Şimdi Ara

Eskiyi çok özlüyorum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
5.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Alıntılar uzadı buraya yazayım sormak istediğim o yılların nesi yani özlediğin insanları mi çevren mi giysiler mi yemekler mi?

Çevrem, yaptıklarım, bulunduğum ortam vs. vs.

Orijinalden alıntı: jrboyd

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Alıntılar uzadı buraya yazayım sormak istediğim o yılların nesi yani özlediğin insanları mi çevren mi giysiler mi yemekler mi?

Çevrem, yaptıklarım, bulunduğum ortam vs. vs.

Dediğim gibi bunları canlandırmaya çalış. Bence yararını görürsün. Fotoğraf varsa video ile destekle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • hepimiz bir film yıldızi bir rock star olacagimizi dusunerek buyuduk ama oyle olmayacak bunu anlayacaksınız DÖVÜŞ KULÜBÜ

DEPECHE MODE BİR TUTKUDUR
  • Eskilere dönmek, o anı uzaktan yaşamakta olsa, hissi olarak, plak şarkıları dinliyorum.
    Gerçekten, insan huzur buluyor, eskilere sürüklenip gidiliyor...

• Yalniz degilmisim demek ki. Yas 19 ama soyle 9-10 lu yaslara bi donebilsem o kadar mutlu olurum anlatamam. Hep bana o donemlerim daha anlamli gelir sanki hicbir sey bu kadar karışık degildi belki cok daha az seye sahiptik ama daha mutluyduk. Bi de yedi yasimdan 13 yasima kadar oynadigim futbol takimim aklima gelir ilk kez yalniz basima disari yollamislardi florya metin oktay tesislerine gitmistik o kadar mukemmeldi ki... Of be yaramı deştiniz :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Şu andan mutsuz olanların çoğu eskiyi özler. Eskiyle ya da şu anla pek bir alakası yok. 30'lardan 20'leri 60'larda 50'lileri özleyen hep vardı. 2020'lerde de 2010'ları özleyenler olacak.

Öyle öyle derken, bir bakmışsın bu dünyadan göçüp gitmişsin...

Bu cümlenden şu an mutsuz olduğunu anlıyorum. Doğru mu?

Hiçbir zaman mutlu olmadım ki. Şu an kurulu olan düzende mutlu olmak da çok zor hatta imkansız bana göre.

Aynen hicbirseyden zevk alamayan alsada mutlu olamayan bi toplum olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

Eskilere dönmek, o anı uzaktan yaşamakta olsa, hissi olarak, plak şarkıları dinliyorum.
    Gerçekten, insan huzur buluyor, eskilere sürüklenip gidiliyor...

Ben mesela Tarkan'ın eski şarkılarını dinledim geçen. Bir tuhaf oldum. O zamanlar epey küçüktüm ama o dönemi gayet iyi hatırlıyorum

Psikolojik destek alsam faydasını görür müyüm sizce?

Ama bunu aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. "Sıkıntılarım var" desem, haklı olarak "Ne sıkıntın olacak!? Yediğin önünde yemediğin arkanda" diyecekler.

Bence git. Bak, ben gittim faydasını gördüm. İçini dökünce insan o kadar rahatlıyor ki...

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Ama bunu aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. "Sıkıntılarım var" desem, haklı olarak "Ne sıkıntın olacak!? Yediğin önünde yemediğin arkanda" diyecekler.

Bence git. Bak, ben gittim faydasını gördüm. İçini dökünce insan o kadar rahatlıyor ki...

Ondan hiç şüphem yok. Epey faydası olacaktır ama sorun, bu durumu aileme nasıl izah edeceğim?

• jrboyd kullanıcısına yanıt
  • Ülkede her yer Sin City'e döndü anasını satim...

Orijinalden alıntı: 01001101

Mesela şu da var. O dönemlerde çocuk olmayı deliler gibi isterdim

http://www.youtube.com/watch?v=rJT01xVgARo

• jrboyd kullanıcısına yanıt
    çocukla oynamak gibisi yok şu ikinci sırada çıkan çocuğu görünce kardeşlerim aklıma geldi iki kız kardeşim var, ikisinin de küçüklüğünde baya oynayıp eğlenmişimdir onlarla çocuk fena bi neşe kaynağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

90 lı jenerasyonun gerçekten psikolojik sorunları var en iyi dönem mi desem en kötü dönem mi desem bilemedim.

Ben her ne kadar o jenerasyonun en sonuna yetişsem de gayet hakimim o döneme. 2000'lerin başı da çok güzeldi mesela.

quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Aslında keşke dememek lazım ama işte; keşke demesek..

Demeye devam edeceğiz sürekli, ne yazık ki.

Haklısın.

1- çocukluk="kusursuz cahilliğin kusursuz mutluluğu" dur
    2- büyüdükçe deretler de artar

ilk neden ana neden, ikincisi çok da önemli değil. eğer ilk neden olmasaydı, sorunların büyümesi falan önemli olmaz gene mutlu olurduk.

çocukluk cahilliktir, küçük mutlu bi dünyamız vardır, şekerler-sokakta oynanan oyunlar-güzel geçen günler... bunların dışında hiçbirşey bilmez ve kafaya da takmayız. kafa boştur. mutluluğun asıl nedeni budur.

eski günler güzeldi şimdi ortam bozuldu kısmı da biraz aldatmaca, çocuk olduğumuz günlerde dünya şuandakinden daha pis durumda olsaydı dahi biz gene o günleri özlerdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 14 Temmuz 2013; 12:19:01 >
  • Epey ufak olduğum bir dönem belki 4 5 yaşlarım..

Kırklareli Alpullu da müstakil güzel bir evimiz vardı. Kendi bahçemiz vardı. Dedemle birlikte şu trakya evlerinin standardı olan şekilli taş duvarlardan yaptırmıştık bahçenin çevresine ev o zaman daha çok hoşuma gider hale gelmişti.

Evin önünden geçen yol dümdüz bir yoldu iki tarafı eşit aralıkla dikilmiş ağaçlar vardı.. Karşımızda ise büyük bir çamlık ve bugday tarlaları...

Çamlık içinde çok büyük bir ağacın müsait yerine babam ve amcamların çocukken yapmış oldukları ağaç evi vardı. Oraya tırmanmak için birde uyduruk merdiven tüm gün kardeşimle orada oynardık.. O zamanlar ortam bu zaman gibi kötü değildi ev yıllarca dokunulmadan sağlam kalmıştı..

Bazı zamanlar hala hatırlardım orada geçirdiğim günleri öyle güzeldi ki.

Şimdi kız arkadaşımın kpss sonuçlarını bekliyoruz eğer mümkün olursa oralarda bir yere atanırsa evimi istanbuldan tekrar oralara taşımak istiyorum. Artık bu şehrin pisliğinden iki yüzlülüğünden ahlaksızlığından hırsızlığından kurtulmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Temmuz 2013; 12:20:29 >

• quote:

quote:

quote:

Ondan hiç şüphem yok. Epey faydası olacaktır ama sorun, bu durumu aileme nasıl izah edeceğim?

Açık açık anlat. Onlar senin ailen. Senin sağlığından daha önemli bir şey mi var onlar için?

Derdini anlatamıyorsan da çek karşına aileni konuş, dertlerim var de, canımı acıtıyor de.

Ailene karşı bu konuda ön yargılısın biraz açıkçası. Bence bir dene anlatmayı. Anlatmadan bilemezsin ki ne tepki vereceklerini.

-Milli Kayınço-

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açık açık anlat. Onlar senin ailen. Senin sağlığından daha önemli bir şey mi var onlar için?

Derdini anlatamıyorsan da çek karşına aileni konuş, dertlerim var de, canımı acıtıyor de.

Ailene karşı bu konuda ön yargılısın biraz açıkçası. Bence bir dene anlatmayı. Anlatmadan bilemezsin ki ne tepki vereceklerini.

İnsan malını bilmez mi? Ne tepki vereceklerini aşağı yukarı tahayyül edebiliyorum. Ama evet denemekten zarar gelmez doğru söylüyorsun.

Ben, onu söyledikten sonra onların "Derdin ne, anlat" demelerinden çekiniyorum. Tamam sıkıntılarımı bilmeye hakları var ama ben psikoloğa içimi dökme taraftarıyım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.