Şimdi Ara

Eski sevgilim nişanlanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kızla aynı fakültedeyiz..ben onu okulda görüp faceden mesaj atıp öyle tanışmıştık..bi sene sevgili olduk.6 ay önce de basit bişey yüzünden ayrıldık..kafamı falan toplamak istiyorum hemen barışmıyacam demişti bende biraz yalnız bıraktım kızı.bu ayrılık süresinde ben ara da mesaj atıyodum barışmak için ama kabul etmiyodu yine kavga ediyoduk..en son instagramda yeni sevgilisiyle fotoğraflarını falan koymuştu..onu görünce ben asla mesaj falan atmadım gururuma yediripde..gece facebook sayfasına girdiğimde nişan fotoğraflarını falan gördüm herifin biri yüzük takıyo bunlara..oğlum elim ayağım boşaldı lan..
    Sabaha kadar oturup sigara içtim ağladım çok zoruma gitti lan..bi sene boyunca hediyeler aldı fotoğraflarımızı falan her ay düzenli bastırıp hediye ediyodu bana..çok sevdi sandım beni..ama bi ayrıldık bi ayda unuttu beni şimdi de nişan yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızlar böyledir. Unuturlarsa hatırlamazlar. Erkekler kızlardan daha duygusaldır. Anılara kişilere yaşanmışlıklara fazla anlamlar yüklerler. Aslında hepsi bi yanılgıdır. Kızlar akılcı düşünürler. Bağlanmazlar ama bağlanmış gibi yaparlar. . Kız yoluna bakar kendi hayatını kurar bizim erkeklerimiz de peşinden ah vah eder. Kim bilir kendisi şuan ne kadar mutlu. Değer mi seni düşünmeyen biri için üzülmene?

Hayat devam ediyor. Yeni limanlara yelken açmak gerek.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgilinin Nişanlanmasıyla Başa Çıkma

Eski sevgilinin nişanlanması, üzücü ve bunaltıcı bir deneyim olabilir. Bu süreçte duygularınla başa çıkmanın sağlıklı yollarını bulmak önemlidir.

Kendine Zaman Tanı

Eski sevgilinin nişanlandığını öğrendiğinde şok ve üzüntü hissetmen normaldir. Bu duyguların geçmesi için kendine zaman tanı. Kaybın yasını tut ve hislerini kabul et.

Eski Sevgilini Unutmaya Çalışma

Eski sevgilini hemen unutmaya çalışmak kendini daha da kötü hissetmene neden olabilir. Onu anılarında sakla ve zamanla acının azalmasına izin ver.

Kendine Odaklan

Eski sevgilin üzerine düşünmek yerine, kendi ihtiyaçlarına odaklan. Sana iyi gelen şeyleri yap, hobilerine yönel ve sevdiklerinle vakit geçir.

Destek Al

Bu zor dönemde arkadaşlarından, ailenizden veya bir terapistten destek almak önemlidir. Duygularını paylaşmak ve başkalarının sana yardım etmesine izin vermek iyileşme sürecini kolaylaştırabilir.

Kendini Yargılama

Eski sevgilinin nişanlanması karşısında nasıl hissettiğin konusunda kendini yargılama. Herkesin bu durumu farklı şekilde yaşadığını unutma. Kederini ve üzüntünü hissetmeye hakkın var.

Geleceğe Bak

Eski sevgilinin nişanlanması, hayatının sonu değil. Kendine zaman tanı, iyileş ve gelecekte seni mutlu edecek biriyle tanışma ihtimaline açık ol.

Senin İçin En İyisini İste

Eski sevgiline ve onun nişanlısına mutluluklar dile. Onların mutluluğu, senin mutluluğunu engellememeli. Kendin için en iyisini iste ve geleceğe umutla bak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kızlar böyledir. Unuturlarsa hatırlamazlar. Erkekler kızlardan daha duygusaldır. Anılara kişilere yaşanmışlıklara fazla anlamlar yüklerler. Aslında hepsi bi yanılgıdır. Kızlar akılcı düşünürler. Bağlanmazlar ama bağlanmış gibi yaparlar. . Kız yoluna bakar kendi hayatını kurar bizim erkeklerimiz de peşinden ah vah eder. Kim bilir kendisi şuan ne kadar mutlu. Değer mi seni düşünmeyen biri için üzülmene?

Hayat devam ediyor. Yeni limanlara yelken açmak gerek.
  • Yak usta yak yak
  • neary N kullanıcısına yanıt
    Aynen kendisi şimdi çok mutlu..ama insanın çok zoruna gidiyo böyle yapması..aramızda öyle büyük bi kavga da olmadı affetmeyecek kadar ama dönüp arkasına bile bakmadı

• Takmayın hocam daha ne kızlar gelir karşınıza. Benimde eski sevgililerimden 3ü evlendi bile eşyaları ise yakın gitsin

• __superchargerEgea _ kullanıcısına yanıt
    Aldığı gömlek t-shirtleri eskiciye vermiş annem..fotoğrafları falan da yırtıp çöpe attım..

• Nikahına gider nikah şahidi olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Aynen kendisi şimdi çok mutlu..ama insanın çok zoruna gidiyo böyle yapması..aramızda öyle büyük bi kavga da olmadı affetmeyecek kadar ama dönüp arkasına bile bakmadı

O bakmadıysa sen de bakma arkana dostum. Değmezmiş de geç. Anlıyorum şu an dünya battı gibi oluyor. Ama geçiyor emin ol.
  • quote:

Beyler kızla aynı fakültedeyiz..ben onu okulda görüp faceden mesaj atıp öyle tanışmıştık..bi sene sevgili olduk.6 ay önce de basit bişey yüzünden ayrıldık..kafamı falan toplamak istiyorum hemen barışmıyacam demişti bende biraz yalnız bıraktım kızı.bu ayrılık süresinde ben ara da mesaj atıyodum barışmak için ama kabul etmiyodu yine kavga ediyoduk..en son instagramda yeni sevgilisiyle fotoğraflarını falan koymuştu..onu görünce ben asla mesaj falan atmadım gururuma yediripde..gece facebook sayfasına girdiğimde nişan fotoğraflarını falan gördüm herifin biri yüzük takıyo bunlara..oğlum elim ayağım boşaldı lan..
    Sabaha kadar oturup sigara içtim ağladım çok zoruma gitti lan..bi sene boyunca hediyeler aldı fotoğraflarımızı falan her ay düzenli bastırıp hediye ediyodu bana..çok sevdi sandım beni..ama bi ayrıldık bi ayda unuttu beni şimdi de nişan yapmış

geçici bir heves ilk zamanlar olur öyle. merak etme pişman olacaktır zamanı gelince tabi

• quote:

Aldığı gömlek t-shirtleri eskiciye vermiş annem..fotoğrafları falan da yırtıp çöpe attım..

En guzeli hocam

• neary N kullanıcısına yanıt
    İnşallah geçer hocam.6 aydır atamadım bi türlü içimden

• Birlikte oldunuz mu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    İnşallah geçer hocam

• DeepMind kullanıcısına yanıt
    Yok bro

• Neden üzüldün ki? Geçip gittikten sizin aranızdaki ilişki bittikten sonra herkes herşeyi yapmakta özgür değil mi? Kız için doğrusu buysa, mutlu olacağını düşünüyorsa bırak nasıl yaparsa yapsın. Geçmişte güzel günler yaşanmış olabilir fakat devamını birlikte yaşayamadın diye kızında başkasıyla yaşamaması senden sonra mutlu olmaması ne kadar doğru? Sanırım bu evlilik, nişan işleri bir anlık olaylar.. mantığını kullanıp uzun süre düşündükten sonra karar verenleri nadir gördüm.. Bir anda erkek teklif ediyor kadında kabul ediyor oluveriyor sanırım, bırak herkes nerde kimle mutluysa öyle olsun elbet sende bulursun kafana daha çok uyan bir kadın.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben o mutlu olmasın yansın kendini paralasın istemiyorum..zaten ayrıldıktan sonra kararı ona bıraktım barışmak için zorlamadım kızı..bundan önce de ayrıldığım sevgililerim oldu ancak bu kadar sorun etmemiştim..belki de onla evlenmeyi kendim de düşündüğüm için bu kadar zor oldu bana

• 4S Hayat kurtarır.
  • Keşke hep kafada yapılan planlar tutsa, söylenen sözlerden hiç çıkılmasa dostum dünya çok daha mutlu bir yer olurdu. Hepimizin vakti zamanında kafasında ciddi evlilik planları yaptığı kişiler oldu fakat şartlar, zaman, kader üçlüsü buna mani oldu ve başka zamanlarda başka kişilere yelken açtık. Hiçbirşey dünyanın sonu değil, zaman öylesine çabuk geçiyor ki insan şaşırıyor bunun üstünden bu kadar mı zaman geçmiş vay be diye.. Her olay insana belirli bir olgunluk katıyor, buda senin olgunluk sınavın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 30 Ağustos 2016; 15:20:42 >
  • yak bir tane daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam tersini düşünelim. Ayrı olduğunuz dönemde ondan daha güzelini/iyisini bulduğunu ve evlendiğini... Peki bu durumda o kız aklına gelecek miydi? Belki evet, ama gelse bile içinde o sevgi olmayacaktı. Sende mutluluklar saçacaktın etrafına...

Bu insanoğlunun vefasızlığından kaynaklı. Sende aynısını yapardın. Diyelim ki çok sevdin onu. O zaman ayrılmak senin için cehennem olurdu ki anlattıklarına baktığımızda hiçte öyle durmuyor. Arada bir mesaj atmak yerine her şeyi denerdim barışmak için...

Ayrıca maddi durumun, evlendiği kişiden daha kötü mü sence?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.