Şimdi Ara

Eskiden oynayıp adını unuttuğumuz oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.Biliyorum çoğumuzun böyle eskiden çok oynadığı ama zamanla adlarını unuttuğumuz oyunlar.Sizinde varsa gönderi altında tartışabiliriz.

    Kendi oyunumdan bahsetmem gerekirse,çok net hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi :

    Oyun atmosferi biraz karanlıktı ve eski zamanları anımsatıyordu.
    Oyun 2D tarzda yani Mario'daki gibi katlar vardı.
    kat değiştirmek için telefon kulübesine giriyorduk sanırsam. oyunda bulmaca çözer gibi devam ediyorduk.mesela 1.kata geçmen için işte telefon kulübesine geçiyordun o da başka bir kattaki telefon kulübesine ışınlıyordu. Bana sanki Doctor who'daki tardisi anımsatıyor ama Doctor who oyunu olduğundan emin değilim netten çok baktım bulamadım çünkü.Gene de bana en çok anımsatan şey oyunun müziğiydi .Ben ilk Doctor who izlediğimde bu müziği bir yerden tanıyorum demiştim ve o oyun aklıma gelmişti.İşte bu gerçekten kafamı karıştırıyor.
    Nedense hatırlamaya çalıştığımda bana anahtar simgesini hatırlatıyor.oyunun içinde olabilir yada ulaşmamız Gereken şey anahtar olabilir.
    Hatırladığım başka bir şey olursa buraya eklerim.

    Gerçekten bu oyunu eskiden de çok aradım ama bulamadım.Nedense o kadar çok bulmak istiyorum ki bana eski günlerimi anımsatıyor.Eğer bilen varsa beni ne kadar mutlu edersiniz anlatamam.Şimdiden teşekkür ederim.







  • Bende bi flash oyun arıyorum. 2d platform indiana jones oyunuydu.Uzay gemisinin içinde geçiyordu sanırım.Elektriklerin gidip geldiği yerlerde acayip tırstığımı çok net hatırlıyorum
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    sağol hocam bilmiyordum böyle başlığın olduğunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.