Şimdi Ara

Eskişehir Adana Arası En Makul Yol?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, birkaç saat sonra yola çıkacağım ve Eskişehir'den Adana'ya gideceğim. Aranızda bu yolu kullanan varsa bana en makul olan rotayı söyleyebilir mi?

• Bu yola hiç çıkmadım ancak şöyle bir yardım alabilirsiniz.

http://maps.google.com/
  • Teşekkür ederim.
  • bence o yol uzak olur afyon kütahya üstü gelseniz daha yakın olabilir ve yol daha sakin olur.
  • Aklımdan geçen yol, Sivrihisar'dan Emirdağ ve oradan da Çay'a geçip Konya'ya ulaşmak. Konya'da da tabela bulabileceğimi umarak yola devam etmeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bence o yol uzak olur afyon kütahya üstü gelseniz daha yakın olabilir ve yol daha sakin olur.

Google'a göre yol 20 km kısalıyor o rotadan ancak süre 1.5 saat uzuyor Google'ın yalancısıyım
  • yani ankara üstü çok uzak olur arkadaş emirdağ-çay yolu demiş şimdi baktım haritadan en mantıklı yol oarası zaten konyadan sonra 330 km kalıyor en kısa yol burası olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen hiç normal yoldan çıkmam

önce ankaraya paşalar gibi sonra adanaya

keçi yoluna girmeye macera aramaya hiç gerek yok
  • Eğer Eskişehir'den Ankara'ya geçip oradan Konya'ya dönersem yolum yaklaşık 150 km uzuyor. O yüzden sanırım doğrudan Konya yoluna sapacağım.
  • Bu güzergâhı iyi bilirim. Balıkesir'den HAS'a bindiğimde Otobüs Bursa'ya ve oradan Eskişehir'e uğrardı. Eskişehir çıkışında şoförün veya muavinin "Ankara'ya uğramadan Konya üzerinden" gideceğini söylemesini sabırsızlıkla beklerdim, neticede yol kısalıyordu ve hatırladığım kadarı ile de 1 saat erken varıyordu otobüs Adana'ya. Yolları iyi bilmiyorsanız bence ESKİŞEHİR ANKARA AKSARAY ADANA istikametinden şaşmayın. Çok iyi bilinen ve kullanılan bir yoldur. Çift şerit ve her yerde yardım alabileceğiniz noktalar var. Konya Yolçatında da zaten TEM'e girer ve oradan devam edersin, Toros'lara, Çakıt 1-20, Gabari Kontrol, Kardeş Gediği gibi yerlere hiç uğramaz, Pozantı'da mecburi girdi-çıktı yaparsın.

Yolun açık olsun. Kazasız ve belasız Adana'ya ulaşmak nasip olsun.

Taner Göde
  • Hayır, Konya'ya hiç (!) uğramayacaksın. Standart yoldan git.

ESKİŞEHİR ANKARA AKSARAY ADANA, Konya'ya uğramana hiç gerek yok. E-5'ten ayrılma. Ayrıca ANKARA'nın çevre yolundan gidiyorsun, şehiriçine hiç girmiyorsun. Çevre yolu ücretsiz.

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Eğer Eskişehir'den Ankara'ya geçip oradan Konya'ya dönersem yolum yaklaşık 150 km uzuyor. O yüzden sanırım doğrudan Konya yoluna sapacağım.
  • 150 km için köy yoluna sapağa girmeye gerek yok bence de

yolda izde allah muhafaza bir sıkıntı yaşarsın bekle ki araba geçsin
  • Evet, en hızlı, iktisatlı, geniş ve güvenilir yoldan gitmek hem aracın yüksek viteste daha uzun süre kalmasına ve böylece daha az yakıt tüketmesine, hem sollamayı bölünmüş ("duble") yol olduğundan daha güvenli ve kolay yapmanı ve güzergah üzerinde çok sayıda akan trafik ve yerleşim yeri olduğundan da kendini daha korunmuş ve terkedilmemiş hissetmeni sağlar.

Değişik alternatifler arasında bazı yollar daha kısa olabilir ama bu her zaman daha az yakıt tüketmeni sağlamayabilir. Hızlı gidebileceğin trafiği seçmende fayda var.

Adana'dan Antalya'ya Konya üzerinden gidiyorum, yol zaman ve mesafe olarak uzuyor biraz ama daha rahat gidiyorum, durmadan vites değiştirmiyorum ve daha düz bir rotam oluyor.
  • taner göde urfa antep adana arası yol nasıl

öncesinin facia oldugu kesinde
  • Artık KAYMAK gibi, özellikle de FIRAT nehrinin üzerindeki saygı duyulacak köprü yapıldıktan sonra... Tamamen TEM'den Urfa'nın Batısından Adana'nın içine, hatta ötesine gidebilirsin (Mersin'de Çeşmeli'ye ve Pozantı'da Yolçatı'ya kadar).

quote:

Orijinalden alıntı: atp-tour
    taner göde urfa antep adana arası yol nasıl
    öncesinin facia oldugu kesinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.