilmiyorsa bilmez sanane.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

5X flameden ban yiyen birinden üslup konusunda azarlandım. Hayat işte...

hahahbahahaha kardeşim benim her yorumunu okudum haklısın sen boşver,not worth it XD

gp mainsin qtpie favori yayıncın,bff olalımmı ?
  • BRIDGIT MENDLER kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

5X flameden ban yiyen birinden üslup konusunda azarlandım. Hayat işte...

hahahbahahaha kardeşim benim her yorumunu okudum haklısın sen boşver,not worth it XD

gp mainsin qtpie favori yayıncın,bff olalımmı ?

reisçilik suçsa en büyük suçlu benim imaqtpie reis ulan

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    sen neden bıraktın,herkes oyunu bırakıyor

• Begenmiyorsan izleme cok biliyorsan sen oyna kafasina acayip ayar oluyorum. Nasil seviyorlarsa su adami savunma sekline bak

• Beyler sizene kardeşim neden böyle boş konular açıyorsunuz.Adamın profesyonel hayatı olmuş gereken yerde güzel oynamış.Ve bunu 1-2 kere yapmamış sürekli yapmış ve yükselmiş, sen çıkıpta bu adama şansına ptofesyonel arenada oynamış diyemezsin.Adam sezon 1 den beri oynuyormuş her sezonda oyun gelişiyor.2 haftada bir güncelleme geliyor.Sen napıyorsun ya lolking,ya probuilds girip profesyonel oyuncuların build bakıyorsun belki ezberliyorsun.Yetmiyor youtubeda 5-6 kanal var reklam olmasın onlara bakıyorsun nasıl oynuyor build nasıl uyguluyor ezberliyorsun.Sonra oyuna girip onu deniyorsun en az 5 maç ama bu adam dışardan geliyor oyunu açıyor kafasına göre takılıyor profesyonel miş daha önce böyle hatalar yapamaz.Diyemezsin..ayrıca her yayın baron çalıyor smite baya iyi atıyor.Adam onda ustalaşmış.Sende ustalaş çık profesyonel arenaya seni konuşsunlar kıskanmayalım çalışın sizinde olur.

• Theokoles fanboylari yine konuda.Babaggg spamlamaya devam gereksiz organizmalar

• Nb kadar ergenini görmedim. Gerçi twitche girmeyeli bir seneden fazla oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız jungle ile çok güzel ct yapıyor bi kaç kez geldi karşma ne zaman gank atsam hop orda bitiyordu
  • 30 lv olduktan sonra normal oynamayı bıraktım.Başladım solo q rank atmaya silver 5 başlamıştım o günden bugünlere master'a çıktım.Dinamik geldi tüm oyun zevkim gitti.Son sezon bitmeden önce bütün sweler karşıya geldi 5 olarak.Biz bireysel olarak hepsinden daha iyi olsakta hepimiz solo q olarak girmiştik.Adamlar iletişim halinde olduğu için maçı çevirip kazandılar.Son zamanlarda iyice zevksiz hale geldi bende bıraktım 3 hesabım vardı arkadaşlarıma verdim hepsini, evet bırakan bir kesim var bu twitch ve forumdanda belli.

• kaç senedir oynuyrum şu illeti dominik ne ben de bilmiyorum valla.

edit: Anladığım kadarıyla son fısıltının bi itemiymiş, herneyse... Siz önce kendinize bakın o adamdan ne eksiğim var o yayın da yapıyor canlı canlı para da kazanıyor diye bi sorun kendinize önce. Millete buradan laf atıcağınıza adam olun az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertum -- 18 Ağustos 2016; 17:29:54 >
  • Dominik ney beyler?
    Kırmızı son fısıltı mı?
  • Biz hala lw al lw diyoruz vallahi dominik deseler bende bir durur düşünürüm yayınlarını izlemediğim için birşey diyemeyeceğim ama ligdeyken ortalama ve altı civarındaydı bıraktıktan sonra da oyunculuk olarak kendini geliştirmeye çalışmamıştır doğal olarak twitch daha çok bir eğlence ortamı.

• Ben bile çoğu yeni itemin adını bilmiyorum o kadar sene oynadım yeni itemlere, şampiyonlara alışamadım.Hatta itemlerin birçoğu yenilendikten,yenileri geldikten sonra hepsini birbine karıştırıyorum bence bu eleştiri konusu olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Adam yayıncı , düzenli lol oynuyor , dominik'e bakıp drakhtar var ya kör müsün diyor.

Şu an silverda olup bunu yapmayacak 100lerce insan bulabilirim.

https://clips.twitch.tv/theokoles/FragileAlligatorDeExcite

14. sn de "Benim çar vurmuyo abi adamlara vurmuyor."

Eşyalarına bakın , ad ye armpenine bakın.Combo bilmeyince çar vurmuyor olur tabi , naparsın.Bi tarafta profesyonel olmamış nb3 üstad , diğer tarafta ex-pro ama eşya adı bilmeyen , rengarla kasıp çar vurmuyor diyen, kha ile kill toplayıp earlyde izole olanlara tek atıp latede tflerde saçma sapan hareketler yapıp maçı satan , kendi hatasında takıma sallayan bir yayıncı.Yazık.

kanka biraz hater olmak için yazmışsın be bunları benim çar vurmuyor derken adam geyik yapmış yani ciddi ciddi mi söylemiş sanki onu geçtim drakhtarı birisi söylüyor oda drakhtar var zaten diyor milleti kıskanacağınıza laflarına bakacağınıza gidin kendiniz oynayında öyle gelin. eminim bu forumun %99'u bu adamdan kötü.

not: theokoles hayranı falan değilim saçmalamayın şimdi aşşağıda ek olarak yayınınıda hiç seyretmem hatta banlıyım küfür ettiğim için

• Adam yayında geyik olsun interaktif ortam kurup eğlenmeye çalışıyor adamın oyun bilgisini jungle dönüş tarzından anlayabilirsin (tilt olmamış halini kolla) kendisine ve izleyicilerine saygılı bir insan bence iyi bir yayıncı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.