Eskişehirde yeni açılmış sanırım arkadaşlar dedepark otel.. Nerde olduğunu ve yüzme havuzunun nasıl olduğunu söyleyebilecek var mı ? Eskişehirde nerdeki havuz en iyidir ?
Anemon hotelin havuzuda iyi sayılır ama herkes orda o yüzden apaçi mekanı olarak biliniyor, Dedepark otelse hatırladığım kadarıyla Esparkın oradaki köprüden ilerleyen dümdüz yolun üzerinde lunaparkı geçince olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: black label
Anemon hotelin havuzuda iyi sayılır ama herkes orda o yüzden apaçi mekanı olarak biliniyor, Dedepark otelse hatırladığım kadarıyla Esparkın oradaki köprüden ilerleyen dümdüz yolun üzerinde lunaparkı geçince olması lazım
Hımm tahmin ettiğim yerde öyliyse fakat giden gören varmıdır? havuzu nasıldır acaba ? Fiyat konusundada bilginiz varsa paylaşabilirsiniz.
Havuzunu filan bilemem. Esparkın oradaki tramvay köprüsünden tepebaşına doğru giderken ilk kavşakta, tepebaşı belediyesinin yeni yerinin karşısında.
güncel
açıldı mı bilmiyorum ama tepebaşı kaymakamlığının tam karşısında güzel mekana benziyor bi ara gitmek lazım
bunu yazmak için zahmet edip cepten foruma girip cevap mı yazdın yoksa "bakın ey ahali ben foruma cepten de girebiliyorum nasıl ama?" şeklinde kendince hava mı atmaya çalıştın ?
yukarı...
Yok mu bilen gören ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme