Şimdi Ara

eskişehir kılıçoğlu anadolu lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seneye e.k.a.l'e nakil olarak geliyorum bana e.k.a.l hakkında bilgi verebilecek olan vardır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stn-delaqu -- 2 Haziran 2009; 20:05:28 >

• heyt dostum mezun olduğum okul :D
  • Eskişehirin köklü anadolu liselerinden bir tanesidir.Ben bildim bileli var olan bir okul ve kazandırma oranı yüksek.Hatta anadolu liseleri arasında eskişehirde 3. galiba
  • iyi lisedir gel gel biraz dağ başı gibi ama olsun :D EAL'den sevgilerle ....
  • güzel lise ama şehir merkezine biraz uzak kalıyor
  • Ealden sonra ikinci lise eskişehirin.. Zamanında az papaz olmamıştık ekalle basketbol maçlarında
    forever EaL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    HÜSEYİN BÜRGE ANADOLU LİSESİ
    11 yıl önce açıldı
    Ankara Atatürk Anadolu Lisesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi (ya da öğrencilerinin deyimiyle Ekal) 1988 eğitim öğretim yılında Eskişehir Kılıçoğlu Lisesindeki boş sınıflarında 72 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamış, 07.10.1988 tarih ve 34 nolu İl Danışma Kurulu kararı ile Fatih Anadolu Lisesi olarak adlandırılmıştır. Ancak Kılıçoğlu Toprak Sanayi Ticaret ve A,Ş. Tarafından ikiyüzmilyon (200.000.000) TL nakdi yardım yapılarak okulun isminin 05.01.1989 tarihinde 35 nolu İl Danışma Kurulu Kararı ile Kılıçoğlu Anadolu Lisesi olarak adlandırılması kararlaştırılmıştır. 1991 yılında yapımı tamamlanmıştır.

Okul 2006 - 2007 eğitim - öğretim yılında 588 öğrenciyle eğitim - öğretimine devam etmektedir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

Ealden sonra ikinci lise eskişehirin.. Zamanında az papaz olmamıştık ekalle basketbol maçlarında
    forever EaL

fatih anadolu 2. değil miydi?
  • Eskişehir Fatih Fen Lisesi
    Eskişehir Anadolu Lisesi
    Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi
    Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi
    ....
    ...

Başarı sıralaması böyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi (ya da öğrencilerinin deyimiyle Ekal) 1988 eğitim öğretim yılında Eskişehir Kılıçoğlu Lisesindeki boş sınıflarında 72 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamış, 07.10.1988 tarih ve 34 nolu İl Danışma Kurulu kararı ile Fatih Anadolu Lisesi olarak adlandırılmıştır. Ancak Kılıçoğlu Toprak Sanayi Ticaret ve A,Ş. Tarafından ikiyüzmilyon (200.000.000) TL nakdi yardım yapılarak okulun isminin 05.01.1989 tarihinde 35 nolu İl Danışma Kurulu Kararı ile Kılıçoğlu Anadolu Lisesi olarak adlandırılması kararlaştırılmıştır. 1991 yılında yapımı tamamlanmıştır.

Okul 2006 - 2007 eğitim - öğretim yılında 588 öğrenciyle eğitim - öğretimine devam etmektedir.

bilgi için saol bi de şöyle bi durum var seneye lise sonum benim için arkadaş ortamı önemli arkadaşlıklar nasıldır hala okuyanlar yardımcı olursa sevinirm

• 2 sene önce oradan mezun oldum.

Hocalar iyidir, pek takılmazsın eğer çok ters gelmezsen. Yinede takıntılı hocalar vardır.
    Eğitim olarak eğer dersi dinlerim vs. diyorsan gayet iyi anlatırlar ama yok hayır ben zaten öğreniyorum dershanede filan dersen bir kaç hoca hariç karışmazlar. Genellikle dinleyecek olanlar öne gelsin olayı vardı.
    Müdürün pek okulla alakası yoktur. Yani hoca sizi müdüre gönderirse "haksız sebeplerden" dolayı korkmayın iki nasihat eder.
    Müdür yardımcıların bir Lokman Hoca vardır, ajandası meşhurdur. Her şey orada yazar. Yani bir gün müdür yardımcısından yarın fizik sınavım var çalışmak için izin istiyorum diyip izini alabilirsin ancak seni fizik sınavı belli olduktan sonra odasına çağırır ve neden çalışmadın diye sorabilir bu kadar takipçidir.

Arkadaş ortamı sana bağlı, girişken olursan arkadaş sıkıntın olmaz. Yinede ülkücü tipler var ama karışmazsan sana dokunan da olmaz. Zengin aile çocukları kadar maddi durumu zayıf olan aile çocuklarıda vardır.
    Örneğin ben hazırlıkta haytalığı çok fazla abartmıştım ve buna uygun arkadaşlarımda oldu ama lise sona doğru daha akıllandım bu yönde de arkadaşlarım oldu. Her türlü insan var, kafa dengi birilerini mutlak bulursun.

Ortam olarak Yenikent Koop.'un karşısındaki parkta takılırsınız öğlen aralarında tek sosyal alan orası çünkü önceki arkadaşlarında dediği gibi biraz dağın başında kalıyor. Tek otobüsle çarşıya vs. gitmeniz mümkün.

Eskişehir'in en iyi 2. Anadolu lisesidir.

Her türlü sorunu özel mesaj dahil sorabilirsin. Memnuniyetle cevaplarım.

Düzenleme: Çok fazla kelime ve harf hatası yapmışım, heyecanlandım ne yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 2 Haziran 2009; 22:50:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kutx

2 sene önce oradan mezun oldum.

Hocalar iyidir, pek takılmazsın eğer çok ters gelmezsen. Yinede takıntılı hocalar vardır.
    Eğitim olarak eğer dersi dinlerim vs. diyorsan gayet iyi anlatırlar ama yok hayır ben zaten öğreniyorum dershanede filan dersen bir kaç hoca hariç karışmazlar. Genellikle dinleyecek olanlar öne gelsin olayı vardı.
    Müdürün pek okulla alakası yoktur. Yani hoca sizi müdüre gönderirse "haksız sebeplerden" dolayı korkmayın iki nasihat eder.
    Müdür yardımcıların bir Lokman Hoca vardır, ajandası meşhurdur. Her şey orada yazar. Yani bir gün müdür yardımcısından yarın fizik sınavım var çalışmak için izin istiyorum diyip izini alabilirsin ancak seni fizik sınavı belli olduktan sonra odasına çağırır ve neden çalışmadın diye sorabilir bu kadar takipçidir.

Arkadaş ortamı sana bağlı, girişken olursan arkadaş sıkıntın olmaz. Yinede ülkücü tipler var ama karışmazsan sana dokunan da olmaz. Zengin aile çocukları kadar maddi durumu zayıf olan aile çocuklarıda vardır.
    Örneğin ben hazırlıkta haytalığı çok fazla abartmıştım ve buna uygun arkadaşlarımda oldu ama lise sona doğru daha akıllandım bu yönde de arkadaşlarım oldu. Her türlü insan var, kafa dengi birilerini mutlak bulursun.

Ortam olarak Yenikent Koop.'un karşısındaki parkta takılırsınız öğlen aralarında tek sosyal alan orası çünkü önceki arkadaşlarında dediği gibi biraz dağın başında kalıyor. Tek otobüsle çarşıya vs. gitmeniz mümkün.

bilgiler için saol umarm bi seneyi olaysız atlatırım

• Olum sen bizim okuldan ayrıldıktan sonra aynı ortamı bidaha bulamazsın

kim senle döner yiycek her gün gölde
  • quote:

Orjinalden alıntı: stn-delaqu

quote:

2 sene önce oradan mezun oldum.

bilgiler için saol umarm bi seneyi olaysız atlatırım

Son sınıfları zaten gidici diye pek takan olmuyor.
    Hocalarda dahil. Soru çözmeye izin verirler.
    Devamsızlık son senede en büyük sorun eğer müdür yardımcın "Lokman" olursa senin için devamsızlık hesabını tutacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

Olum sen bizim okuldan ayrıldıktan sonra aynı ortamı bidaha bulamazsın

kim senle döner yiycek her gün gölde

valla lan olm göl bile yok lan yakınlarda
  • quote:

Son sınıfları zaten gidici diye pek takan olmuyor.
    Hocalarda dahil. Soru çözmeye izin verirler.
    Devamsızlık son senede en büyük sorun eğer müdür yardımcın "Lokman" olursa senin için devamsızlık hesabını tutacaktır.

Lokman hocayı merak ettim şimdi .... odacı gibi bişey olmuş heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stn-delaqu -- 2 Haziran 2009; 23:43:41 >

• merhaba burada birileri var mı şu an bilmiyorum ama ben de kılıçoğlunu kazandım bu sene herhangi birileri varsa şu anki durumunu özetleyebilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.