Şimdi Ara

Eşit ağırlıklar matematik sınavı nasıldi gelin konuşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes iyi yapmış ama sanmıyorum 25kdan kötü geleceğini.Ygsniz iyi,2014de 30 mat netiyle ilk 15bine rahat çekiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takanze

Bu sınavda tm için 30-35 arası idealdir, 40+ yapan istediği yere gelir, 45+ yapar uçar gider zaten. Tabi bu dediklerim sadece tm için geçerli zira sayısaldan çoğu kişi matematik yapabildiği için bugünkü sınavdan 30 yapan bir sayısalın sıralamasını çok çok ileriye taşıyacağını sanmıyorum.

Valla içime su serptin hocam bakalım denemelerde edebiyattan genelde 48 52 arası geliyor sınav nolur gorecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Political1907

41-4 42-3 ya da 43-2 gelecek. 2 sorudan emin değilim. Doğru yaptığımı düşünüyorum ama yanlış şıkkı işaretlemiş olabilirim. 40 netin altına düşmesin yeterli. Geometride 15 doğru var, 6 yada 7 yanlış var. Tam hedeflediğim gibi bir sınav geçirdim, o kadar kontrol ettim ama inşAllah kaydırma felan yapmamışımdır :)

Önümüzde edebiyat sınavı var, son gaz çalışmaya devam edin :)

aynen ya kaydırma yapmış mıyımdır korkusu aldı beni.

yanlış işaretlemişsem falan... öfff

ygsde de aynısı oldu ama kaydırma yapmamışım.
  • borni101 B kullanıcısına yanıt
    Ben son 2 dakikada boş yaptığım soruları kontrol ettim sıkıntı yoktu ama yinede sonuçlar açıklanana kadar düşüneceğiz bunu :D
  • 32-2 mat 8-3 geometri ygs5 60 bin. Dengelerde 30 u bi kere gecmistim. Bence denge daha zordu bu lys'den.

• MariJuaNNN M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim canını sıkma, tm-3ten tercih yapacaksan zaten edebiyatın önemini tartışmasız herkes biliyor. 48-52 net yaparsan çok güzel olur, istediğin üniversiteye de gidersin diye düşünüyorum. Bir de sanki edebiyat ve fen sınavları zor olacak gibime geliyor benim, eleyici bir şeyler sormaları lazım yığılma olmaması için. E böyle olursa da çalışanın işine gelir, yaptığın 48 netin önemi, getirisi daha da artar.
    Başarılar tekrardan.
  • Umutlar edebiyata kaldı artık bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: takanze

Kardeşim canını sıkma, tm-3ten tercih yapacaksan zaten edebiyatın önemini tartışmasız herkes biliyor. 48-52 net yaparsan çok güzel olur, istediğin üniversiteye de gidersin diye düşünüyorum. Bir de sanki edebiyat ve fen sınavları zor olacak gibime geliyor benim, eleyici bir şeyler sormaları lazım yığılma olmaması için. E böyle olursa da çalışanın işine gelir, yaptığın 48 netin önemi, getirisi daha da artar.
    Başarılar tekrardan.

Sağolun hocam sizede başarılar

• dengede 25-27 civarı geliyordu bunda da 28 30 arası bişi gelecek.
  • beylr ygs 14k mat 3y 3b 43.25 geo 5b 3y 21.25 boun mümkün mü?
  • teressss T kullanıcısına yanıt
    hangi bölüm
  • Mat 28 geo 16.25 ygs 5 39k
    Edb a kaldım ilk 10 k içib

• kobe_ceza kullanıcısına yanıt
    matematiği nasıl 48.5 yapmayı başardın ?
  • Dombiya95 kullanıcısına yanıt
    Üzülme.Odtü işletmede yapmayı düşündüğün,hayal ettiğin şeyleri hacettepe işletmede okurken uygularsanda yatay geçiş yapar(ki muhtemelen geçmek istemezsin) veya mezun olduğunda da zaten iyi yerlere girersin.Bunu nerden biliyorsun dersen çok kişiyle görüştüm bende odtü işletme istiyorum.İnşallah olur olmazsada üzülmem ama Bu konulara hakimim 2 yıldır araştıra araştıra aklına takılan olursa pm atabilirsin.
  • knascy K kullanıcısına yanıt
    39k çok iyi bir sıralama, zaten şu an sayısallar olmadan tahmini 4-5ksın. 10kya düşmezsin edebiyatı 42+ yaparsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stock Trader

matematiği nasıl 48.5 yapmayı başardın ?

Valla bende onu anlamaya çalıştım lys sınavından sonra kafam mi durdu dedim nasıl adam 48.5 yaptı diye moralinizi bozmayin çoğu böyle bunların beyler son bir hafta edebiyat asılın

• takanze kullanıcısına yanıt
    Hocam abartmadınız mı, ben 15 k falan diye düşünüyorum, 4-5 var mıdır gerçekten, neye dayanarak söylediniz bunu

• ygs 143 k 35 mat işaretledim dengeden 30-35 civarı yapıyordum ondan kesinlikle daha kolaydı yığılma olcak 30 netlerde büyük ihtimal
  • knascy K kullanıcısına yanıt
    15k diyerek sen abartmış oluyorsun bence çok tecrübeli bir rehberlik hocam söyledi bunu, ben 30kdayım ona göre 2-3k içerisindeymişim. Bir arkadaşım 16k, hocam 1k olduğunu söylüyor. Gerçekten de sayısalların ygs sonuçlarını incelediğimde çoğu kişi tmlerin önüne geçmiş. Senin dediğine göre neredeyse 30kda yarı yarıya tm-mf dengesi olması lazım ki bence imkansız. Parlakbirgelecekten bakıyorum sıralamalara, puanlarla falan oynuyorum; ortalama bir netle önümüzdeki sayısalları eleyince gerçekten hocanın dediği gibi oluyor. Tek mesele arkandakilerin seni geçebilme ihtimali.
  • atmıyorum arkadaşlar ben , sene başından beri fen veya edebiyat çalışmadım mat 2 - geo çalıştım ben . Haftaya tahminen

18-20 tane fen
    40 tane edebiyat
    20 üzeri de coğrafya yaparım sanırım .

LYS 4 de şöyle

tarih 34 - 10
    coğ 14-14
    felsefe 20 d 12 y
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.