Şimdi Ara

eski iphone getir yeniyi götür kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül'de tanıtılması beklenen yeni iPhone modeli için çıkan sızıntı haberleri devam ederken, Apple'ın takas kampanyası başlatacağı öne sürüldü. Böylelikle eski modele sahip kullanıcılar, cihazlarını yeni modelle değiştirebilecek.

Apple, eski iPhone'larını yeni modelle değiştirmek isteyenler için takas dönemini başlatıyor.

Techcrunch sitesinin haberine göre, yakında başlayacak programda, eski iPhone modellerini Apple Store mağazalarına götürenler karşılığında verilen hediye çekiyle Eylül'de tanıtılması beklenen yeni iPhone'a sahip olabilecekler.

Mağaza çalışanları eski iPhone'ları inceleyerek fiyat belirleyecek. Örneğin kullanıcılar, 16 GB iPhone 4 ve 4S modelleri için 120-200 dolar arası, 16 GB iPhone 5 için ise 250 dolar karşılığında hediye çeki alabilecek. Ancak bu hediye çeklerinin yeni bir iPhone için kullanılması gerekiyor.

Takas programının ne zaman başlayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Apple CEO'su Tim Cook, takas programına karşı olmadığını, şirket için yararlı olabileceğini açıklamıştı.

• Çok az fiyat veriyorlar iphone 5 250 dolar
  • Cok vermisler. ip5 icin 250 dolar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • habertürkte okudum bende bu haberi. az veriyorlar türkiye den dünya dolusu para vererek almış biri olarak neyse ki 4ten 4S e geçince 5' e de geçmedim gereksiz para bayılmadım bir akıllandım.

biraz daha eskisin şu tel bırak yenisi al . bir daha enayi gibi ıphone a para bayılmıcam.
  • Değiştirmeye gerek duymayan tipteki kullanıcıların cihazlarını değiştorcekler çok mantıkli Apple açısından.

• Milleti nasıl soyucaklarını iyi biliyorlar, cihaz tamamen bozulmadan değiştirmeyi düşünenlerden biriyim.
    Cihazım ip4S

• İphone 4 kullaniyorum birde s4 ama 4s yada 5 olsa daha oyo olur fakat i5 i 250 dolara aliyorlarsa i4 du bedavaya alirlar heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.