Şimdi Ara

Eski Kaynak Kitapları & Defterler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunları ne yapsam bilemedim içlerinde kıymetli notlar var ama toz tutuyorlar.

Matematik, ingilizce, yazılım çalışmalarını tamamen dijital ortama almaya çalışıyorum yani kağıt kullanımını azaltmak önceliğim.

Elimde huawei matepad var döküman haline getirip buradan notlarıma çalışıyorum. Eve eski raspberry pi'lardan bir tanesini cloud server haline çevirip önemli planlarımı projelerimi buraya aktarmayı düşünüyorum ve buradan hangi cihazda olursam olayım verilerimi kendim tutmuş olacağım.

Google ve microsoft cloud serverları çok sevmiyorum ve bunlarda veri kayıpları yaşanabiliyor.

Eski kitapları, defterleri tutmak ne kadar mantıklı? Bazıları yarım. Toz tutmaları beni rahatsız ediyor.

• Eski kitaplar bence çok değerli. Benim annem, eski lise kitaplarımı hep atardı. Ki annem yuvaya ilkokula beni zorla götürmüştü. Lisedeyken aldığım bilgisayar dergilerini başka eve taşınırken hepsini atmıştı (bir tane numune bırakır insan değil mi)

Defterdeki yazıları ben olsam Word dokümanı olarak yazar, önemli gördüğüm çizimleri imaj olarak dokümana eklerdim. Sunucu kulaga hoş gelse de bakımı zor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.