Şimdi Ara

Eski çağlarda geçen ya da Generals tarzı Strateji oyunu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir aradığım bir oyun türü var...
    Özellike strateji oyunu olması şart...
    Aradığım özellikler: eski çağ oyunu olmalı... en az 3-4 maden toplama hakkı vermeli... bunlar altın taş odun vesayre olabilir. gerçekçi olmalı... evleri felan istediğim gibi inşaa edebilieceğim bir oyun.. VEYA ;
    Command Conquer Generals gibi bugünün teknolojisini kullanabileceğim bir oyun...
    En çok aradığım özellik ise füzeleri olan bir helikopterin olması :D
    Lütfen bana : age of empires generals serisi medieval serisi gibi çok bilinen oyunları saymayın... eğer bildiğiniz farklı bir oyun varsa söylerseniz çok sevinrim saygılarr şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.Henüz bugün üye olmanızdan ötürü, konunuzu silmek yerine, düzenleyip, bölüm kurallarımızı hatırlatmak istedim:
    Oyun Bölümü Kuralları
    10-) Oyun tavsiyesi almak adına açtığınız konuların başlıkları, aradığınız oyun hakkında açıklayıcı olmalıdır (FPS, Multiplayer oyunlar arıyorum gibi)."Oyun tavsiye", "Oyun önerisi" "Öneri" gibi başlıklar, uyarılmadan silinecektir.

Kuralların tamamı için:http://forum.donanimhaber.com/m_4473880/tm.htm
    İyi forumlar;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Stronghold Crusader aradığın oyün
  • Eski cag olarak sana anno 1404 venice öneririm.grafik olarak detayli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Generals 2 çıkcak biraz sabret
  • Rise of Nations, oyun eskidir, iletişim çağına kadar ilerleyebilirsin ama dilersen sadece antik çağlarda kalıp eski çağ savaşları da yapabiliyorsun.

Eskidir dediğime takılma, grafikleri hala iş yapıyor, Old But Gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: askercik123

[size=3]S.a Beyler/Bayanlar...
    Uzun süredir aradığım bir oyun türü var...
    Özellike strateji oyunu olması şart...
    Aradığım özellikler: eski çağ oyunu olmalı... en az 3-4 maden toplama hakkı vermeli... bunlar altın taş odun vesayre olabilir. gerçekçi olmalı... evleri felan istediğim gibi inşaa edebilieceğim bir oyun.. VEYA ;
    Command Conquer Generals gibi bugünün teknolojisini kullanabileceğim bir oyun...
    En çok aradığım özellik ise füzeleri olan bir helikopterin olması :D
    Lütfen bana : age of empires generals serisi medieval serisi gibi çok bilinen oyunları saymayın... eğer bildiğiniz farklı bir oyun varsa söylerseniz çok sevinrim saygılarr şimdiden teşekkürler.

Size http://www.antikcag.com ve http://www.eskicag.com öneririm.. Gerçek zamanlı online tarihi strateji oyunları.. %100 yerli sermaye :)

Antik Çağ Strateji oyunu için tıklayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESKİ Bİ SAVAŞ OYUNU
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.