Şimdi Ara

Eski bir stratejik savaş oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba. Oyun özürlüsü bir arkadaş olarak 5 yılda dandik bir oyun oynarım şimdi oynayasım tuttu. Eski bir oyun arıyorum yardımınız lazım.

Age Of Empires ve Civilization tarzı 5-6 yıl önce oynadığım bir oyun.

Aslında oyunun bu eski versiyonları olup olmadığını tam olarak kestiremiyorum ama bunlardan da basitti sanki Direk 4-5 işçiyle hemen asker üreten ev falan kuruyorduk, tank falan da üretebiliyorduk ama böyle dev adamlar falan yoktu, harita muhabbeti yine aynıydı gördükçe açılıyor her yer snipercılar falan var. 5-6 harita seçeneğimiz vardı. Gayet basit bir oyundu ama oynayasım geldi. Bu oyunların eski versiyonu mu yoksa bu tarz başka oyunlar var mıydı.

• Rise of Nations olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Rise of Nations olabilir.

fotoğraflara bakıyorum da ejderha falan var, öyle şeyler yoktu gayet basit bir oyundu :D

Acaba civilization 3 falan mı ya bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Beyler merhaba. Oyun özürlüsü bir arkadaş olarak 5 yılda dandik bir oyun oynarım şimdi oynayasım tuttu. Eski bir oyun arıyorum yardımınız lazım.

Aslında oyunun bu eski versiyonları olup olmadığını tam olarak kestiremiyorum ama bunlardan da basitti sanki Direk 4-5 işçiyle hemen asker üreten ev falan kuruyorduk, tank falan da üretebiliyorduk ama böyle dev adamlar falan yoktu, harita muhabbeti yine aynıydı gördükçe açılıyor her yer snipercılar falan var. 5-6 harita seçeneğimiz vardı. Gayet basit bir oyundu ama oynayasım geldi. Bu oyunların eski versiyonu mu yoksa bu tarz başka oyunlar var mıydı.

generals zero hour bu olduğna eminim bende bu oyunu çok severim

• quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

quote:

Beyler merhaba. Oyun özürlüsü bir arkadaş olarak 5 yılda dandik bir oyun oynarım şimdi oynayasım tuttu. Eski bir oyun arıyorum yardımınız lazım.

generals zero hour bu olduğna eminim bende bu oyunu çok severim

İşte bu bee

Helal kardeş hemen oynıyım

• Black & White.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General zero hour , en sevdigim strateji oyunudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Rise of Nations olabilir.

fotoğraflara bakıyorum da ejderha falan var, öyle şeyler yoktu gayet basit bir oyundu :D

Acaba civilization 3 falan mı ya bulamıyorum

''fotoğraflara bakıyorum da ejderha falan var''

Dostum Rise of nations diyorum ne canavarı

Bildiğin oyun ejderha filan yok tavsiye ederim çok sarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 17 Ocak 2013; 19:32:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.