Şimdi Ara

Eski Nüfus cüzdanı kaybettim bir şey olurmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir kaç ay önce yeni cipli kimlik kartı almıştım. Eskisi de bende duruyordu dün eskisini kaybettim? Herhangi bir şey olurmu? Bilginiz varmı? Nüfus müdürlüğüne gidip sordum yeni cipli kimlik kartını aldıgın an eskisi iptal oldu. Hiçbir şey yapmana gerek yok dediler ama yinede içim pek rahat değil. Bu konuda bilgi sahibi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskisine zayi düşüldüğü için bir sorun olmaz. Herhangi bir işlem yapılamaz hadi yapıldı diyelim siz yeni kimlik alınca eskisi zayi olduğu için beyan etmiş oluyorsunuz.

• Nüfus müdürlüğüne gittim sordum hiçbirşey olnaz o iptal edildi hiçbirşey yapamazlar dediler. Sabah vergi dairesine gittim sordum durum böyle adımıza şirket falan kurabilirlermi diye onlarda yapamazlar eskiden kayıp olanları sisteme giriyorduk şimdi öyle birşey yok dediler. Dün Yinede gazete ye. (hürriyet) kayıp ilanı verdim. Ha ilçe emniyet müdürlüğünede sordum onlarda direk nüfus müdürlüğüne git dediler..

Az önce İşbankasına Mail gönderdim nüfus cüzdanı kaybettim ne yapmam gerekiyor adıma hesap açmasınlar ve kredi kartı almasınlar diye. Oradan henüz yanıt gelmedi.

Birde internetten okudum ticaret sicil müdürlüğüne sanırım dikekce ile bilgi vermek gerekiyormuş. Onu henüz yapmadım.

Çok pimpirikli bir adamım sanırım :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.