Şimdi Ara

Eski ScreenShotlar..|| Geçmişe Yolculuk.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce sro oynarken dinlediğim şarkıları duyunca o günler aklıma geliyor:)Troyda İstanbul 1453 unionı trade falan yapıyoduk gerçi ben sonlarına yetişmiştim ama güzel günlerdi.Şuan oyunda trade falan yapılmıyodur heralde:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zizos

2 sene önce sro oynarken dinlediğim şarkıları duyunca o günler aklıma geliyor:)Troyda İstanbul 1453 unionı trade falan yapıyoduk gerçi ben sonlarına yetişmiştim ama güzel günlerdi.Şuan oyunda trade falan yapılmıyodur heralde:)

aynen ben bile 30 level charla 2 star kerwan çektim kac kez bir tief cıkıp kesmedi artık tief hunter pwp kapısması gibi olmus dw önlerinde samarkand önlerinde..

eski zevk yok önceden korka korka kerwan çekerdik bi hırsız gelck mallarımzı calcak diye..şimdi o heyecan ve oyun tutkusu yok artık..

bu arada ilk resimde cyber25 bana seslenio emre :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet334

Vay Be İlk 2 Resmi Görünce Eziklik Anılarımı Hatırladım... Bir Zamanlar bende MASKELİ_FİVE' Guildindeydim ANGRY_BLOOD master'di o zamanlar... wreeck61 i tanıyorum ve bir kac dk önce oyunda gördüm fakat char BOW'a dönmüş

ahmet senin nick neydi ?

X_NuKeR_Tr'di benim charımın Nick Fakat ben MASKELİ_FİVE guildinde 80 capı varken bulunuyordum sonra guildden cıkmıştım...

• edit: _Agwe_ yi de koysaydınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 22 Haziran 2009; 13:04:04 >
  • Orjinalden alıntı: One-X

Orjinalden alıntı: zizos

2 sene önce sro oynarken dinlediğim şarkıları duyunca o günler aklıma geliyor:)Troyda İstanbul 1453 unionı trade falan yapıyoduk gerçi ben sonlarına yetişmiştim ama güzel günlerdi.Şuan oyunda trade falan yapılmıyodur heralde:)

aynen ben bile 30 level charla 2 star kerwan çektim kac kez bir tief cıkıp kesmedi artık tief hunter pwp kapısması gibi olmus dw önlerinde samarkand önlerinde..

eski zevk yok önceden korka korka kerwan çekerdik bi hırsız gelck mallarımzı calcak diye..şimdi o heyecan ve oyun tutkusu yok artık..

bu arada ilk resimde cyber25 bana seslenio emre :P
    evet çok iyiydi eskiden , eziktik ama zevkliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolex -- 23 Haziran 2009; 9:49:46 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

quote:

Vay Be İlk 2 Resmi Görünce Eziklik Anılarımı Hatırladım... Bir Zamanlar bende MASKELİ_FİVE' Guildindeydim ANGRY_BLOOD master'di o zamanlar... wreeck61 i tanıyorum ve bir kac dk önce oyunda gördüm fakat char BOW'a dönmüş

ahmet senin nick neydi ?

X_NuKeR_Tr'di benim charımın Nick Fakat ben MASKELİ_FİVE guildinde 80 capı varken bulunuyordum sonra guildden cıkmıştım...

Tamam ,Bende ReDNuKeRS, One-X ise Warriorsun bilirsin belki

• Gördüğüm en harika resim . . .

Eski ScreenShotlar..|| Geçmişe Yolculuk..
  • benim ss ise oyuna başladıktan yaklaşık 1yıl sonraki ss.

oyunun bir ay boyunca populated olduğu zamanlar oldu. geceleri easy. gündüzleri populated. şimdi millet pre basmak için bile giremiyor oyuna

daha eski ssler formatta gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 22 Haziran 2009; 18:15:50 >

• 1. Peter olmuştu :)

Lütfen daha fazla ilgi gösterelim aşşağıya düşmesin konu. .
  • tufan21

• bu wreeck61 ercan ın eski charı diilMiydi YAw....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurKsWarioR_

bu wreeck61 ercan ın eski charı diilMiydi YAw....

Evet .
  • qweqweqeq BenDe Zamanında MasKeLi_five dtydm:D

BaBaCaN_55 HatırLArmsn acaßa...
  • Tabi ki herkezin söylediği gibi oyun bu zamanlar güzeldi,fotolar için teşekkürler..
  • Level 70, Farm yaparken.. Legend I zamanı.

• 2 sene önceki silkroad şuan var €u yok sadece 9dg itemler 10dg silahlar mevcut.
    Ecsro[Fembria] gelenlere her türlü yardım yapılır.Guildimiz vardır 4 lvl.Gelmek isteyenler öm yada oyunda Xenophobia ya pm atabilirler.
  • İşte ben bunlara hastaydım yaa.Süperdi valla bunlar...

• @Turkswarrior
    Erdemi biliriz yav
    @WarriorAngel
    Guild Bayrağına Bayildim
    @MaMy.eXe
    Evet En İyisi aslinda ama burda bir çevre ve o kadr emek yapılmış :)
    @Aazam
    Evet Yav. ben çok vururdum ona
  • dah eu gelmeden önce ne güzeldi sro eu la iş bozuldu bence :(
  • Güncel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.