Şimdi Ara

ESKİŞEHİR DEDEPARK OTEL hakkında bilgi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehirde yeni açılmış sanırım arkadaşlar dedepark otel..
    Nerde olduğunu ve yüzme havuzunun nasıl olduğunu söyleyebilecek var mı ? Eskişehirde nerdeki havuz en iyidir ?

• Anemon hotelin havuzuda iyi sayılır ama herkes orda o yüzden apaçi mekanı olarak biliniyor, Dedepark otelse hatırladığım kadarıyla Esparkın oradaki köprüden ilerleyen dümdüz yolun üzerinde lunaparkı geçince olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

Anemon hotelin havuzuda iyi sayılır ama herkes orda o yüzden apaçi mekanı olarak biliniyor, Dedepark otelse hatırladığım kadarıyla Esparkın oradaki köprüden ilerleyen dümdüz yolun üzerinde lunaparkı geçince olması lazım

Hımm tahmin ettiğim yerde öyliyse fakat giden gören varmıdır? havuzu nasıldır acaba ? Fiyat konusundada bilginiz varsa paylaşabilirsiniz.
  • Havuzunu filan bilemem.
    Esparkın oradaki tramvay köprüsünden tepebaşına doğru giderken ilk kavşakta, tepebaşı belediyesinin yeni yerinin karşısında.
  • güncel
  • açıldı mı bilmiyorum ama tepebaşı kaymakamlığının tam karşısında güzel mekana benziyor bi ara gitmek lazım
  • dedeler cikabilir gitme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    İzmir Hakkında Bilgi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

dedeler cikabilir gitme

bunu yazmak için zahmet edip cepten foruma girip cevap mı yazdın yoksa "bakın ey ahali ben foruma cepten de girebiliyorum nasıl ama?" şeklinde kendince hava mı atmaya çalıştın ?
  • yukarı...
  • Yok mu bilen gören ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.