Şimdi Ara

eski sevgilinin aldığı hediyeleri atma bana gönder demesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilimden 3 ay önce ayrıldık ve terk eden oydu diyebilirim,kavgalardan bunalmıştı falan. Artık nihayet bittiğini kabullendim ve ona benim için yaptıklarını vermek istediğimi söyledim. Ya atıcam ya sana vericem dedim.Bu arada hepsi manevi şeyler anlamlı hediyelerdi. o Açıkçası atmaktansa bende olması daha iyi olur dedi ve beni şaşırttı. Hem ayrılan o, hem istemeyen o,sevmeyen o güya.. Anlamıyorum neden at gitsin demiyor veya mesaja bir cevap yazıyor. Sizce bu insan her şeyi bitirebilmiş bir insan mı ?

• Mallık sende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sana ne diyeyim ben saf mısın sakın öyle bişey yapma.
  • Hidrojen Molekülü kullanıcısına yanıt
    yapmayacağım zaten ama şaşırıyorum. daha doğrusu umutlanıyorum. Keşke at gitsin deseydi o zaman sevmediğini düşünecektim
  • Gel verim de gelince vaz geçtim de ddxdxdxd de ayrıl hocam

• Kız sevişmek isterken sevişmemişin iktidarsız herif utan.
  • hocam ne var bunda?

ben de eski sevgilim iden aldığım şeyleri kullanıyorum, belki o da hatıra olarak kalmasını istemiştir,

yada belki de emeklerinin çöpe gitmesini istememiştir

olabilir yani bence geri istemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senden alıp diğerine verecek
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    kullanabileceği türden eşyalar değil. Mektup, şiir defterleri,bi çocuk patiği mesela. Hepsi manidar şeyler. Ama tabi demen gibi bir hatıra olarak kalsın isteyebilir. Ben boşa anlam yükledim galiba. sağolun
  • crnuslucan C kullanıcısına yanıt
    hem ayrıldı hem hatıra mı tutacak..
  • Senden tam vaz geçmemiş eğer sen kafanda bitirdiysen verme sana çok çektirdiyse ver ilerde içi acır onlara baktıkça
  • Iyi de bitiren kendisi. Ben ne aklimda ne de kalbimde bitirdim bunu iyi biliyor ama bana donmuyor. Madem bitiremiyosun madem anilari istiyorsun niye asla bir araya gelmicez diyorsun. Ben kizzginliklaa attim zaten cope istesem de veremem artik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.