Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse yokmu venüste.Ortalık taxi kaynıyor:Ama parti bulamıyorsun nasıl iş anlamadım.(50 lvl üstü partyiler hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsDErA

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Venus'te kuralları Avalon Koyuyor.

Kusura bakma ama yazınızda erdal ismi falan okuyunca aklıma geldi. Bende 40 gündür venüste oynuyorum ama eldorado'da angelsoul ve evilsoul ları oynayıp satanlar sizlermiydiniz?. Eğer o kişiler iseniz Reborn, vicked o guildlerde bulundum. Belki hatırlamazsınız ama yinede IIo0oII'ün sahibiydim. İlk sahibi tabiki bow ile sattıktan sonra buzamana kadar ara vermiştim oyuna. Şayet soulları oynayanlar sizler iseniz ve hala oynuyorsanız sizlerle tekrar oynamak benim için ayrı bir zevk olacak. PM...

Evet Elderado'dan Angelsoul'un ilk sahibiyim.

• konuyu 3. sayfaya kadar okudum ve bazı şeyleri belirtmek isterim .

1. ben de eski sro oyuncularındanım ve o eski günleri adım gibi hatırlarım çok heyecan vericiydi .. off o tiger ları kesmek ne büyük zevkti ki epey süre bu inadımı sürdürdüm ve bot kullanmadım. Ama öyle durumlar oldu ki günümün kaç saatini ayırabilirim bu oyuna artık ? 64 e kadar kastım elle artık günde 1-2 saatle işi toparlayamam ya mecbur bot kullandım , alıştım da artık. Bu yüzden çoğu çabalar boş.. 100 lv geliyor şu an 50 lvl den bahsediyorsun , ne kadar zevk alabiliriz ? Kervan yapmaya kalkınca 80 + thieflerin bizi kesmesi mi pvp yaparken zerk toplamak için sana dalan 72 + lar mı ??
    Joymax felsefesini değiştirmediği sürece bişiy değişmez...

2. ise bazı arkadaşlar botları ve farm yapan arkadaşları öldürdüklerini ya da öldürttüklerini söylemişler. Nerde kaldı sizin zevk olayınız...
    Düşünün bir adam saatlerce çalışıyor ve akşam eve geldiğinde görmek istediği tek şey charının az da olsa BOTtA ne kadar kastığı , ne kadar item çıkmış heycanı ve pvp , job.. vb takılıp 1*2 saat de olsa yorgunluklarını atmak bunu gasp etmeye ne hakkınız var ? unutmayın ki hepimizin bu kadar boş vakti yok ...

Yolunuz güzel olabilir ama bota takılanlara karışmamalısınız.Yazdıklarımı düşünün bi...

• bende gelmek isterim ancak okulm olduu için günde 1 saat fln girebilrim yinede gelebiliryim acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

bende gelmek isterim ancak okulm olduu için günde 1 saat fln girebilrim yinede gelebiliryim acaba

Kardeş bende senin gibiyim. Anca 1-2 saat felan girebiliyorum o da müsait olunca.

Sen aç yeni bi char başla. Gideceği yere kadar gider.
  • bilmem ölede olrumu aslında tam bana göre bir server ben fazlasıyla adrenalin salgılayan bir insan olduğumdan afkleri hiçmi hiç sevmem iyide eziğiz die guilde alırlarmı ki
    düşünsene 1 lwlde kale savaşına gidyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 3 Mart 2009; 21:08:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AsDErA

quote:

Kusura bakma ama yazınızda erdal ismi falan okuyunca aklıma geldi. Bende 40 gündür venüste oynuyorum ama eldorado'da angelsoul ve evilsoul ları oynayıp satanlar sizlermiydiniz?. Eğer o kişiler iseniz Reborn, vicked o guildlerde bulundum. Belki hatırlamazsınız ama yinede IIo0oII'ün sahibiydim. İlk sahibi tabiki bow ile sattıktan sonra buzamana kadar ara vermiştim oyuna. Şayet soulları oynayanlar sizler iseniz ve hala oynuyorsanız sizlerle tekrar oynamak benim için ayrı bir zevk olacak. PM...

Cevdet abi senmisin ? eğer sensen şunun cevabını ver.. 64 sun glavie i , +13 ten sonra +14 yapıp +15 te yaktığın doğrumu ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ad1g3

Ben Avalon yüzünden o serverı bıkratım... Server da birçok çarım vardı...Ve birçok kişi çarlarını devretti.Avalon sadece kendi dediğini yaptırtmak isitiyo, ayrımcılık yapıyolar,botları pk yapıyolar,taxi de olanları öldürüyolar vb. Oyunda herkes ne isterse onu yapar fakat buna siz izin vermiyosunuz... kendinizce bot kullananları bezdirmek istiyosunuz... Fakat bunu Gm nin yapamsı lazım Wow da nasıl sıkı kurallar var...Bu oyunda o kadar sıkı kurallar yok fakat avalon ve onun yandaşları sadece kendi fikirlerini kabul ettiriyolar...

Ne kuralıymış onlar merak ettim
    Ben hiç rast gelmedim de

• Bard'da Melody sırasındaki skiller ne işe yarıyorlar? Açmak gerekli mi?

Melody

Holding Clamor
    Cure Melody
    Temptation
    Rave Melody
    Patter Clamor
    * Cure Music
    * Curious Temptation
    * Rave Harmony

Skiller bunlar.

Temptation ile Curious Temptation'u biliyorum sadece. Mobları birbirlerine saldırtıyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 4 Mart 2009; 19:18:52 >
  • @aragorn_mc
    Jangan ın kapısına asacağız 100 lvl geldiğinde o zaman okursun ya da her teleportunda her alışverişinde %20 daha fazla ödeme yaparken Jangan da npc lere sor neden böyle diye onlar anlatır sana .

@WizzY_WizarD
    Melody serisindeki skiller sırasıyla ;

1 - Holding Clamor : Rakibini bind statüsüne sokmanı sağlar oyun içindeki anlamı rakibin damage yiyene kadar kıpırdayamaz olduğu yere çakılı kalır .

2 - Cure Melody : Kötü statülerden birini temizlemeni sağlar özel pill ler gibi .

3 - Temptation : Sadece yaratıklarda etkilidir , skili uyguladığın yaratık confusion statüsüne girer ve diğer yaratıklara saldırır ; skill in tanımında yaratığın senin tarafında olduğu ve etrafındaki yaratıklara karşı agresifleştiği söyleniyor fakat uzun süre oldu dikkat etmeyeli confusion statüsüne giren yaratık skill i yapan dahil herşeye karşı agresifleşiyordu , düzelttiler mi ya da zaten öyle mi olması gerekiyordu bilmiyorum .

4 - Rave Melody : Bir miktar hp ni mp ye çevirir .

5 - Patter Clamor : Holding Clamor un devamı aynı şekilde bind statüsüne sokar rakibini .

6 - Curious Temptation : Temptation ın devamı aynı şekilde yaratıkları confusion statüsüne sokar .

7 - Cure Music : Cure Melody nin devamı .

8 - Rave Harmony : 98 lvl de gelecek olan bir skill Rave melody nin devamı .

• quote:

@aragorn_mc
    Jangan ın kapısına asacağız 100 lvl geldiğinde o zaman okursun ya da her teleportunda her alışverişinde %20 daha fazla ödeme yaparken Jangan da npc lere sor neden böyle diye onlar anlatır sana .

@WizzY_WizarD
    Melody serisindeki skiller sırasıyla ;

1 - Holding Clamor : Rakibini bind statüsüne sokmanı sağlar oyun içindeki anlamı rakibin damage yiyene kadar kıpırdayamaz olduğu yere çakılı kalır .

2 - Cure Melody : Kötü statülerden birini temizlemeni sağlar özel pill ler gibi .

3 - Temptation : Sadece yaratıklarda etkilidir , skili uyguladığın yaratık confusion statüsüne girer ve diğer yaratıklara saldırır ; skill in tanımında yaratığın senin tarafında olduğu ve etrafındaki yaratıklara karşı agresifleştiği söyleniyor fakat uzun süre oldu dikkat etmeyeli confusion statüsüne giren yaratık skill i yapan dahil herşeye karşı agresifleşiyordu , düzelttiler mi ya da zaten öyle mi olması gerekiyordu bilmiyorum .

4 - Rave Melody : Bir miktar hp ni mp ye çevirir .

5 - Patter Clamor : Holding Clamor un devamı aynı şekilde bind statüsüne sokar rakibini .

6 - Curious Temptation : Temptation ın devamı aynı şekilde yaratıkları confusion statüsüne sokar .

7 - Cure Music : Cure Melody nin devamı .

8 - Rave Harmony : 98 lvl de gelecek olan bir skill Rave melody nin devamı .

Cok komiksiniz yaw fazla legit takılmak yaramıyo size, arada pc basından kalkın da temiz hava alın... sosyalleşin...
    Allah'ın izniyle 150 lvl e kadar burdayım.. kim olur -olmaz burda zaman gösterir herşeyi...

• quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Cok komiksiniz yaw fazla legit takılmak yaramıyo size, arada pc basından kalkın da temiz hava alın... sosyalleşin...
    Allah'ın izniyle 150 lvl e kadar burdayım.. kim olur -olmaz burda zaman gösterir herşeyi...

Klasik oyundan ezilen kişi cevabı... olayı hemen real hayata taşıyın... sende haklısın oyunda verecek cevabın olmayınca başka ne yapacaksın...
    Ben 3 aydır oyuna girmiyorum sen bana fazla pc başında kalma diyorsun... Ama büyük ihtimalle sen benden daha fazla pc başında oturuyorsundur(tabi benim iş yerinde hergün 8 saat pc başında oturduğum zamanıda sayarsak sen haklısın...)
    Oyunda ezilen tarafın diğer bir klişe sözü daha... Eskiden 80 olunca görüşeceğiz derlerdi, sonra 90'da görüşeceğiz sizinle oldu, şimdide 150 lere çıktı hadi hayırlısı bakalım bu cevapta nereye kadar gidecek...

• mai_mai
    Sormak istediğim bir kaç sorum olacak.

1 Oyunda taksi yapmak yasak mı ?(Ben yasak diye biliyorum ama ortalık taksi kaynıyor)
    2 Legit olarak kasılmaktan bahsediyorsunuz ama nedense pek parti bulumayorum.(50 lvl üstü pariler hariç)
    3 Belli bir lvl gelene kadar tek başıma mı kasılmam gerekiyor?(Şuan 32 lvlım.Tek başına oynamaktan sıkıldım)

Bunlar sadece benim başımamı geliyor yoksa genel olarak böyle mi?
  • Bende nedense şimdi bu olayı merak ettim ancak server değiştirmek zaman kaybı kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
    1 Oyunda taksi yapmak yasak mı ?(Ben yasak diye biliyorum ama ortalık taksi kaynıyor)
    2 Legit olarak kasılmaktan bahsediyorsunuz ama nedense pek parti bulumayorum.(50 lvl üstü pariler hariç)
    3 Belli bir lvl gelene kadar tek başıma mı kasılmam gerekiyor?(Şuan 32 lvlım.Tek başına oynamaktan sıkıldım)

Açıkçası ben uzun süredir oyuna girmedim pt durumları hakkında yorum yapamayacağım fakat mühim olan senin düşük aktif lvl lerin olduğu bir guildde olup olmaman sorununun kaynağı bence bu bunu agamotto ile konuş . Eğer pvl i yapan bir legitse sorun yok çoğunluk ilk 40 - 50 lvl i pvl ile hızlı geçip mağaraya giriyor diye düşünüyorum bu da sorunun olabilir ama dediğim gibi oyuna girmediğimden bilemeyeceğim eğer şu aralar online olsaydım elimden gelen yardımı yapardım çünkü oldukça fazla kişiye senin lvl lerinde yardım ettim fırsat buldukça mağarada power partilere katıldım onların oyun zevkini öldürmeden hızlıca exp almalarını sağladım neyse lafı uzatmayalım agamotto ile irtibata geç seni en aktif olan guilde aldırtsın .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Açıkçası ben uzun süredir oyuna girmedim pt durumları hakkında yorum yapamayacağım fakat mühim olan senin düşük aktif lvl lerin olduğu bir guildde olup olmaman sorununun kaynağı bence bu bunu agamotto ile konuş . Eğer pvl i yapan bir legitse sorun yok çoğunluk ilk 40 - 50 lvl i pvl ile hızlı geçip mağaraya giriyor diye düşünüyorum bu da sorunun olabilir ama dediğim gibi oyuna girmediğimden bilemeyeceğim eğer şu aralar online olsaydım elimden gelen yardımı yapardım çünkü oldukça fazla kişiye senin lvl lerinde yardım ettim fırsat buldukça mağarada power partilere katıldım onların oyun zevkini öldürmeden hızlıca exp almalarını sağladım neyse lafı uzatmayalım agamotto ile irtibata geç seni en aktif olan guilde aldırtsın .

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.Tek başına kasılmaktan şikayetçi değilim ama kimseyle muhabbet etmeden kasmak bir süre sonra sıkabiliyor insanı.Venüse gelmemin amacı birlikte partiler yaparak eğlenerek kasmak.Şuan 32 lvl(Bard*Cleric)ım partilerde en fazla 4 5 lvl atlamışımdır ancak.Kuralların da sanki işlmediğini görüyorum.Beni en çok heycanlandıran da bu olmuştur açıkcası.Party ararken karşıma hep taksiler çıkıyor.Neyse fazla uzatmayayım Agamotto bu sıralar meşgul galiba.Ulaşamıyorum işi var galiba.Plvl bir kere denk geldim oda şanssa(Legit party yazıyordu )Anlayacağın şuanki tek sorunum yalnız kalmak oyunda
    Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğin için

• Şu anda oyunda olan var mı? Ben geldim de beraber kasılırız
  • Arkadaşlar siz şu yeni açılan tüm ufak lvl lerin toplandığı uniondan bir guilde girmediniz mi hala ; union yetkiniz yok mu ? Sanıyorum hepinizin İngilizcesi yeterli kendi legit pt lerinizi yaratın uniondan yazın . Keşke oyunda olsam penonlarda pt organize ederdim gerekirse pvl yapardım mağraya sokardım sizi ondan sonra işiniz kolay olurdu , herşeyden önemlisi arkadaş edinmeye bakın ki ileride sürekli dahil olabileceğiniz bir ortam olsun .
  • OverKill e girdim sonunda. Guildden birisi sağolsun kasıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Mart 2009; 16:11:47 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Klasik oyundan ezilen kişi cevabı... olayı hemen real hayata taşıyın... sende haklısın oyunda verecek cevabın olmayınca başka ne yapacaksın...
    Ben 3 aydır oyuna girmiyorum sen bana fazla pc başında kalma diyorsun... Ama büyük ihtimalle sen benden daha fazla pc başında oturuyorsundur(tabi benim iş yerinde hergün 8 saat pc başında oturduğum zamanıda sayarsak sen haklısın...)
    Oyunda ezilen tarafın diğer bir klişe sözü daha... Eskiden 80 olunca görüşeceğiz derlerdi, sonra 90'da görüşeceğiz sizinle oldu, şimdide 150 lere çıktı hadi hayırlısı bakalım bu cevapta nereye kadar gidecek...

80-90-100 farketmez... Bot insanı sosyaleştirir... bence sende dene oyunda ezilmek acısından bakıyosan, legend geldiğinden bu yana sro takım savaslarına döndü... yani sizin yapınız... dolayısı ile sizden (avalon+union'un dan) kim 1vs1 de gelmiş ise %90nı nı şahsen "ezmişimdir"... zaten coğaldınızda bişeyler yapabiliyosunuz.. yoksa fıssss
    Neyse diyeceğim lvl sorun değil bize... yeterki sizin birliğiniz bozulmasın bizlerinde bu serverde tutmak namına bi anlam tasımıs olursunuz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.