Şimdi Ara

Eskişehir Akustik Rapor ve Akustik Proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çıkardığı Binaların Gürültüye Karşı Korunması hakkında ki yönetmelikten dolayı binalarda 31.05.2019 tarihinden itibaren Akustik Proje ve ya Akustik rapor alınması sorunla hale geldi. Bu yönetmelikle bakanlık son yılların yapılarda karşılaşılan büyük sorunu olan çevre gürültüsü ve komşu kaynaklı gürültüleri azaltmayı amaçlıyor. Yeni çıkan yönetmelik ile yeni ruhsat alınan yapılar için C sınıfı eski ruhsatlı yapılar için D sınıfı zorunluluğu getiriliyor.

    Peki bu sertifikalar kimler tarafından verilecek? D-1 Temel Bina Akustiği Sertifikası'na sahip tüm işletmeler bu belgelere verebilecek. Fakat binalar tamamlandıktan sonra da ses yalıtımında sorun yaşamak istemiyorsanız bu belgeyi almak için doğru kuruluşları seçmelisiniz. Çünkü ses izolasyonunda ısı yalıtımından farklı olarak yanlış yapılan uygulamalarda düzeltilmesi zor ve maliyetli sonuçlara yol açılabilmektedir.

    Lia mimarlık Eskişehir ofisi olarak akustik rapor ve akustik proje tasarımı yapabilmek için gerekli olan D-1 Temel Bina Akustiği sertfikası'na sahibiz. Buna ilave olarak C-1 tipi bina akustiği ve A-2 tip mühendislik akustiği sertfikalarına da sahip uzman ve deneyimli kadrolarımız tarafından ses yalıtımı için akustik rapor ve akustik projeler hazırlanmaktadır.

    Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilir, 0 222 225 25 87 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

    akustik rapor ve akustik proje
    www.liamimarlik.com
    Instagram sayfamız
    facebook sayfamız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeHSaT1903 -- 23 Nisan 2019; 12:58:4 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.