İnternette sörf yaparken bir siteye rastladım eski diziler ve çizgi filmler hakkında bilgiler vardı ve sizinle paylaşmak istedim umarım yasak değildir. Neşeli Matematik-Square One TV Benny Hill Show Muppet Show Kavanozdak Adam Çalıkuşu Kuruluş Küçük Ağa Üç İstanbul Kaynanalar Aşk-ı Memnu 4. Murat Melekler Şehri Hunter Crime Story Hastane Günlüğü Dallas Hayat Ağacı-Generations Yalan Rüzgarı-The Young And The Restless Hanedan-Dynasty Büyük Tuzak-Wiseguy Zorlu İkili-Dempsey-Makepeace Emret Bakanım-Yes Minister Zamanda Yolculuk-Voyagers Kuzey ve Güney - North And South Mavi Ay- Moonlighting Dedektiflik Bürosu-Remington Steele Zamanın Ötesinde-Quantum Leap Evli ve Çocuklu-Married With Children San Fransisko Sokakları-The Streets Of San Fransisko Komiser Kolombo-Columbo A Takımı-The A Team Cosby Ailesi-The Cosby Show Cinayet Dosyası-Murder,She Wrote Görevimiz Tehlike-Mission:Impossible Güzel ve Çirkin-Beauty And The Beast Muhteşem İkili-Perfect Strangers Alf Görünmez Adam-Gemini Man Sherlock Holmes- The Adventures Of Sherlock Holmes Kung-Fu Magnum-Magnum-P.I. Mcmillan ve Karısı-Mcmillan And Wife Simon ve Simon Tehlike Çemberi-Hart Yo Hart Smith ve Jones-Alias Smith And Jones Piyango-Lottery! Booker Sahil Güvenlik-Baywatch Macgyver Uzay Yolu-Star Srek Galaktika-Battlestar Galactica Ziyaretçiler-V Miami vice Çarls İş Başında-Charles İn Charge Mike Hammer-Michey Spillane's Mike Hammer Kara Şimşek-Knight Rider Alacakaranlık Kuşağı-The Twilight Zone Maymunlar Cehennemi-Planet Of The Apes Çarli'nin Melekleri-Charlie's Angels Atlantis'ten Gelen Adam-The Man From Atlantis Shogun Kaçak-The Fugitive Samurayın İntikamı-The Betrayed Samurai Murphy Brown Altın Kızlar-The Golden Girls Süper Nine-Supergran Şahin Tepesi-Falcon Crest Flamingo Yolu-Flamngo Road Köle İzaura-Escrava Isaura Martı Adası-L'lsola Del Gabbiano Komiser Navarro Kanun Kanundur-L.A.Law söz savunmanın-petrocelli Baretta savaş ve Anılar-War And Remembrance savaş Rüzgarları-The Winds Of War Bana Şans Dile-Wish Me Luck Kağıt Bebekler-Papel Dolls Şahika-The Citadel Daktari Girdap-Maelstrom Bu Dünyanın Dışından-Out Of This World Yesenia Tatlı Cadı-Bewitched Matlock Küçük Hanım-Sinha Moça Gazap Kuşları-The Thorn Birds Kadın Polis-Police Woman Aşağıdakiler ve Yukarıdakiler-Upstairs And Downstairs Profesyoneller-The Professionals Bizim Ev-Our House Zenginlerde Ağlar-Los Ricos Tambien Lloran vicki-Small Wonder Spenser Emrinizde-Spenser For Hire Stingray Zengin ve Yoksul-Rich Man,Poor Man Jak-Jack Ravyoli-Ravioli Robin Hood-Robin Of Sherwood Dantel-Lace Hava Kurdu-Airwolf Jane Eyre Webster Aşk Gemisi-Love Boat Hayal Adası-Fantasy Island Tatlı Sert-The Avengers Kaptanlar ve Krallar-Captains And The Kings Kökler-Roots Küçük Ev-Little House On The Prairie Doludizgin-Bonanza Serüven Peşinde-Tales Of The Gold Monkey Şöhret-Fame Uzay 1999-Space 1999 Kaptan Onedin-The Onedin Line 6 Milyon Dolarlık Adam-The Six Million Dollar Man Şahin-Street Hawk Mork ve Mindy Saint'in Dönüşü Return Of The Saint The Saint Kaygısızlar-The Persuaders Bj ve Ayı-Bj And The Bear Flipper Gümüş Kaşıklar-Silver Spoons Uzun Çoraplı Kız Pippi-Pippi Langstrump Poirot Zil Çalınca- Saved By The Bell 21.Cadde-21 Jump Street Benim 2 Babam Var-My Two Dads Sarı Gül-The Yellow Rose Beyaz Gölge-The White Shadow Müzedeki Hayalet-Belphegor Yedi Kardeşe Yedi Gelin-Seven Brides For Seven Brothers Çizgi Filmler: Tsubasa Gol (Striker) Temel Reis Bay Meraklı Clementine Voltran Taş Devri Değerli Asteriks Sevimli Ayı Ailesi Atom Karınca Scooby Doo Richie Rich Karakanat Biberleyelim He-man Şirinler Bugs Bunny Pembe Panter She-Ra Donald Amca Ayı Yogi Speedy Gonzales Vikingler Daffy Duck Woody Woodpecker Red Kit Varyemez Amca Müfettiş Gadget Tom ve Jerry Tweety Miki Fare Pinokyo Sevimli Hayalet Casper Arı Maya Kaptan Mağara Adamı Nils ve Uçankaz Akıllı Bıdık Tazmanya Canavarı Ninja Kaplumbağalar Kalimero Transformers 80 Günde Devrialem Alis Harikalar Diyarında Jetgiller Küçük Prenses Sara Roboteck Heidi Lazeryon Jumbo Jet Set Roadrunner Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Kont Duckula Pollyanna Esteban Kayıp Dünyalar Minik Fok Cici Kız Georgie Laff-A-Lympics Olimpiyatları Şeker Kız Candy Hayalet Avcıları Charlotte Son Dinazor Denver Lady Oscar Hollywood Yaramazları Sandybelle Yakari Galaksi Lisesi Sinbad Galaksi Şerifleri Rahan Uzay Şövalyeleri Musti Cesur Ayılar Space Adventure Cobra Küçük Lulu Tenten Çiçek Kız Lulu Tontonlar Marco Şnorkeller Benim Küçük Pony'm Gufi Portakal Yolu Ayakkabılar Step June Judy ve Uzunbacak Şekerpembe Ferdinand,Üç Küçük Domuz Klasik Disney Öyküleri Afacan ile Babacan Disney Köşesi Lady Lynn Genki Yeşilin Kızı Anne Alvin ve Sincaplar kumkum G.I.Joe Thundercats Yavru Geyik Muppet Bebekleri Pepen'in Balonu Flanderler'in Köpeği Monçiçiler Afacan Ayılar Remi Mock ve Sweet Tao Tao Bravestarr Captain Future Sokak kurbişleri Vücudumuzu Tanıyalım Uçan Fil Dumbo Jumaru Nadia,Mavi Suyun Esrarı Conan Sylvanian Aileleri Belle ve Sebastian Molierissimo Ulysses 31 Sportmen Billy Pepero'nun Maceraları Wuzzles Robostory Düğme Burun Muz Adam Sihirli Kurdele Emilie alıntıdır.
hemen hemen hepsini hatırlayarak artık kadayıf kıvamına gelmiş olduğumu anladım
Aşk-ı memnu ?
Filmlerdemi Var acaba bunların içinde ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme