Şimdi Ara

Eski Sevgiliye Doğum Günü Sürprizi ve Slayt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
11.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JANT!

Sezen Aksu - Ben Sende Tutuklu Kaldım..

bu olabilir senden biraz daha şeyler çıkacak gibi
  • Benim önerim slaytada uyar
    Gökhan Özen - Resimler Hayaller. bi dinle
  • Böyle durumlar için James Blunt idealdir :D....James Blunt-you are beautıfull
    Olmadı Dimmu Borgir-Satan my Master yada Slipknot-Fck it all
  • beyler hediye sorunu olanlar için ellerinde hatunun mevcut bi resmi varsa resimden anlayan birine gidip çizdirttin ben böle yapmayı düşünüyorum fiyat konusunda bişi diyemem cizen adama göre değişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: prof125

Benim önerim slaytada uyar
    Gökhan Özen - Resimler Hayaller. bi dinle

Bu da olabilir ama biraz hareketli kacar gibi.

Valla ben bir öncekine Sezen Aksu yapmıştım Etisi çok, kıza git diyorumkızla ayrıldıkda kız hala Sezen Aksu dinliyor

• pentagram-sonsuz sarkısını koy bence garanti verir

kalbini
  • Ulead video studio 10 da işini görür. İstediğin her şeyi ister vcd ister dvd kalitesinde yapabilirsin.
    Bi de video 10 dk dan uzun olmazsa heyecada azalma olmaz.
    Müzik konusuna gelince en iyi seçim türkçe olur diye düşünüyorum, bunun için audacity programını kullanarak şarkıların en can alıcı kısımlarını keserek fotolara ve yaşananlara uygun bi slayt hazırlayabilirsin.
    Ben daha önce böyle yaptım...
    Sonuç fevkalade

• ingilizce olmayacak arkadaşlar lütfen türkçe bir şarkı önerin
    @prof125 şarkı güzel ama sanki çok etkileyici değil benim durumumu belirtmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtmrl

Ulead video studio 10 da işini görür. İstediğin her şeyi ister vcd ister dvd kalitesinde yapabilirsin.
    Müzik konusuna gelince en iyi seçim türkçe olur diye düşünüyorum, bunun için audacity programını kullanarak şarkıların en can alıcı kısımlarını keserek fotolara ve yaşananlara uygun bi slayt hazırlayabilirsin.
    Sonuç fevkalade

hımm bakıcam dediğin programa ,video 10 dkdan uzun olmazsa derken ?
    bide sen nasıl şarkılar seçmiştin yaparken ?

• evet şarkıyı bir daha gözden geçirdim yanlış bi tercih olur galiba
    ben sadece nakaratı düşünerek yazmıştım

Hareketli kaçabilir biraz ama Sarp - Tek Başına geldi aklıma şimdi...(sözler tam senin duruma uygun bu sefer )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof125 -- 30 Ekim 2008; 0:01:25 >
  • Offf Offf
    Leman Sam... Gül Güzeli...
  • Arkadaşlar İntizar-Sensiz Olamam yada Gülenay-Hayal Gözlüm şarkıları nasıl olur sizce ?
  • Slayt hazırlamayı ben de düşünmüştüm bi ara sevgilime. Uzunca bi süre düşündüm diyelim En sonunda, birlikte takıldığımız, oturduğumuz yerlerde fotoğraf çekilip slayta koymaya karar verdim. Cafe olur, ağaç altı olur.. Birlikte olduğunuz her yer olabilir.. Kızın evinin altında çekebilirsin mesela. Kamerayı yere koyup, hem seni hem evi aşağıdan çekicek şekilde falan. Ne bileym işte, ben öyle düşünmüştüm. Ama uygulamaya koyamadım. Zor geldide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

Slayt hazırlamayı ben de düşünmüştüm bi ara sevgilime. Uzunca bi süre düşündüm diyelim En sonunda, birlikte takıldığımız, oturduğumuz yerlerde fotoğraf çekilip slayta koymaya karar verdim. Cafe olur, ağaç altı olur.. Birlikte olduğunuz her yer olabilir.. Kızın evinin altında çekebilirsin mesela. Kamerayı yere koyup, hem seni hem evi aşağıdan çekicek şekilde falan. Ne bileym işte, ben öyle düşünmüştüm. Ama uygulamaya koyamadım. Zor geldide

resim yok be maalesef hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green-White -- 30 Ekim 2008; 0:18:58 >

• mirkelam - "unutulmaz" (sadece unutmamalı o güzel günleri bölümünü kes derim)
    Gökhan özen - "üşüyorum" ödünç ver ellerini
    Orhan ölmez - seni seviyorum, farkındayım(sözleri süper), damla damla, yasadışı
    Erhan güleryüz - biz aşkı meleklerden çaldık, seni çok seviyorum, çok fena aşık oldum, her şeyim sensin
    Emre aydın- bu kez anladım
    Ferhat göçer - biri bana gelsin, dönmez olsun
    gece yolcuları - seninle bir dakika
    Funda arar - son dans
    Hakan peker - kelimeler yetmez
    Haktan - sensiz olmuyor
    Rafet el roman - sürgün
    Hüseyin turan - sendeki kaşlar
    Kargo - yıldızların altında
    Badem- sen ağlama
    Şevval sam - ben senu sevdiğimu
    Ogan aydın- kollarında can vereyim
    Kayahan- nasıl ayrılacağız
    Keremcem- nerelere gideyim
    Kıraç- sana mecburum
    Kubat- sen gülersen
    Mfö- sarı laleler
    Murat kekilli- kahrında hoş lütfunda
    Mirkelam - senle dudaklar
    Sago - Baytar (içinde süper sözler var)
    Soner arıca- deniz gözlüm
    Uğur ışılak- sensiz olmuyor
    Erhan güleryüz- kadınım
    şebnem ferah - bugün
    Şebnem ferah - sil baştan

İnşallah isteğine cevap olabilecek ve sana yardımcı olabilecek şarkılardır.
    Güzel olacağına inanıom

• quote:

Orjinalden alıntı: Green-White

quote:

Orjinalden alıntı: mrtmrl

Ulead video studio 10 da işini görür. İstediğin her şeyi ister vcd ister dvd kalitesinde yapabilirsin.
    Sonuç fevkalade

hımm bakıcam dediğin programa ,video 10 dkdan uzun olmazsa derken ?
    bide sen nasıl şarkılar seçmiştin yaparken ?

Yani güzel doğum gününü video/slayt ile geçirme die 10 dk dedim , kısa tutarsan her adım merak olur. Bi de bu videoyu nasıl izleteceksin. Ben dolaba saklanmıştım. O arkadaşların evinde izledi ve sonunda dolaptan çıktım. Senin doğum günü organizasyonunu tam bilmediğimiz için fikirde kısıtlı kalıoz ama inşallah yardımcı olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtmrl -- 30 Ekim 2008; 0:29:05 >

• Slayta en uygun gıdecek sarkı Byran adams-Everything ı do bence ingilizce dinlemse bile bu sarkından etkılenır az bir ingilizcesi olsa bile
  • @mrtmrl şarkılar için saol hocam çok yararı olucak inanıyorum ,yazdığın şarkılardan hepsini mi kullan diyosun belli yerleri seçerek yoksa içlerinden güzel olanları seçerek mi kullan diyosun slaytta ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

bence boşver

aynen..

neden dersen..Bir kere yalama olan birşey tutmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Green-White

@mrtmrl şarkılar için saol hocam çok yararı olucak inanıyorum ,yazdığın şarkılardan hepsini mi kullan diyosun belli yerleri seçerek yoksa içlerinden güzel olanları seçerek mi kullan diyosun slaytta ?

İçlerinden seçip şarkının tamamını da kullanabilirsin. Şarkıları dinleyemesen bile netten sözlerine bi bak seni anlatanları arasından seç derim, ben güzel yerlerini keserek 6 şarkı falan kullanmıştım. 8-10 dk arasında bişi idi. Eyvallah...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.