Arkadaşlar yardıım.. Eskişehir'in altını üstüne getirdim ama lightscribe lı ne CD nede DVD satan yer yok! Eğer Eskişehir'de bu tür CD veya DVD satan bi yer varsa bildiğiniz veya alışveriş yaptığınız beni de bilgilendirirseniz sevinirim..
Eski bir hemşerin olarak bulursan bana da habeer verir misin? Philips DVD-RW aldım Light Scribe model olandan ama yazdıracak medya bulamıyorum bir türlü.
quote:
Orjinalden alıntı: daytona
Eski bir hemşerin olarak bulursan bana da habeer verir misin? Philips DVD-RW aldım Light Scribe model olandan ama yazdıracak medya bulamıyorum bir türlü.
Tabiki bulursam eğer sanada haber veririm.. Bendekide Philips sanırım aynı model.. Gezmediğim dükkan kalmadı. Soruyorum lightscribe özellikli cd veya dvd var mı diye laytsikri yok bizde diyo daha adını duymamış, kimi daha gelmedi diyo soruyom "siz biliyomusunuz lightscribe ne" diye adam zırvalıyo bişiyler bende çıkıyom dükkandan direk zaten. Teknolojix e sordum ordakiler dediğimi anladılar şaşırdım valla bunlar biliyosa burda kesin vardır dedim ama orda da yokmuş Hadi bakalım Eskişehir'li hemşeriilerim size güveniyorum
walla ben dvdleri esnaf sarayındaki dmsden alıyorum orda vardır bi bakın
istiyosan bi de spectruma bak. en son gittiğimde bayaa bi çeşit vardı, belki vardır.
Esnaf sarayında bulabilirsin, zaten başka doğru düzgün bi yer yok ......
@ snsnc esnaf sarayını dolaştım ama yok..
@ running_wild spectrum a da gittim orda da yok..
ayrıca office1superstore, gold computer a da gittim onlarda da yok.. böle giderse bi alışveriş sitesinden sipariş vercez galiba mecburen..
ayrıca office1superstore, gold computer a da gittim onlarda da yok.. böle giderse bi alışveriş sitesinden sipariş vercez galiba mecburen..
way annesini altınmıymış o dvd :)
Yvvaş arkadaşım. Ayıp oluyor.
Konuya döneyim, hizlial.com sitesinden dvd fiyatlarına bir göz gezdir derim, geçen çok ekonomik fiyata diamond iomega dvd'leri aldım 13tlye 50li 16tlye 50li. Çok başarılı bir internet marketi oldu benim için hizlial.com
Tabi ki maxipaket. Lightscribe CD Çeşitleri için aşağıdaki linke bakın derim.