Şimdi Ara

Eski tadı olmayan çikolatalar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten bende albeni ve çokonat'ı çok severdim artık hiç eski lezzetinde bulmuyorum.

bence nedeni diğer daha güzel lezzetleri tatmamız oldu eskiden bukadar çeşit yoktu bizim için albeni sıradışı gelirdi.
  • kesinlikle metro
  • kesinlikle tramvay
  • Ülker napoliten(sütlü çikolata) ve Damak'ın bariz tadı değişmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metabolism kullanıcısına yanıt
    oha az önce bende almıştım yiyemedim

Arkadaşlar örgütlenelim çikolata üreticilerine karşı bir direnişi başlatalım, hepimiz aynı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavabo Pompası -- 10 Ocak 2014; 19:59:36 >
  • Belki de çok yediğimiz için bıktık ve böyle düşünüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganqsta

ülkerin karmen çikolatası çok iyiydi, o da piyasada yok

Şok'ta satılıyor.

• Ben özellikle peynirler için böyle düşünüyorum. Eskiden deli gibi peynir tüketirdim, şimdi tatsız tutsuz beyaz lapa yiyorum gibi geliyor çoğunda.
  • Albeni al koca istiyom been al laaan.saka maka eskiden cook eskiden annemiz bakkala yolladiginda artanla albeni alirdik onu yerdik gelene kadar. O tadi yok artik albeninin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çikolata sever biri olarak kakao ağacının azalmasıyla fiyatların pahalılaşması ile ürüne zam yapmak yerine kakao oranı düşürmüş bizde bu yüzden eski tatları alamıyor olabiliriz diye düşünüyorum.Bu aralar tek gözdem wanted bumba oh 25 kuruş zaten alıyorum bi kutu canım sıkıldıkça yiyorum mis.
  • the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    o çakma olmasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

bunun eski tadı yok artık
     Eski tadı olmayan çikolatalar?

+1
  • Ülker Çikolatalı gofreti hala yiyorum ama çokonat çok bozdu eski tadı hiç yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro çok bozdu.
  • Nutella, felaket derecede bozdu, torku güzel şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Eskiden tadı çok güzel gelen, her gün yediğim çikolatalar, şimdi artık berbat geliyor.
    Çikolatayı çok severim, büyüdüğün için öyle geliyor falan demeyin. Artık yeni çikolatalar çok güzel olduğu için mi eski çikolatalar kötü geliyor bilmiyorum...

Mesela Ülker Çikolatalı Gofret, Çokonat, Albeni, Metro, Hobby.. Bir tanesini bile bitiremiyorum. Özellikle çokonat ve metro'nun tadı çok kötü geliyor.
    Sizde de bu durum varmı? Tadını mı bozmuşlar, yoksa artık yeni nesil çikolotalar daha güzel olduğundan bunların lezzeti mi gitmiş nolmuş bunlara?

Hepsinin tadi degisti Damak zevkim bile kalmadi ozellikle cokonati cok severdim

• Ülker = ÇÖP.

Torku Forever
  • Tadelle kırmızı mükemmeldi bundan 3 5 sene evvel günde bir defa mutlaka yerdim fakat oda bitti oda değişti zaten hayatta değişmeyen tek şey değişimin kendisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updullah...

• 3 yıldan beri dido yerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.