Şimdi Ara

Eskişehir Hava İkmal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Vanilla__

çalışan varmı çalışma ortamı nasıl en önemlisi maaşlar nasıl

hava ikmal derken hangi kısım hava ikmal orda askeriyenin elinde olması lazım

daha doğrusu hangi şirket için soruyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 2 Mayıs 2008; 23:46:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing
    quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78
    bu tip yerlerin maaşları sizi aldatmasın

ücretleri 1. ay tek 2. ay çift maaş var

mesela 1000-2000 gibi ortalaması aylık 1500 ytl

olsun be,sonuçta o para cebine giriyor mu giriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 2 Mayıs 2008; 23:47:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

bazı işleri özel firmalara ihaleyle veriyolar ama ben askeriyenin elindeki hava ikmalden bahsediyorum eleman alımları askeriyenin kendi bünyesine olmuyomu zaten
  • quote:

quote:

quote:

bazı işleri özel firmalara ihaleyle veriyolar ama ben askeriyenin elindeki hava ikmalden bahsediyorum eleman alımları askeriyenin kendi bünyesine olmuyomu zaten

olmuyor ikmal işini normal askerler erler yapıyor onun dışında sabiha gökçende heaş yapıyor diğer limanlarda petrol ofisi hava ikmal ve müşterek diye adlandırılan shell mobil bp birleşik devletler var

• quote:

quote:

quote:

quote:

olmuyor ikmal işini normal askerler erler yapıyor onun dışında sabiha gökçende heaş yapıyor diğer limanlarda petrol ofisi hava ikmal ve müşterek diye adlandırılan shell mobil bp birleşik devletler var

yanlış anlaşılma oldu hocam yakıt ikmali değil bu bizim ki

• o zaman pardon konu başlığı hava ikmal olunca detayını anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 3 Mayıs 2008; 0:12:41 >
  • quote:

o zaman pardon konu başlığı hava ikmal olunca detayını anlayamadım

yok hocam hata bende hiç yakıt ikmali açısından bakmadım olaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

o zaman pardon konu başlığı hava ikmal olunca detayını anlayamadım

yok hocam hata bende hiç yakıt ikmali açısından bakmadım olaya

noldu hocam girdiniz mi hava ikmale ?
  • Orda staj yaptim. 7 yil once falan. Isci olarak orda calismak cok sacma bence.
    Ozellikle ogle arasi zil caldiginda yasli basli butun iscilerin kosa kosa yemekhaneye gitmeleri cok komik
    Bin tane kisi resmen yemekhaneye ulasmak icin yardiriyor Erken yemek yiyelimde sigara molasi kalsin bize diye.

Askeri disiplin olmasi cok kotu. Psikolojisi bozuk cok adam var orda. Beyaz yakalilari bile azarlayan bagiran adamlar var. Ogle arasi haric hic bir zaman asla binadan disari cikamiyorduk. Aksam olunca zil calmadan 2 dakika once binadan ciktik diye azar yemisti stajyerler. Gezemiyosun, is yapmiyosun sikintidan sivilceler cikmaya baslamisti artik.

Iscilerle konusurken cok dert yakiniyolardi. 50 yasinda yasli isci genc tegmenin onunde saygida kusur etmiyo. Her gun her gun cekilecek cile degil.
    2 tane nizamiye var giriste. Disiplinden asla odun vermeyeceksin.
    Askeri sistem oldugu icin 1960'lardan kalma bilgisayar sistemleri falan var adamlarda. Kod yazan adam bildigin dos ekrani gibi bi ekranda calisiyodu.

Iscilerin ne kadar kazandigini bilmiyorum ama butun gun gelip teletext'ten borsa takip ettikleri icin biraz sikintida olduklarini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 17 Kasım 2013; 23:48:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.