Şimdi Ara

Eski yıldızlara yeni görev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçemizin gelecek yıllarda kadroya yapacağı takviyelerde yıldız adayları, dünyaca ünlü eski oyuncularımız tarafından izlenecek.

    Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçemizin sadece bugünü için değil gelecek yılları için de harekete geçti. Sarı-lacivertli kulübümüzden yolu geçen herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini her fırsatta tekrarlayan Başkan Yıldırım eski futbolcuları da göreve davet etti.

    Sabah'ın haberine göre sarı-lacivertlilerimizde, yönetim eski oyunculardan kurulu bir izleme ekibi oluşturmaya başladı. Fenerbahçemize sürekli oyuncu öneren Milan Rapaic'in yanı sıra ekibin içinde olması için İsveçli Kenneth Anderson, Bulgar Emil Kostadinov, Brezilyalı Washington ile Türk Milli Takımı'nda da bir dönem görev yapan Hollandalı Pierre Van Hooijdonk'a da teklif yapıldı.

    Dünyanın dört bir yanındaki futbolcular bulundukları ülkelerdeki yıldız adaylarını tarayarak Fenerbahçemizin gelecek yıllarda yapılacak isabetli transferlerinde baş rolü oynamış olacaklar. Eski yıldızların göreve hazır oldukları Fenerbahçemiz için çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledikleri belirtildi.







  •  Eski yıldızlara yeni görev
  • Emre geldiğinde dalga geçilmişti Rapaic'i falan alın diye,harbi alıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.