Şimdi Ara

Estetik Meme Büyütme Ameliyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yenilediğimiz sayfamızdan dokturumuzun bilgilendirmesini yapmak istiyorum.

    Estetik meme büyütme ameliyatı gereksimlerinden en önemli faktörü açıklamak gerekir ise; Göğüsler kadınların beden algısı açısından çok önemli organ olma özelliğine sahiptir. Küçük göğüsler kişiyi bilinçaltında rahatsız verir. Küçük ve büyük göğüsler kadını giyim ve fiziksel olarakta mutlu etmeyecektir. Göğüs kadını ruhen ve fiziken rahat bir birey olması için çok önemlidir.

    2017 yılı itibari ile göğüs büyütme operasyonu en çok yapılan estetik ameliyatlar sırasında ikinci sırada yer alır. birinci sırayı burun estetiği en fazla yapılan estetik ameliyattır. estetik cerrahide eskiden sadece meme protezleri silikonlar ile büyütme işlemi yapılıyorken. Yeni gelişen teknolojiler sayesinde kişiden alınan yağ kök hücreleri zengilenştirilerek kendi yağ transferleri ile göğüs büyütmek mümkündür. göğüs büyütmede Çok kullanılan maddlerden biride estetik dolgu maddeleridir. aynı yöntem ile meme dikleştirme operasyonlarıda yapılabilmektedir. fitoöstrojen hormonlar içeren krem ve takviyeler göğüs sağlığı için zararlı olabilirler.

    Özellikle türkiyede de sık yapılan bu operasyonlar kişileri mutlu eden sonuçlar verebilmektedirler. Yurt dışından bir çok kişi başarılı doktorlarımız ve ekonomik sebeblerden dolayı üklemizi tercih etmektedirler. Meme problemleri estetik cerrahi yada küçük kesiler ile uzman hekimler tarafından hastane ortamında gerçekleştirilen cerrahi bir operasyondur. aynı zamanda doğum yapmak hızlı kilo kaybı ve şişmanlama memelerde deformasyona sebeb olabilir. memelerin eşit olmasıda estetik açıdan bir problem olabilir kadın için. kişisel web sayfamda diğer uygulamalarım ve meme büyütme ameliyatı hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz. göğüs estetiği operasyonlarımı özel hastanede yapmaktayım.

    Op.Dr.Ferruh Bingül
    www.ferruhbingul.com
    Estetik Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.