Şimdi Ara

Eski Sevgilime doğum günü göndermesi (yardım.) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
11.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ergenler basmış gene burayı. Aldırış etme onlara.Öncelikle sanırım acın taze.Ve bir şekilde göstermek istiyorsun.Ama yapma ilerde pişman olursun emin ol.Bırak kızı,muhtemelen dinlemeyeceksin sözümü ama bizim kezbanlar böyle.Sen böyle yapınca onu yüceltiyorsun köle gibi görüyor seni.Tek diyeegim yaparsan ilerde pişman olursun.Sana kalmış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

acizliğin bu kadarı

+1
  • S enle geçen zamanlarımı
    E n umarsızca geçirdim günleri
    N eden düşlerimden atamıyorum
    İ şlemişsin gibi benliğime.

S arsılmış bu beden
    E n olmadık zamanda
    V arlığının yokluğunu çekerken
    İ ndirip seni gönlümden
    Y ere,ait olduğun yere
    O lmak istediklerinin eline
    R üzgarların götürüp getirmediği
    D ağların kıvrılıp uzanamadığı diyarlara
    U ğurluyor ve diyorum ki
    M utsuz ve umutsuz günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

Kardeşim ergenler basmış gene burayı. Aldırış etme onlara.Öncelikle sanırım acın taze.Ve bir şekilde göstermek istiyorsun.Ama yapma ilerde pişman olursun emin ol.Bırak kızı,muhtemelen dinlemeyeceksin sözümü ama bizim kezbanlar böyle.Sen böyle yapınca onu yüceltiyorsun köle gibi görüyor seni.Tek diyeegim yaparsan ilerde pişman olursun.Sana kalmış:)

hocam teskkr ederm yorumun için

2-3 yıl once kişisel bir sebep yüzünden ben ayrıldım kızdan o cok yalvardı agladı ayrılmayalım dıye ben o zaman 18 19 yasındaydm cocuk gibi düsünmüsüm
    smdi cok pismanım kızla muhabbetm kalmadı arada brsey bahane ederek msj atıyorum mesela en son ramazan bayramı msjı atmstm cok sogukca cvp verdi onun da bni takıp ettgnı bılıyorum arkadaslarından ama konusmuyoruz bn o yuzden gönderme yaparak dogm gununu kutlamak ıstıyorum kı hala sevdgmı anlasın

iyi ki varsın.. yazmayı dusunuyorum kısa ve öz ? snce nasıl olur ? dedıgın gıbı bsey ypma dersen busefer hıc bısey olmaz k ama.. 2-3 yıldır hıc konusmadık nrdeyse artk bseyler olması gerek cok tesekkr ederm yorumun ıcın

• Hocam üzülerek söylemeliyim ki 2-3 yıl sonra kız neredeyse hatırlamaz bile bence.O kadar süre geçmiş o da unutmuştur diye düşünüyorum.Tabii umarım unutmamıştırda 3 sneden bahsediyoruz sonuçta.Ve kızlar ilginç varlıklar yaşanan onca şeyden sonra hiçbirşey olmamış gibi devam edebiliyorlar yaşamlarına.Sende devam etmelisin bence.Zor çok zor biliyorum ama olan olmuş.Kendi edindiğim tecrübelerden yola çıkarak ne yaparsan yap geri dönecegini dusunmuyorum.Yapma bence.O devam etti sende et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

Hocam üzülerek söylemeliyim ki 2-3 yıl sonra kız neredeyse hatırlamaz bile bence.O kadar süre geçmiş o da unutmuştur diye düşünüyorum.Tabii umarım unutmamıştırda 3 sneden bahsediyoruz sonuçta.Ve kızlar ilginç varlıklar yaşanan onca şeyden sonra hiçbirşey olmamış gibi devam edebiliyorlar yaşamlarına.Sende devam etmelisin bence.Zor çok zor biliyorum ama olan olmuş.Kendi edindiğim tecrübelerden yola çıkarak ne yaparsan yap geri dönecegini dusunmuyorum.Yapma bence.O devam etti sende et

hadı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

S enle geçen zamanlarımı

S arsılmış bu beden
    E n olmadık zamanda
    İ ndirip seni gönlümden
    Y ere,ait olduğun yere
    U ğurluyor ve diyorum ki

böyle tipler kaldımı hala ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

S enle geçen zamanlarımı

S arsılmış bu beden
    E n olmadık zamanda
    İ ndirip seni gönlümden
    Y ere,ait olduğun yere
    U ğurluyor ve diyorum ki

böyle tipler kaldımı hala ya

• up arkadslar donanımhaber benı hayal kırıklıgına ugrattı hıc yaratıcı degılsınız.

• damardan gir bunu paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenoM12 -- 3 Eylül 2013; 6:01:24 >
  • Happy birtday yaz gec ne kasiyosun bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenoM12

damardan gir bunu paylaş

aynen ,

Eger görünce acaba benim için mi paylaşmış die düşünürse ne güzel...ama düşünmezsede zaten seni pek takmıodur....bir zararıda olmaz. win win

kezban degildir ve işe yarar umarım

• Hocam aradan çok zaman geçmiş ve saplantı yapma geleceğine bak lütfen kendi iyiliğin için illa yazacam diyorsan bende anlık karalayacam şimdi.

Pişmanlığımın kırıklıkları yüreğimi keserken nefes nefes bir özlemdir ki yine tutunduğum sensin yaşam diye. Bu gün senin dünyaya geldiğin gün nice mutlu senelere sol yanım o mumlara üflediğinde dileğin olmayı öyle çok isterdim ki...

Şimdi yazdım üzerimde düzenleme yapılabilir.

Yok ben sağlam adım atacağım diyorsan eski resimleriniz duruyorsa kolaj hazırla baskı yaptır yada bir video hazırla farklı kişilere kutlat sonunda sem kutla gönder.

Verdiğin detaylardan bu çıktı öyle çaktırmam felan olmaz bu işler kızlar sevmez o tarz eylemleri ayrıca üni ortamında balıkesirde bunuda not al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 3 Eylül 2013; 8:09:04 >
  • Tıraş makinası

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Hocam aradan çok zaman geçmiş ve saplantı yapma geleceğine bak lütfen kendi iyiliğin için illa yazacam diyorsan bende anlık karalayacam şimdi.

Pişmanlığımın kırıklıkları yüreğimi keserken nefes nefes bir özlemdir ki yine tutunduğum sensin yaşam diye. Bu gün senin dünyaya geldiğin gün nice mutlu senelere sol yanım o mumlara üflediğinde dileğin olmayı öyle çok isterdim ki...

Şimdi yazdım üzerimde düzenleme yapılabilir.

Yok ben sağlam adım atacağım diyorsan eski resimleriniz duruyorsa kolaj hazırla baskı yaptır yada bir video hazırla farklı kişilere kutlat sonunda sem kutla gönder.

Verdiğin detaylardan bu çıktı öyle çaktırmam felan olmaz bu işler kızlar sevmez o tarz eylemleri ayrıca üni ortamında balıkesirde bunuda not al

hocam tesekkürler ama benm üstü kapalı cümleler yzmam lazım

yani direk dogum günün kutlu olsun gıbı seyler yazamam

mesela arkadasın paylastıgı sarkı güzel yanı sordugunda yoo sarkı paylastım diyebliyim. yahut mesela iyi ki vrsın.. gibi seyler..

tesekkr edyorum yorumun ıcın :)

• up arkadslar donanımhaber benı hayal kırıklıgına ugrattı hıc yaratıcı degılsınız
  • Size özel olan bir resim (foto değil) bir şarkı veya bizim dediğiniz birşey yok mu hiç? yaşadığınız bir anı o anki dialoğuyla beraber paylaşmak duyguları harekete geçirir emin ol. Fakat 3 yıl da az değil yani geç kalmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eladamaneder

Size özel olan bir resim (foto değil) bir şarkı veya bizim dediğiniz birşey yok mu hiç? yaşadığınız bir anı o anki dialoğuyla beraber paylaşmak duyguları harekete geçirir emin ol. Fakat 3 yıl da az değil yani geç kalmışsın.

Dostum öle ortak sarkımız vs yoktu cok dinledigimz sarkılar vardı ama cok sarkı oldugu için o anlamı cıkarır mı bilinmez.Dogum günü yılda bir kere oldugu için sansa atamam daha net bir şey olması gerek

tesekkürler yorumun için.
  • up hala aradıgımı bulamadım
  • beyler yarın dogum gunu hadi az kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.