Şimdi Ara

Eskişehir'deki elektrik kesintileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki 50'lerde yasıyoruz. Bir sure kesilmemeye başlamıştı ki, dünden beri kesintiler devam ediyor. Okula giderken tramvay yarı yolda duruyor falan, buna çözüm bulsunlar ya da lanet olası hızlı trenleri kapasınlar. Zaten bir halta yaradıkları yok, güya 29 Ekim'de İstanbul seferi olacaktı o da tırt oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • Eskişehir'deki bütün elektrik kesintilerinin nedeni hızlı tren için yapılan alt geçit çalışmasıdır. 5 senedir burada oturuyorum hızlı tren çalışmaları başlayana kadar toplamda 1 kere elektrik gittiğini hatırlıyorum o da trafo bildiğin havaya uçmuştu. Ona rağmen harıl harıl çalışığ 2 saatte tamirini yapmışlardı.
    Tramvayların şu anda sıkıntılı olması ve ulaşımın çile olmasının tek nedeni de yine bağlar üst geçidinin yıkılıp yerine tren alt geçidi yapılmaya çalışılmasıdır. Direk orada çalışan arkadaşlarım var; üst geçidin yıkılıp tramvay hattının normal hale dönmesi toplamda 1buçuk aylık bir süreç alacaktı diyor ki hakikatten de çalışılsa 1 buçuk ayda biteceğini söylüyor. Tabi, belediye ve hükümet arasındaki uyuşmazlıktan dolayı max 2 ayda bitmesi gereken çalışma büyük ihtimal yerel seçimlere(!) kadar gidecek. Yani çalışmanın yavaşlatılması söz konusu. Bunu ben demiyorum içeride çalışan arkadaşımın sözleri bunlar. Bir üst geçidin yıkılması 2 ay sürer mi gece gündüz çalışılarak. 1 tane iş makinası çalışırsa sürer. Oysaki yıkım için 3 adet iş makinası getirilmiş ancak 1 adet operatör gönderilmiş yıkım işlerinde çalışacak. Diycek bişey yok.
    DUAL Intel Xeon E5 2687W @ 4.0GHz - DUAL Corsair H100 CPU Coolers - Corsair Dominator GT 96GB (12x8GB) DDR3 - QUAD ASUS GTX 690 4GB - EVGA Classified SR-X 270-SE-W888-KR MoBo - 8x Hitachi Ultrastar 7K4000 4TB@RAID5 - 4x Intel 520 Series 480GB SSD

• seçim var diye 4-5 yılda yapacakları işi 1 yıla sığdırınca böyle oluyor kardeş berbat ya her yer araban varsa ayrı dert toplu taşıma kullanıyorsan ayrı yazık yani çektiğimiz rezilliğe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim var diye 4 5 yılda bitirilcek iş 1 senede yapılmaya çalışılıyor değil; seçim var diye 2 ayda bitirlecek iş 5 ayda bitirtilmiyor denir ona. Bağlarda yapılan alt geçit çalışması TCDD tarafından yürütülüyor. Tramvayın diğer bütün hatlarının bağlantısı yapılmış sadece alt geçitin bitmesi bekleniyor.
    DUAL Intel Xeon E5 2687W @ 4.0GHz - DUAL Corsair H100 CPU Coolers - Corsair Dominator GT 96GB (12x8GB) DDR3 - QUAD ASUS GTX 690 4GB - EVGA Classified SR-X 270-SE-W888-KR MoBo - 8x Hitachi Ultrastar 7K4000 4TB@RAID5 - 4x Intel 520 Series 480GB SSD
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Eskişehir'deki bütün elektrik kesintilerinin nedeni hızlı tren için yapılan alt geçit çalışmasıdır. 5 senedir burada oturuyorum hızlı tren çalışmaları başlayana kadar toplamda 1 kere elektrik gittiğini hatırlıyorum o da trafo bildiğin havaya uçmuştu. Ona rağmen harıl harıl çalışığ 2 saatte tamirini yapmışlardı.
    Tramvayların şu anda sıkıntılı olması ve ulaşımın çile olmasının tek nedeni de yine bağlar üst geçidinin yıkılıp yerine tren alt geçidi yapılmaya çalışılmasıdır. Direk orada çalışan arkadaşlarım var; üst geçidin yıkılıp tramvay hattının normal hale dönmesi toplamda 1buçuk aylık bir süreç alacaktı diyor ki hakikatten de çalışılsa 1 buçuk ayda biteceğini söylüyor. Tabi, belediye ve hükümet arasındaki uyuşmazlıktan dolayı max 2 ayda bitmesi gereken çalışma büyük ihtimal yerel seçimlere(!) kadar gidecek. Yani çalışmanın yavaşlatılması söz konusu. Bunu ben demiyorum içeride çalışan arkadaşımın sözleri bunlar. Bir üst geçidin yıkılması 2 ay sürer mi gece gündüz çalışılarak. 1 tane iş makinası çalışırsa sürer. Oysaki yıkım için 3 adet iş makinası getirilmiş ancak 1 adet operatör gönderilmiş yıkım işlerinde çalışacak. Diycek bişey yok.

5 senedir 1 kere mi gitti? Son 6 aydır en az 50 kere kesildi. Su anda 1 saattir kesik. Altyapılarımız farklı olabilir ama gayet merkezi yerde oturuyorum.

hâlâ cahiliz.

• bursada da kesikmiş, allah allah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 6 öncesine kadarki 5 senelik dilimden bahsediyorum. Hadi 1 olmasın 5 olsun. Son 6 ay kadar elektrik kesintisi hiçbir zaman olmadı.
  • Operanin orda oturuyorum yılda 2-3 kereden fazla gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Son 6 öncesine kadarki 5 senelik dilimden bahsediyorum. Hadi 1 olmasın 5 olsun. Son 6 ay kadar elektrik kesintisi hiçbir zaman olmadı.

Saka mı yapıyorsun? Oturduğun semti söyleyerek burda kesilmedi de en azından. Büyüklere'de, devlet hastanesinin oralarda son 6 ayda en az 50 kesintiye şahit oldum. Bu kadar bencillik olamaz arkadas, sizin orada kesilmiyor diye tüm Eskişehir'de her şey yolunda mı sanıyorsun? Hiç aksam 7'de toplu taşımaya bindin mi? Su an Eskişehir'de rezilliğin daniskası yaşanıyor.

hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Son 6 öncesine kadarki 5 senelik dilimden bahsediyorum. Hadi 1 olmasın 5 olsun. Son 6 ay kadar elektrik kesintisi hiçbir zaman olmadı.

Saka mı yapıyorsun? Oturduğun semti söyleyerek burda kesilmedi de en azından. Büyüklere'de, devlet hastanesinin oralarda son 6 ayda en az 50 kesintiye şahit oldum. Bu kadar bencillik olamaz arkadas, sizin orada kesilmiyor diye tüm Eskişehir'de her şey yolunda mı sanıyorsun? Hiç aksam 7'de toplu taşımaya bindin mi? Su an Eskişehir'de rezilliğin daniskası yaşanıyor.

Gündüz vakti içiyor musun sen? Okusana yazdığımı? Sana son 6 aydan mı bahsediyorum ben? Son 6 ay öncesine kadar elektrik kesintisi olmazdı. Son 6 aydır sürekli elektrik kesiliyor diyorum. Anladın mı? Eskişehirde hiçbirşey yolunda değil zaten şu anda. Ulaşım ölünce herşey ölüyor. Dün anadolu üniversitesinden ordu evi önüne tam 1 saatte gitti otobüs. 6 ay önce var mıydı bu sıkıntı? Peki 6 ay önce ne oldu? Üst geçit yıkımı başladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Gündüz vakti içiyor musun sen? Okusana yazdığımı? Sana son 6 aydan mı bahsediyorum ben? Son 6 ay öncesine kadar elektrik kesintisi olmazdı. Son 6 aydır sürekli elektrik kesiliyor diyorum. Anladın mı? Eskişehirde hiçbirşey yolunda değil zaten şu anda. Ulaşım ölünce herşey ölüyor. Dün anadolu üniversitesinden ordu evi önüne tam 1 saatte gitti otobüs. 6 ay önce var mıydı bu sıkıntı? Peki 6 ay önce ne oldu? Üst geçit yıkımı başladı.

Kusura bakma hastalığın etkisi ve elektrik gidince sinirden ne yazdığımı bilmiyorum. Yazdıklarını şimdi tam okuyunca aynı seyden bahsettiğimizi anladım hocam. :)

hâlâ cahiliz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.