Şimdi Ara

eski kiz arkadsim intahar etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senelik bir ilisikim vardi ve 1 hafta once ayrildik. birbirimizi cok seviyorduk ama surekli ufak tefek nedenlerden tartisiyorduk. ve 1 hafta once bardagi tasirmistim cok buyuk bi karar aldim ve ayrildik. facebookdan ortak arkaslarimizi,ailesini sildim cunku engellemezsem profiline bakip duracaktim baska kizlarla ama normal konusuyordum unutmak icin sadece ve azda olsa aklimdan cikmisti dune kadar.
    dun gece saat 2.30 gibiydi bilmediğim bir numara ariyordu(cunku annesini silmistim numarasini) actim.

annesi:okan nerdesin cabuk hastaneye gel
    ben:ne oldu canan teyze gizeme birsey mi oldu?
    annesi:cok kotu lutfen yaninda ol azda hatrim varsa
    ben:tamam geliyorum

hemen evden ciktim apar topar gittim fare zehiri icmis kan falan alinmis yatiyor beni gorunce hemen ustundeki pikeyi cekti arkasini dondu. annesi ve ablasida vardi. hemen ayrildik ama 3 senenin hatri vardi basina gittim basini oksadim, optum. kafasina pikeyi cekti. elinden tuttum oda istiyordu ama elimi tutmuyordu sadece cekmiyordu elini. yaklasik 1 saat falan durdum yanlarinda. sonra annesiyle konusmak icin disari ciktim odadan.

ben:bakin canan teyze size saygim sonsuz 3 senelik bir beraberligimiz oldu sonucta az zaman degil ama sizin bundan sonra ona dikkat etmeniz lazim.
    annesi:biliyorum ama biliyorsun onu bir kez daha deneseniz gercekten cok kotu
    ben:biliyorum fakat olmuyor sevgi de bir yere kadar milyonlarca kez dnedik anlasamiyoruz bunun ilerisi de var lutfen gizeme dikkat edin ustune dusun kafasini dagitin tek istegim bu

geri kalan konusmalar normaldi. eve gectim sabahleyin ise giderken mesaj atti bana kalkdigim saatte.

eski kiz ark:tek birsey soracagim baska kizla konustun mu sadece evet veya hayir de
    ben:evt konustum ama normal kafami dagitmam lazimdi. lutfen atma artik mesaj.
    eski kiz ark:peki gercekten bu son mesajim arkadas kalmamiz mumkun mu
    ben:lutfen arkadas kalmak istemiyorum o 3 seneyi nasil aklima gelecek arkadas olursak? zaten subatta macaristana gidecegim ve birdaha donmeyecegim. buralardan cok uzakta olacagim.
    eski kiz ark:ne zaman gideceksin?
    ben:gizem lutfen atma artik mesaj lutfen. artik ailenle benden cok deger veren kisilerle mutlu olabilirsin. ben olamyacagim hayatinda uzaklarda olacagim ve birdaha olmayacagim. ben sana milyonlarca sans verdim hep aileini gordun herseyde beni hep 2. planda tututun. sana kafan bir gun dank edecek ama ben olmayacagim demistim ve oyle olacak lutfen artik atma. hoscakal..
    eski kiz ark:gitme desemde gidecek misin?
    ben:lutfen.
    esk kiz ark:peki okan bu son mesajim birdaha senii rahatsiz etmeyecegim. hoscakal

kndisine birsey yapmasindan cok korkuyorum sonucta az da olsa hala icimde birseyler var ve 3 senemi verdim. ne yapmaliyim rahat durmayacak gibi. subatta kesin olarak ulkeden ayriliyorum.

• Öldümü ?

Edit:okumadim ondan soruyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right_Click

Öldümü ?

Edit:okumadim ondan soruyom

hyr
  • ozet.. okumayin beyler

• Aileme bakmak icin okuyamadim

• csb.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

ozet.. okumayin beyler

Kız arkadaşı intihar etmiş.Gece kızın annesi arayıp hastaneye çağırmış arkadaşı.O da gitmiş.1 saat kalmış orada.Annesi yeniden deneyin demiş.Arkadaş karşı çıkmış.
    Sabah kız mesaj atmış.Arkadaş kalalım demiş.Yine reddetmiş arkadaş.Bir şey olmasından korkuyormuş.

ÖZeti bile bu kadar oldu.

Geçmiş olsun bu arada :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bana ismimle hitap ediyor
    9 yıl önce açıldı
    Zengin Koca arayan kizin drami
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÖZET: BU ADAM KIZDAN AYRILMIŞ. KIZ FARE ZEHRİ İÇMİŞ. KIZ ÇOCUĞA KÖPEK GİBİ YALVARIYOR. ÇOCUK BİR DAHA OLMAZ YURT DIŞINA GİDİCEM DİYOR. AMA KIZIN TEKRAR İNTİHAR ETMESİNDEN KORKUYOR.

YURTDIŞINA KAÇ KURTUL
  • Geçmiş olsun kardesim. Empati kurdumda seni iyi anlıyorum. Zor bi dönem. Peki sen onu tamamen unutabilcekmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

ozet.. okumayin beyler

Kız arkadaşı intihar etmiş.Gece kızın annesi arayıp hastaneye çağırmış arkadaşı.O da gitmiş.1 saat kalmış orada.Annesi yeniden deneyin demiş.Arkadaş karşı çıkmış.
    Sabah kız mesaj atmış.Arkadaş kalalım demiş.Yine reddetmiş arkadaş.Bir şey olmasından korkuyormuş.

ÖZeti bile bu kadar oldu.

Geçmiş olsun bu arada :(

ins. tekrar birsey yapmaz gecen sene ayrildigimizda da benzer seyler yapmisti.

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

ÖZET: BU ADAM KIZDAN AYRILMIŞ. KIZ FARE ZEHRİ İÇMİŞ. KIZ ÇOCUĞA KÖPEK GİBİ YALVARIYOR. ÇOCUK BİR DAHA OLMAZ YURT DIŞINA GİDİCEM DİYOR. AMA KIZIN TEKRAR İNTİHAR ETMESİNDEN KORKUYOR.

YURTDIŞINA KAÇ KURTUL

hocam zaten buyuk ihtimal subatta gidecegim ama arkamda o kalacak ve 3 senelik bir gecmisimiz var sonucta hala deger veriyorum bir zarar gelmesini istemiyorum. iste bu kadar basit olmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

Geçmiş olsun kardesim. Empati kurdumda seni iyi anlıyorum. Zor bi dönem. Peki sen onu tamamen unutabilcekmisin ?

zor. sonucta uzun zaman ama su 1 haftalik surecte az birazs unuttum gibi en azindan ilk 1-2 gundeki gibi surekli aklima gelmiyor arada bir geliyor. oyunlarla kafami dagitiyorrum.

• olcağı varmış olmuş takma kafana artık olan oldu zor bi durum ama yapıcağın bişey yok boşver
  • Csb sana attığı mesajlari ss le koy o zaman inanalim

• Yaşlar kaç ?

• CsB
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

olcağı varmış olmuş takma kafana artık olan oldu zor bi durum ama yapıcağın bişey yok boşver

hocam ben takmiyorumda onu dusunuyorum tek sorun onun nasil oldugu.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Csb sana attığı mesajlari ss le koy o zaman inanalim

inanin koyacaktim konuyu acmadan once otobusde sildim o zaman konuyu acmak aklimda yoktu sirf tekrar tekrar okumyayim diye sildim. ama ister inanin ister inanmayin size kalmis.

quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Yaşlar kaç ?

ben 21 o 22

• Sen o kızın peşinden koşacaksın deli gibi eğer kız akıllı çıkar da sana yazmazsa . Koşarken bu mesajım aklına gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßarßrain

Sen o kızın peşinden koşacaksın deli gibi eğer kız akıllı çıkar da sana yazmazsa . Koşarken bu mesajım aklına gelecek.

yok hocam gercekten bu sefer bitti olmuyor her yolu denedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.