Şimdi Ara

Eski sevgilim ne demek istedi ? (KIZLA TEKRAR ÇIKMAYA BAŞLADIK :) ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anemi67

quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

Hadi iyisin

Aynen abi nasıl oldu anlamadım valla :D yalnız çok özlemişim lan dokunmayi, konuşmayı..

Duygularının tutsağı olma. ŞŞŞŞ alo duyuyor musun beni :D

Sana şunu sorucam.Sana hatırlarsan kızı kıskandır,önemseme. demiştim.Kız sana yalvarmadan önce neler yaptığını anlatır mısın ?

Hocam kız pazar gecesi mesaj attı. Napıyorsun diye. Iyi sen filan dedim. Başka mesaj atmadım. Sonra bu dedi rahatsız etmiyorum dimi hani başka kızlar filan var ya dedi. Orada baya muhabbet ettik. Sonra bu yine seni kaybetmek istemiyorum ama sevgili de olmak istemiyorum kafam karışık dedi. Ben bunu duyunca bir sert çıktım ki sorma. Küfür etmediğim kaldı yanı neredeyse. En son attığım mesaj DEFOL AYLIN. Bu saatten sonra umrumda değilsin. Yanıma yaklaşma dedim. Bu sabaha kadar ağlamış. Sabah okula gelince ağladı. Sonra dedi ışte. Olmayacak böyle. Ben sensiz yapamıyorum. Yaşattığım hersey için özür dilerim. Sensiz bir yanım eksik kalıyor dedi. Ve su an beraberız

1_Mesaj ondan gelmiş.Seni istiyor.
    2_"Başka kızlar var".Lafı kaçırmış. :) değere bindin başka kızlarla olunaca :)
    3_Sana duygularını açmış.Nedeni de ona "Ben de seni seviyorum aylin" demeni istemiş.Adımı kızlar atmaz hani :)
    4_Net bir cevap verince kız bu sefer shrekteki çizmeli kedi edasıyla duygusal olarak seni etkilemeye çalışmış ama yalvardığı için problem yok o ezildi yani :)

Böyle devam et sakın ona yalvartma kendini her an elinden kaçabileceğini bilsin ki seni tutmaya çalışsın.

Sağol hocam :D kızla bugün okul çıkışı buluştuk. Dedi ışte. Aslında hiç napıyorsun demiyecektim. Direk ' aşkım ' diye mesaj atacaktım ama sen kızarsın diye atmadım dedi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi iyisin

Aynen abi nasıl oldu anlamadım valla :D yalnız çok özlemişim lan dokunmayi, konuşmayı..

Duygularının tutsağı olma. ŞŞŞŞ alo duyuyor musun beni :D

Sana şunu sorucam.Sana hatırlarsan kızı kıskandır,önemseme. demiştim.Kız sana yalvarmadan önce neler yaptığını anlatır mısın ?

Hocam kız pazar gecesi mesaj attı. Napıyorsun diye. Iyi sen filan dedim. Başka mesaj atmadım. Sonra bu dedi rahatsız etmiyorum dimi hani başka kızlar filan var ya dedi. Orada baya muhabbet ettik. Sonra bu yine seni kaybetmek istemiyorum ama sevgili de olmak istemiyorum kafam karışık dedi. Ben bunu duyunca bir sert çıktım ki sorma. Küfür etmediğim kaldı yanı neredeyse. En son attığım mesaj DEFOL AYLIN. Bu saatten sonra umrumda değilsin. Yanıma yaklaşma dedim. Bu sabaha kadar ağlamış. Sabah okula gelince ağladı. Sonra dedi ışte. Olmayacak böyle. Ben sensiz yapamıyorum. Yaşattığım hersey için özür dilerim. Sensiz bir yanım eksik kalıyor dedi. Ve su an beraberız

1_Mesaj ondan gelmiş.Seni istiyor.
    2_"Başka kızlar var".Lafı kaçırmış. :) değere bindin başka kızlarla olunaca :)
    3_Sana duygularını açmış.Nedeni de ona "Ben de seni seviyorum aylin" demeni istemiş.Adımı kızlar atmaz hani :)
    4_Net bir cevap verince kız bu sefer shrekteki çizmeli kedi edasıyla duygusal olarak seni etkilemeye çalışmış ama yalvardığı için problem yok o ezildi yani :)

Böyle devam et sakın ona yalvartma kendini her an elinden kaçabileceğini bilsin ki seni tutmaya çalışsın.

Sağol hocam :D kızla bugün okul çıkışı buluştuk. Dedi ışte. Aslında hiç napıyorsun demiyecektim. Direk ' aşkım ' diye mesaj atacaktım ama sen kızarsın diye atmadım dedi :D

İpler şuan senin elinde sen ne dersen o olacak kıza tercih hakkı verme tercih hakkı hep sende olmalı ki kız seni uşağı yapmasın.
    Kız biraz saf gibime geldi.İyidir iyi seviyorsan problem yok :)

• @anemi67 hocam bütün kızlar zaten saf :D ama doğru. Kız biraz saf aşık (canım benim). Seviyorum ya. Ilişkide zaten ipler hep benim elimdeydi :)

• quote:

quote:

Hadi iyisin

Ben ayrılalı tam 1 hafta 1 gün oldu, pazartesi gecesi onu rüyamda gördüm. Ada ya gidiyorduk elinden tutup vapura bindirdim ama rüyamda içten içe şunu diyordum biz nasıl barıştık ki ayrıydık biz. Sonrasında o lanet olası telefon alarmı çaldı. İçim acıdı o an kokusu,sesi ve sıcaklığı sanki gerçekti sanki bir rüya değildi.

• 3 Ay sonra konuyu upluyorum. Beyler ılişki o kadar mükemmel gıdıyor ki anlatamam ya. Hani öyle böyle değil. Yardım ısteyen olursa PM.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.