Şimdi Ara

eski mezunum yardımınıza ihtiyacım var kaynak ve çalışma tekniği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. İlk resim 2014 ygs netlerim. İkinci resim 2014 lys-2 netlerim. İkisine de sıfır çalışma ve sıfır ciddiyet ile girdim ve çoğunu salladım, özellikle sayısal olanları. Matematiğim sıfırdır hepsini salladım. Fizik-Kimyam ise sıfıra çok yakın. Temelim yok.
    Hedefim 2015' te son resimdeki gibi bir mf-2 puanı almak. Sizin bilgileriniz günceldir. Sizden istediğim bana uygun ( temeli olmayan matematik-fizik-kimya-geometrisi 0 olan birine 3-5 net yaptıracak tarzda örn :antrenmanlarla matematik) kaynak tavsiyesi ve nasıl bir çalışma tekniği uygulamam gerektiği hakkında bilgi. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
    https://store.donanimhaber.com/cd/ea/ce/cdeace82197b093db3d27dfcc200b185.JPG
    https://store.donanimhaber.com/f9/ed/27/f9ed27bf90878814d5b78445114c2dca.JPG
    https://store.donanimhaber.com/8b/2e/95/8b2e95a1c9226e3d2a2a52c0c696ac40.JPG
    https://store.donanimhaber.com/95/6b/8f/956b8f0f201598f1211f11467414bd63.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 4 Ekim 2014; 22:42:06 >

• Öyle resim mi koyulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Öyle resim mi koyulur

Niye ne var resimde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Öyle resim mi koyulur

Niye ne var resimde ?

Görünmüyor

• Takip hayrına up

• quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

Takip hayrına up

Yokmu cevap veren

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat için antrenmanlarla mat 1 ve 2'yi bitirmeyi öneriyorlar 5-10 net yaptırırmış o.

6 ay var sınava biraz çalışmayla çok daha iyisini bile yapabilirsin küçük düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Mat için antrenmanlarla mat 1 ve 2'yi bitirmeyi öneriyorlar 5-10 net yaptırırmış o.

6 ay var sınava biraz çalışmayla çok daha iyisini bile yapabilirsin küçük düşünme

Sadece matematikte değil fizik kimya biyoloji de de böyle başlangıç kitapları var mı antrenman larla matematik gibi. Ygs ve lys icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 5 Ekim 2014; 3:16:20 >
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    Sözelci olduğum için pek bilmiyorum. Geçmiş konuları biraz inceleyebilirseniz bayağı öneriler var. Sık sık rastlıyorum. Mesela Karekök sıfır kitapları var her derse...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken B. -- 5 Ekim 2014; 2:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken B.

ilginç

Ne ilginc

• hedefin ne her dersten kacar net yapmak ıtıosun nereyı kazanamk ıstıosun fln bunları belırle ondan snra calısma temponu kıtapları fln ayarlarsın bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafizilkpdr

hedefin ne her dersten kacar net yapmak ıtıosun nereyı kazanamk ıstıosun fln bunları belırle ondan snra calısma temponu kıtapları fln ayarlarsın bnce

Bunları belirledim zaten yazdım ustte kitap ve çalışma konusunda yardım bekliyorum

• AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    tm olduğum ıcın fen hakkında yorum yapamam ama sosyal turkçe mat iin yorum yapacak olursam turkçeyi hemen bıtırmeye bak dil bilgisi + analm bilgisi birlikte çalış konuları btırdın mı denemelere aban sınava kadar czebıldıgın kadar turkce denemesı coz derım ama kendını sıkıcak vazıyette degıl tabıkı mesela günde bır tane fln sosyale gelınce bu noktada en zorlayan muhtemelen cog olacaktır onun ıcınde karekök ygs lys soru bankası mı tam hatırlamıyorum ama köşetaşı seklınde kucuk kucuk bılgılerle anlatmış ben açıkçası cok faydasını gormustum sana da tavsiye ederım snra bide fem fln czersın coğrafya da hallolur tarıh zaten en kolayı bence genel olark konuları okuyupta bır tane soru bankası czdun mu halledersın zaferı onerebılılırm bundada güzel kıtaptı baya felsefe ıcınde genel bilgileri öğrenmeye bak akımlardır filozoflardır fln snra bir kitaptan da onu coz tamamdır bence sonra sosyal ıcınde branş denemesı cozersın bıter ygs matematık ıcın problemlere kadar olan kısmı karekök sıfır antrenmanlarla matematikten fln hallet sonra da fem beyaz cozup iice pekişitr 25 fln yaparsın yanı bn poblem pek yapamadgm ıcın bu konuda yorum yapmam doğru olmaz iyi çalışmalarr..

• quote:

Orijinalden alıntı: metafizilkpdr

tm olduğum ıcın fen hakkında yorum yapamam ama sosyal turkçe mat iin yorum yapacak olursam turkçeyi hemen bıtırmeye bak dil bilgisi + analm bilgisi birlikte çalış konuları btırdın mı denemelere aban sınava kadar czebıldıgın kadar turkce denemesı coz derım ama kendını sıkıcak vazıyette degıl tabıkı mesela günde bır tane fln sosyale gelınce bu noktada en zorlayan muhtemelen cog olacaktır onun ıcınde karekök ygs lys soru bankası mı tam hatırlamıyorum ama köşetaşı seklınde kucuk kucuk bılgılerle anlatmış ben açıkçası cok faydasını gormustum sana da tavsiye ederım snra bide fem fln czersın coğrafya da hallolur tarıh zaten en kolayı bence genel olark konuları okuyupta bır tane soru bankası czdun mu halledersın zaferı onerebılılırm bundada güzel kıtaptı baya felsefe ıcınde genel bilgileri öğrenmeye bak akımlardır filozoflardır fln snra bir kitaptan da onu coz tamamdır bence sonra sosyal ıcınde branş denemesı cozersın bıter ygs matematık ıcın problemlere kadar olan kısmı karekök sıfır antrenmanlarla matematikten fln hallet sonra da fem beyaz cozup iice pekişitr 25 fln yaparsın yanı bn poblem pek yapamadgm ıcın bu konuda yorum yapmam doğru olmaz iyi çalışmalarr..

Teşekkür ederim gerçekten tek yardimci olan sensin .

• çalışma surecınde takıldıgın bı yerler olursa elımden geldiğince yardımcı olurum ulaşırsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.