Şimdi Ara

Eski Harddiski Komple Yeni Harddiske Taşımam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar eski harddiskimde bad sector oluştuğundan yeni bir harddisk alıcam. ama eski harddiskteki program ve belgelerimi hiç bir kayıp olmadan aynı şekilde komple yeni aldığım harddiske nasıl taşıyabilirim? yeni aldığım harddiske işletim sistemi kurup öyle mi taşımalıyım yoksa sadece biçimlendirdikten sonra mı taşıycam. nasıl yapacağım hakkında hiç bilgim yok. harddisk elime geçtikten sonra yapacaklarımı adım adım anlatacak biri varsa çok yardımcı olmuş olur. şimdiden herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysky2013 -- 20 Mart 2010; 0:26:25 >

• acronis true image ile kullandigin hddyi ikinci bir hdd ye aktarabilirsin daha detayli bilgi icin google da arastirma yapabilirsin
  • yeni işletim sistemine gerek yok,acronis true image veya norton ghost ile disk klonlayabilirsin
  • 1) eski harddiski sök yeni harddiski tak
    2) yeni harddiske yeni windows kur
    3) eski harddiski tak
    4) windows üzerinden dosyalarını yeni harddiske kopyalarsın. bad sektörlü yerlerdeki dosyalarını sonra kurtarmaya çalışırsın.

2. yol
    live linux cd si indir (knoppix öneririm) ve iso dosyasını imgburn programı ile cd ye yaz.
    cd den bilgisayarı açabiliyorsun ve kopyalama yapabiliyorsun. kolay windows taki gibi kopyala yapıştır pencereleri var.

3. yol
    hiren boot cd si bul indir. cdye yaz 10.2 sürümü mevcut ve içinde mini xp seçeneği var oradan kopyala yapıştır.

aklıma gelenler bunlar. yalnız şunu unutma arkadaşım bad sektörlü dosyalar bazen geri kurtarılamıyor. zaman alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.