Bildigimiz gibi eslantta gorev alınan yerde bı gorev daha war.Bunu yapınca atack,sw,buf,ac scrollarını verıyor pekı bunu nasıl yapıcaz.İşde yapılması
İlk oalrak gorevı alıcaz.Aldıkdan snr sıra sıra lazım olan esyayı bulucaz.Tam olarak 7 tane olan esyaların tam olarak nerede oldugunu bılmıyorum ama Sırası ıle ısımlerı ve cevap seceneklerını yazacagım
1.) Watchman Cevap: 1 2.) Participant Cevap: 2 3.) Undertaker Cevap: 1 4.) Alternate Cevap: 2 5.) Disipline Cevap: 1 6.) Poet Cevap: 1 7.) One Restless Cevap: 2 Yardım olduysa ne mutlu bana
güzel bi topic eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: AZRAIL_19
güzel bi topic eline sağlık
Saol
Bu arada hatırlatayım hepsınden 1 er taneverıyor 30 tane degıl
Yararlı topic teşekkürler ben bunu yapmak için baya uğraşmıştım yaptıktan sonra foruma koymuştum pek ilgi görmemişti
kordinatlarını bilen varmı bu adamların bu araadacvplar için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Yararlı topic teşekkürler ben bunu yapmak için baya uğraşmıştım yaptıktan sonra foruma koymuştum pek ilgi görmemişti
Hala ılgı gormuyorİlerde eslanta gıdıp sc gorevını yapmak ısteyen kesın topıc acar
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
quote:
Hala ılgı gormuyorİlerde eslanta gıdıp sc gorevını yapmak ısteyen kesın topıc acar
Bu konuda bende eminim dostum bunun için linki sık kullanılanlara ekledimki sorulduğunda insanlara yardım edebilmek için ama insanlar hep hazıra kacıyor (bazen bende öyle yaparım )
quote:
quote:
quote:
Bu konuda bende eminim dostum bunun için linki sık kullanılanlara ekledimki sorulduğunda insanlara yardım edebilmek için ama insanlar hep hazıra kacıyor (bazen bende öyle yaparım )
İnsanlık hali işde bazen yapılıyor hazıra kacmak
bilgiler için teşşekkürler bu hafta aldım görevi de adamları bulamadım görev yok ken her yerde görürdüm şimdi yoklar..
quote:
Up (işe yarar bı topıc gormeyenler gorsun)
AMA KENDİNİ BÜYÜTME BASARINI GÖLGELER!
quote:
Orjinalden alıntı: __SpecTer__
quote:
Up (işe yarar bı topıc gormeyenler gorsun)
AMA KENDİNİ BÜYÜTME BASARINI GÖLGELER!
Bunla ovunecek kadar cocuk degılımGene de uyarın ıcın saol
güzel bir çalışma saol
ya ben hala anlamadım o görevi watchmanı tıklıorum 1 diorum yok oluor ama bendeki kağıt gene aynı kağıt
bu görevi lwl kac lar yapıyor ?
saol bende bu görevi arıodum iyi oldu.saol
ARKADAŞLAR LVL 62 DE GELEN ESLANT SCROLL GÖREVİNİN YERLERİNİ VE CEVAPLARINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM.
1.watcman of suffering(chastra) 84.216 [dark stone] cevap=1 2.apostle of suffering(degola) 834.52 veya 402.768 cevap=2 3.undertaker of suffering 352.83 [soldaki cw'ler] cevap =1 4.alternate of suffering(mungus) 508.355 veya 248.334 [soldaki harpyler] cevap =2 5.disciple of suffering(dorana) 572.125 veya 221.696 [brahmanların arkası] cevap =1 6.poet of suffering(jerain) 511.766 [trollerin ora 1 People=Shit: 7.restles of suffering(novad) 634.51 veya 376.627 [dm ye giden yolun en başı] cevap=2