Şimdi Ara

Eski sevgilisini unutamadığı için ayrıldık ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkürler hocam eline sağlık dert ortaklarıyla dertleşince insan kendini daha iyi hissediyor gerçekten. Peki hocam sen ayrıldıktan ne kadar süre sonra pek umursamamaya başladın (tam olarak unutamasan da) ?
  • Her zaman daha iyisi vardır cidden bana hep daha iyileri denk geldi. Kızları sevmeyi bırak kardeşim. Seviyormuş gibi yap hoşlan kalbine yenik düşme. Sevişebiliyorsan sevişirsin baktın dengesizleşti bırak git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altay.

Çok teşekkürler hocam eline sağlık dert ortaklarıyla dertleşince insan kendini daha iyi hissediyor gerçekten. Peki hocam sen ayrıldıktan ne kadar süre sonra pek umursamamaya başladın (tam olarak unutamasan da) ?
    Bana da iyi geldi.

Hocam değişiyor açıkçası. İlk zamanlar aşırı yoğun olur. Benim biteli çok olmadı. 1 ay vs oldu. Ama örneğin tamam bitiyor artık derken gecenin bir yarısı aklına geliveriyor ve yine düşünmeye ve umursamaya başlıyorsun. Umursama kısmım epey az ama düşünme kısmı geçmiş yaşandığı için mecburen oluyor.

Şey yapmaya çalışmanı öneririm. Aklına hep güzel ve iyi anıları geldiği için daha çok özler ve düşünürsün. Kötü yanlarını getirmeye çalış. Örneğin benim açımdan bakacak olursak son zamanlarda bir karar verir ve düşüncemi dinlemezdi. Bir şey söyleyince sürekli yanlış anlardı. İki kişi açısından değil, tek kişi açısından bakmaya başladı. Empati yapmayı tamamen kaybetmişti. Bu eksi yönlerini hatırladıkça kendi adıma daha kolaylaşıyor. Ona mükemmeliyet açısından bakma, eksi yönlerini de düşün. Bak aklıma geldi sinirlendim yine.

Duygudan duygulara gireceksin.Bir nefret ediyorsun, bir özlüyorsun, bir hala seviyorum diyorsun, bir umursuyorum diyorsun, bir artık bitti gitti diyorsun önüne bak diyorsun. 50 tane duygun birbirine giriyor. O yüzden güçlü bir duygu hissedince, o ana göre karar vermeye çalışma. Ancak dediğim gibi bu duyguları yaşa. İçine atıp kaçma bu duygulardan. Gerekiyorsa git odanda sinirlen. Gerektiği zaman git odanda üzül/ağla ama içine atma. Gerekirse içelim beraber. Ama duyguların serbest kalsın, rahatlarsın.

İşin diğer kısmı ise aklından "acaba tekrar birleşir miyiz" gibi şeyler de geçebilir. Bu olabilir de olmayabilir de geleceği bilemeyiz. Çoğu kişide "exten next olmaz" algısı var örneğin. Kendi çaplarında haklı da olabilirler ama dediğim gibi, bu tamamen iki kişinin arasındaki olaylara da bağlı biraz. Belki eskiden daha iyi olur, belki daha berbat olur bu bilinmez ama tamamen buna bel bağlayıp ümitlenme. Yaptığın şeyleri aksatmamaya çalış ve acını da çek. Geleceği bilemeyiz. Belki tekrar beraber olursun daha mutlu olursun, belki karşına bambaşka biri çıkar ve "iyi ki bitmişti" dersin. "Şu anı" yaşa. Yazıyorum böyle ama elbet geçmişi hatırlayacak ve gelecek düşüncesi olacak, o kadar kolay değil bu. Ama zamanla daha da azalıyor işte.

Sürekli düşünmeyi isteyip mutlu zamanlarını düşünüp durursan saplantı haline getirirsin. Yapma bunu. Çok klişe ama hayat onun için sen olmadan devam ediyor. Sen de et. Yazması kolay dediğini biliyorum ama böyle bu durum. Hayatın acı gerçeği.

Hediyem olsun.

• Hocam benim gibi 1 sene çıkıp sonrasında kazığı yememişsin ki ne bu acı yani anlamadım.Hayır bugün ben bile kafayı sıyırmayıp hayatta kaldıysam senin hayli hayli kalman lazım.
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle abartılacak bir durumda değilim zaten fazla acı çektiğim falan da yok sadece sürekli aklıma geldiği ve tecrübesiz olduğum için dertleşip paylaşmak istedim burada.
  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Tekrar çok teşekkürler hocam umarım bundan sonra daha mutlu olacağımız kişiler denk gelir karşımıza, şarkı da baya iyiymiş listeme ekledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altay. -- 7 Eylül 2018; 17:31:41 >
  • Kardeşim kesinlikle doğru olanı yapmışsınız en iyisi bu.

• r.H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam verdiğimiz kararı onaylayanları görünce iyi hissediyorum.
  • Çok temiz bitmiş. Kız çok olgun davranmış bence. Muhtemelen eski sevgilisiyle barışırlar yakında bu da sürpriz olmasın.

• Evet hocam olgun biri olduğu için temiz bitti düşüncesiz bir kız olsaydı dediğin gibi bu şekilde temiz bitmezdi.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.