Bildirim
Esrarengiz Elmaslar!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Elmas sana hasar verebiliyor mu?
Bunu kesince içinden mob mu çıkıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Mart 2009; 18:20:13 >_____________________________ -
-
Tam olarak haritada nerede bulunuyor bu elmaslar.Rica etsem haritadaki yerini işaretleyip upload eder misin ? _____________________________ -
-
bu da böyle birşey işte kesicem içinden çıkanı da kesiceksin herhalde.. _____________________________ -
Bunlar aşağı yukarı heryerde karşınıza çıkar belirli yerleri yok B2 dede putlar var :D
Bunları öldürünce içinde bana Giant bile çıktı =))_____________________________ 92 FF WİZARD
*TİTAN*
KiNG_0_KiNG -
ilgiç şeyler var desenize
Yokki yüksek lvl li bir charımız girelim
Orjinalden alıntı: Hypocrites
97 lv giant çıkmıştı banada şu semendere benzeyen şeylerden , 90 lv charıma bir fire nuke yedim çat 11 k vurdu.. Oyundan soğudum vallahi çok vuruyor cavedeki moblar..
Girebilsem keşke
Dayak yemeye razıyım
İçerisi berbat git git bitmiyo hele bi warriorun varsa
_____________________________ 92 FF WİZARD
*TİTAN*
KiNG_0_KiNG -
quote:
Orjinalden alıntı: fenerberk
Bence girsen çok bişey olmazz
Davulun sesi uzaktan nasıl hoş geliyosa buda uzaktan hoş görünüyo
İçerisi berbat git git bitmiyo hele bi warriorun varsa
Haklı olabilirsin
Ama işte yapmadığın için çok cazip geliyor insana
bunlar trap yani tuzak mavileri sizi buflar yeşilleri debuflar veya 98 canavar çıkartır. giant elite champion şansınıza ne düşerse..
Bunlar botçulara karşı yapılmış bir tuzak olabilir. Gerçi artık önlem alındı..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler