Şimdi Ara

EşitAğırlık Puanı içindeki sayısalcılar ?(sıralaması 200bin-300bin arası olanlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bence gündem maddesi olması gerekiyor bu biraz düşününce bende farkına vardım özellikle TM1 Puanı için düşünün ilk 50.000 binde 80.000 binde ki sayısal kötü matematik yapmış olamaz yapsa bile istinaidir onlar yani bu adamların TM1 puanlarıda sıralamalarıda bu durumda yüksek gelir fakat bunlar MF Terciği yapacaktır(istisnalar dışında)Bu durumda bu adamlarım TM sıralamsı en kötü gelsin 250.000 bin falan olur en çok 300bin onun için EA dan tercih yapacak arkadaşlarım bunu göz önünde bulundurmalıyız bence sıralamanız 250.000 bin bile olsa 100.000 binde başlayın en kötü ihtimal yazmaya ÖZELLİKLE TM1 Puanı için

Umarım bu düşüncemde haklıyımdır siz ne diyorsunuz

Benim puanım ve sıralamalarım

TM1=275.000 PUAN= 315
    TM2=250.000 PUAN= 327
    TM3=225.000 PUAN = 337

• şimdi puanım 260 sıralama 510.000 460.000 yer kapatan yere girebilme ihtimalim var dıosun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

şimdi puanım 260 sıralama 510.000 460.000 yer kapatan yere girebilme ihtimalim var dıosun??

evet ben öyle diyorum biraz düşününce bence böyle olması gerekiyo
  • kaç tane sayısalcı edebiyat sınavına girdi,önce bunu bilmek gerek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _iği_

kaç tane sayısalcı edebiyat sınavına girdi,önce bunu bilmek gerek!

ben zaten sadece matematik yaparak bizim önümüzde olabilecekleri konuştum yani iyi derece yapanları ilk 75.000 dekiler gibi Ayrıca bu söylediğini öğrenmek mümkün değil gibi duruyor
  • Ben okulda sayısalcıyım. Dershanede ea dan hazırlandım. Ve sözel puanım 364 67.000 olmuşum.
  • inşallah dediğin gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 20k Arası Tıp Fakülteleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende MF4de 215bindeyim önümde kaç tane eşit ağırlık - sözel falan alan dışı vardır yani sizce?Zaten gerçek sıralamamız bu değilmiş öylesine giren çok varmış.Bide alan dışılar çıkarsa kaçıncı olacağımı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bende MF4de 215bindeyim önümde kaç tane eşit ağırlık - sözel falan alan dışı vardır yani sizce?Zaten gerçek sıralamamız bu değilmiş öylesine giren çok varmış.Bide alan dışılar çıkarsa kaçıncı olacağımı merak ediyorum.

Arkadaşım sen zaten sayısalsın yani senin için fazla parlak konuşamayacağım taş çatlasın 20.000 tane vardır önünde sonuçta TM den bi adam 1000 kişiden 1 kişi belki çıkar seni geçcek sayısalda sonuçta FEN hiç yapmıyo ve Sözelliri ise hiç düşünme bile adamın hem MAT testine girmeden Hemde Fen testine girmeden seni önünde olması imkansız
    Ama bu benim tahminim sonuçta sen yinede istediğin yerlerden başlayıp tercih aralığını geniş tut Gönlünce olsun

• Yorum için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Yorum için sağol

Vatan sağolsun
  • @Res+

1 de demiş oldugun düşündümde doru sölüyosun neden mesela adam mat-geo iyi net çakmış adam hiç edebiyat yapmadan Tm puanı cıkıyo bu sene kesınlıkle Başarı sıralaması Sağlıklı tercih için iyi değil

adam atıyom mesela baktm daha yenı 45 mat 20 geo yapmıs Tm den ciddi ciddi güzel sıralama gelmış edebiyata dokunmadan ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

@Res+

1 de demiş oldugun düşündümde doru sölüyosun neden mesela adam mat-geo iyi net çakmış adam hiç edebiyat yapmadan Tm puanı cıkıyo bu sene kesınlıkle Başarı sıralaması Sağlıklı tercih için iyi değil

adam atıyom mesela baktm daha yenı 45 mat 20 geo yapmıs Tm den ciddi ciddi güzel sıralama gelmış edebiyata dokunmadan ....

Aynen öyle işte bizim için inşallah büyük bir avantaj olur tahmin ettiğimizden daha iyi yerlere yerleşiriz
  • hay kardeşim alnından öpüyorum seni sabahtan beri millete bunu anlatmaya calışıyorum kimse farketmiyo bi sürü rehberlik sitesine yazdım kmse cvp yazmıyo
    düşündüügn şey cok dogru en basta farkettim bunu hatta bi sitede birisi demiş ki ben sayısalcıyım ed.sınavına gimedim ama tm puanlarım hesaplanmış tm3 sıralamam da 82 000 gelmiş dedi o anda tak etti kafama bunun gibi bi sürü sayısalcı var.
    ed. sınavına giren girmeyen hepsinin hesaplamışlar tm puanını..
    neyseki bu 82 bininci arkadas tm den tercih yapmayacakmış mat.cok iyi yapmış tm puanları da oyüzden yii gelmiş ed.sınavına girmese bile..
    şimdi bunu tespit ettik etmesine de gercek sıralamamızı nerden bilecez yaklaşık 200 000 mf ci sınava girdi galiba onlardan kaçı tm den tercih yapar kiii
    burda sayısalcı olup tm puanı hesaplanan var mı? varsa tm sıralamanız kaççç???
    bu arada konuyu acan arkadas senle irtibta gecelim bi belliki takip edıyosun ve anlıyosun gercek sıralamayı anlayabiliriz belki biraz arasıtararak sagol tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanpedro -- 18 Temmuz 2010; 13:47:48 >

• Orta seviye bölüm ve üniversite tercih edecek TM'ci arkadaşların içi rahat olsun.. 20-30k geriden tercih edebilirler hatta daha fazla bence.. Ben sayısalcı olarak edebiyat sınavına da girdim ve 30 net bıraktım. Matematiğim biraz kötü olduğu için sıralamam işe yaramaz geldi haliyle ama matematiği iyi yapan ve sizin önünüze geçen çok sayısalcı var bundan emin olun.. Hatta sayısalcı olup TM'de ilk 5k'ya kadar giren bir sürü adam tanıyorum.
  • SAYISALDAN MI TERCİH YAPICAKSIN YANİİ?
    BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM İYİ YAPAN SAYISALCILAR TM YE YÖNELMEZLER HATTA ORTA SEVİYEDE OLANLARIN BİLE TMDEN TERCİH YAPMAMASI LAZIM BENCE..ÇÜNKÜ BU SENE EN AZ ADAY SAYISI MF DE VAR BU SENE MF CİLER ŞANSLI OYÜZDEN BAZILARI BOŞUNA TM DEN TERCİH YAPMIŞ OLUCAK BENCE..
  • ya sıralamam 22008 tm2 de.kırıkkale veya selçuk hukuk gelır mı sızce ikinci öğretimleri de olur ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.