Şimdi Ara

ESK SAMURAİ ARMOR HAKKINDA VE BANKALAR NEDEN 500M DEN FAZLASINI ALMIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biz oyunda yeni sayılırız daha dogrusu bu oyunda 1 aydır oynuyoruz bazı seyleri anlayamadık
    1- bankalar neden 500m alıyor baska para koyamıyoruz aynı sekilde uzzerimizede 500 m alabiliyoruz bazı itemleri satıyorlar 1b ye onları nasıl alıcaz bu sekilde? yada fazla paramız varsa bunu nasıl saklıyabiliriz?

2-hero tavernadan alınan mask lar neden seal tool da kılıtlenemiyor

3-esk armor samurai armor gibi 1 level kıyafetler var oyunda bunları takım olarakmı almalıyız + ları farketmiyor onu ogrendikte onları karısık alsakda aynı optionslarıda alabilirmiyiz?

4- yukarıda (3,soru) belirttigim samurai esk gibi armorların hangisi en iyileridir karısıkta olabilir tabi cevap olarak karısık kullanabilirsiniz derseniz bu durumda en iyi kombinasyon hangisi olur hangilerini almalıyız.

simdiden cevap yazan yorumluyan herkese tesekkurler.

• Adamlar öyle bir sınırlama yapmış, nakit olarak sadece 500m taşıyabiliyorsun. Ama tavernde 101 milyona satılan heykeller var. Onu satın aldığın zaman 100m taşımış oluyorsun. Geriye npc'ye sattığın zaman 100m olarak ödeme yapıyor npc, 1m kaybın oluyor ama 100m'da 1m bişey sayılmaz, oyunun ekonomisi öyle. 1b eden item alacaksan 10 tane heykel veriyorsun örneğin.

Takım olarak satılan 1 lvl kamuflaj kıyafetlerini karışık olarak da giyebilirsin, takım olarak belli bir süre HT'de satışta oluyor, ondan sonra kaldırıyorlar ve oyun içinde oyuncular satıyor. İstediğin kombinasyonlarla giyebilirsin.

Fiyat uygunluğuna göre , LSS Helm, ESK Armor, GSD Boots iyi bir kombinasyon sayılır. Paran çoksa corean itemleri en iyisi. Tabi bir de fusion edilmiş kombine kamuflajlar var onlarınkiler ayrı dava.

ama hp sağlamsa samurai armor çok daha ii
    buyuyecegim bende bd giyecegim o zaman beni kesenleri bende kesecegim
  • valla dex int gidiyossan lss helmet corean armor gsd bot ama str int gidiyosan esk helmet esk armor gsd boot bide str int gidenler yüzde defans giysi giymesinler yani %10 defans olacağına 30 defans olsun daha iyi çünkü dex az olduğu için % defanslı armorların defansa etkisi pek fazla olmuyor mesela beni stadlar 30 dex 122 str rest int itemeler 5 corean armor +3 gsd boot +3 esk helmet +4 ht mask
    sc armorumun stadları %8 def 12def
    sc helmet stadları 79 def %11 def 85 sd
    5d mask 29 def %10 def %5 sd
    5d boot 66 def 40 sd
    takılar +3 bie +3 deatly wind amulet +2 cerebral ring +1 fierce tiger bracelet
    ve ayrıyetten dex fruit ve small tiger kullanıyom
    bu itemelr bana 70 lvlde 630 def powsuz 1474 skill def veriyo
    +6 vio spear kullanıyom 3748 skill damagem var
    bu lvlde crimson skyda çay kahve içerek kasabiliyorum

GG

Benim değil tabi, BlindingSnow'un
  • photoshop ta eksik bisiler var. onları düzeltmen lazım....

hersey sahtekarlık, türk değil miyiz !!!

her bir PP min ve max dmg e 1 verdiğine göre bu mallar +7 ise neden min man dmg 5 ?

clean halde Imp bot %2 def verirse PP de 3 def ve 5s. def veriosa

+7 de
    def : 21
    s. def : 35

olur

def : 44
    s. def 85

olma ihtimali yoktur

armor ve helm görmedim CM ye cok uzundur zamandır ugramıyorum

BlindingSnow da sana bunu mail le göndermisse iyi yutturmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alastiss -- 22 Mayıs 2008; 6:58:03 >
    Rod male
    zhuang
    Warrior / Musa
    79 lvl
  • alastiss;
    Oyundaki meşhur yabancıları tanımadığın,
    1,5 sene önceki The Marriage Event'i bilmediğin,
    Gerçek Emperial Set statlarını bilmediğin,
    +1pp'den başka RDL'de +2, +3, +4 pp'lerin varlığından habersiz olduğun,
    Benim bu forumda 1 senedir hatalı birşey yazmayacağımı kavrayamadığın,
    vs vs.

Ne kadar da ortada.

Bizim millet hemen açık yakaladımı gerçekten düşünmeden olasılıkları ve ihtimalleri hesaplamadan yazmaya çok meraklı

Neyse sen elemanın acemiliğne ver olur böyle şeyler.

PP+2 : min max dmg : 2, HP: 16, def : 6, s. def : 10

PP+3 : min max dmg : 3, HP: 24, def : 9, s. def : 15

PP+4 : min max dmg : 4, HP: 32, def : 12, s. def : 20

doğru mu ?

simdi bu mantıkla bana +7 de nasıl min ve max dmg 5 olur bunu acıkla ?

ayrıca +2 +3 PP ler sadece RDL de düsmüo summitten baslıo... +4 bana hic düsmedi bilmiyorum

sondan 2 artısı zaten sadece def ve s.d verıyo yanı pp ıle alakası yoq

gerıye kaldı 5 artı bu 5 artıyı +1 pp ıle basıldıgını dusunursek bu mın max ı acıklar kardes bıraz dıkkat edın

def le sd neden bu kadar cok dıosun ıste 7 pp ıle deıl 5 pp ıle basılmıs

sondan 2. d5: def verıyo
    sonuncu j5 ise :s.d verıyo buda def le s.d ının neden fazla oldugunu acıklar
    Event emperiali bunlar fi tarihinde yapmışlardı marriage event, evli olan oyunculara ödül maksadıyla birşeyler. Clean statları değil yani zaten önceden basılmış halde D5J5'ten hariç base statları da var o yüzden osu busu şusu bildiğinizden daha yüksek. Elalemin itemi için size kolpa mı yapacam burada.

ataliss hani diyor ya +7 ama neden mın max +5 gıbı onu anlatmaya calısıyom k.bakma

Orjinalden alıntı: sanuga

valla dex int gidiyossan lss helmet corean armor gsd bot ama str int gidiyosan esk helmet esk armor gsd boot bide str int gidenler yüzde defans giysi giymesinler yani %10 defans olacağına 30 defans olsun daha iyi çünkü dex az olduğu için % defanslı armorların defansa etkisi pek fazla olmuyor mesela beni stadlar 30 dex 122 str rest int itemeler 5 corean armor +3 gsd boot +3 esk helmet +4 ht mask
    sc armorumun stadları %8 def 12def
    sc helmet stadları 79 def %11 def 85 sd
    5d mask 29 def %10 def %5 sd
    5d boot 66 def 40 sd
    takılar +3 bie +3 deatly wind amulet +2 cerebral ring +1 fierce tiger bracelet
    ve ayrıyetten dex fruit ve small tiger kullanıyom
    bu itemelr bana 70 lvlde 630 def powsuz 1474 skill def veriyo
    +6 vio spear kullanıyom 3748 skill damagem var
    bu lvlde crimson skyda çay kahve içerek kasabiliyorum

1474 s. def ile crimsonda ölmenin üzerine mi cay kahve içiosun ? 250 mi vuruolar 350 mi s. def ten sana ? ya da 85 ve 83 lvl yaratıklar 550 mi vuruo 650 mi ?

dediklerine fazlasıyla katılıyorum.. def in harika

• quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

Yahu size yalan borcum mu var?
    TheEspada guildinden BlindingSnow görürseniz söyleyin trade atsın bakın itemlerine daha ne diyeyim.
    Event emperiali bunlar fi tarihinde yapmışlardı marriage event, evli olan oyunculara ödül maksadıyla birşeyler. Clean statları değil yani zaten önceden basılmış halde D5J5'ten hariç base statları da var o yüzden osu busu şusu bildiğinizden daha yüksek. Elalemin itemi için size kolpa mı yapacam burada.

ok ok cok özür dileri hata bende son 2 stata bakmadım... tamam özür dilerim :(((
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.