Şimdi Ara

Eski kargo çalışanı, değeri 1 milyon doların üzerinde Apple ürününü çalıp satmakla suçlanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski kargo çalışanı, değeri 1 milyon doların üzerinde Apple ürününü çalıp satmakla suçlanıyor!
    Global News’ın bildirdiğine göre, Kanada’da bir UPS çalışanı, değeri 1.3 milyon dolardan fazla olan Apple ürünü ve mücevherleri çalmakla suçlandı.  2013’ten bu yana çalıştığı depodan yaklaşık 866 adet Apple cihazı çaldığı belirtilen kişi, suçunu kabul ederek parayı harcadığı yeri de söyledi.



    Ayrıca Bkz.Eski Google çalışanı şirketin yapay zeka sırlarını çaldığı için tutuklandı



    Tek vardiyada 120’den fazla iPhone çaldı!



    UPS, güvenlik kameralarıyla depodaki hareketliliği tespit edip 22 Ocak’ta şahsın işine son veriyor, aynı gün de tutuklanıyor. Şahıs, UPS’den Apple ürünleriyle birlikte mücevher çaldığını itiraf ediyor. Parayı 680.000 dolar değerinde bir ev satın almak ve 2021’de aldığı 60.000 dolar Audi marka arabasının borcunu ödemek için kullandığını söylüyor. Şahsın Eylül 2023 ile Ocak 2024 arasında banka hesaplarına 232 bin doların üzerinde para yatırdığı da tespit edilmiş.



    Evinde ve aracında nakit, MacBook ve mücevherler



    Evinde ve aracında 9 bin dolar nakit, bir MacBook ve değeri 9 bin doların üzerinde mücevher bulunan şahıs, 5000 doların üzerinde hırsızlık, 5000 doların altında hırsızlık ve 5000 doların üzerinde suçla elde edilen mülke sahip olma ve suç gelirlerinin olması suçlarından yargılanıyor. Savcılar, mahkemeden kişinin evine, parasına, banka hesaplarına ve aracına el konulması için onay bekliyor.




    Kaynak:https://globalnews.ca/news/10370850/former-ups-worker-charged-stolen-apple-products/







  • Ahlaksızlığı tartışılmaz ama bre adam hiç mi aklın yok da hırsızlığın anlaşılmayacağını ve her şeyin yanına kar kalacağını düşünüyorsun? Benzeri durum (köylü kurnazlığı) bir telefon servisinde yaşanmıştı, servis teknisyeni değiştirmesi gereken cep tel ana-kartları tamir edip değiştirdim diyor, orijinalleri servisin 500 metre ilerisindeki cep tamir merkezine satıyor, 1 sene sonra hepsi hapiste tabii ki..

  • yeter artık kargo taşımaktan deyip çalmış.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.