Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Üni.(Tanışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak ayın 18 inde açıklancak dedim ve töt oldum İkinci olarak gelin tanışalım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touristnerd -- 18 Ağustos 2012; 0:28:02 >

• bölüm nedir bro
  • Metalurji ve Malzeme ahaliiii :D :D
  • iktisat :D
  • uluslararası ilişkiler .bu arada kayıt sürelerine dikkaet ettiniz mmi ayın 3 ünde olacakmış sadece
  • endustri muhendisligi iö kazandım ben de umarım herkese hayırlı olmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik-elektronik mühendisliği İÖ , benimki sadece ayın 7 si
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    marmara üni mühendislik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc müh akar

Eskişehir Osmangazi Üni.(Tanışma)
  • Hayırlı olsun genç beyinler .Bu arada nasılsınız,mutlu musnuz sonuçlardan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

Hayırlı olsun genç beyinler .Bu arada nasılsınız,mutlu musnuz sonuçlardan ?

46 bin sıralama ile 38 binlik yere girdim değişik duygular içerisindeyim 3.tercihim tuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

quote:

46 bin sıralama ile 38 binlik yere girdim değişik duygular içerisindeyim 3.tercihim tuttu

Bende 63 binlik sıralamayla 72 binlik yere girdim 8. tercihimdi

• quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun

cümleten

• eskişehir hakkında bilgi verebilecek var mı beni kocaelinden alıkoyan şu yeri öğrenmek istiyorum aşağıda kocaeli vardı yakaladı beni yukarıda burası
  • Valla hocam sosyal hayat olarak ezici bir üstünlüğe sahip ama geri kalan kısmını kayıda gidince gördüğüm kadar anlatmaa çalışırım
  • İşletme
  • Eskişehir iyidir ya şehrin kendisi kampüs gibi her taraf öğrenci. Bir yıldır es-esde öğrenci olarak başka şehirde okumak istemezdim. Tabi arada küçük gelmiyor mu geliyor orası ayrı :D Barlar sokağında Hangover'ın yemekleri ve fiyatları çok iyidir. Yani en azından çok pahalı değil :D En uygun ve yine canlı müzik açısından en iyi mekanlardan biri de şat pub, her gün canlı müzik var adalar desen iyidir yine ama çok takılmıyoruz adalarda biz en azından başka aklıma bişey gelmiyor seversiniz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: thewreckers

Eskişehir iyidir ya şehrin kendisi kampüs gibi her taraf öğrenci. Bir yıldır es-esde öğrenci olarak başka şehirde okumak istemezdim. Tabi arada küçük gelmiyor mu geliyor orası ayrı :D Barlar sokağında Hangover'ın yemekleri ve fiyatları çok iyidir. Yani en azından çok pahalı değil :D En uygun ve yine canlı müzik açısından en iyi mekanlardan biri de şat pub, her gün canlı müzik var adalar desen iyidir yine ama çok takılmıyoruz adalarda biz en azından başka aklıma bişey gelmiyor seversiniz herhalde

Hocam biraz da üniversiteden bahsetsen makbule geçer valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thewreckers

Eskişehir iyidir ya şehrin kendisi kampüs gibi her taraf öğrenci. Bir yıldır es-esde öğrenci olarak başka şehirde okumak istemezdim. Tabi arada küçük gelmiyor mu geliyor orası ayrı :D Barlar sokağında Hangover'ın yemekleri ve fiyatları çok iyidir. Yani en azından çok pahalı değil :D En uygun ve yine canlı müzik açısından en iyi mekanlardan biri de şat pub, her gün canlı müzik var adalar desen iyidir yine ama çok takılmıyoruz adalarda biz en azından başka aklıma bişey gelmiyor seversiniz herhalde

Hocam biraz da üniversiteden bahsetsen makbule geçer valla

Ana kampüs meşelik işte, onun dışında hazırlıkların olduğu çamlık, bide mimarlığın olduğu bademlik var ki tepenin başında. Meşelik hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim işin özünde haftada sadece bir gün matematik dersine gittim geçen yıl, Bademlikteyim ben, ama ana kampüs fena değil pek sosyal aktivite yoktur altını çizeyim :D Klüplerde benim bildiğim kadarıyla o kadar aktif değil ( şahsen üniversiteye gelmeden en az 3 kulübe katılıcam derken bi tane kulüp görebilmiş değilim tabi bunda bademlik faktörüde var sosyal olmak isteyen olur büyük ihtimalle yine de). Okul aktif değil ama eskişehir zaten yeterince iyi bir tempoya sahip sıkılmazsın yani, eğitime gelirsek Mühendislik - Mimarlık Fakültesi konusunda bilgim var sadece oda eğitiminin fena olmadığıdır. Diğer fakülteler hakkında da çok bir bilgim yok açıkçası.. Başka ne kaldı söylemediğim bilmiyorum anadolu'nun ezikliği başta olur özellikle yunus emre kampüsünü gördükten sonra ama oda zamanla geçiyor başınız dik olsun

• Osgü çocuğuyuz biz başımız dik,alnımız açıkken bu alemde kendimizi tek geçeriz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touristnerd -- 18 Ağustos 2012; 15:48:44 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.