Şimdi Ara

Eşit Ağırlıkçılar Gelebilirse Sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben şuanda sayısalım fakat eşit ağırlıktan girmeye karar verdim bana 300, 310 civarı bir puan yeterli olacaktır. Verilen okul puanı dahil.

Benim nasıl çalışmam lazım ? Ben edebiyatta eserleri fln ezberlemeyi düşünmüyorum. Paragraf sorularını çözmeyi düşünüyorum hani bilgi gerektirmeyen, okunarak yapılabilecek spruları onlardan kaç adet geliylr sınavda ?

Matematik ve geometri çözeceğim de coğrafyayı hiç anlamazdım onu nasıl yapacağım bilemiyorum. Yorum soruları geliyoemu ? Yoksa paso bilgi sorularımı ? Sanırım tarih dahil değilmiş eşit ağırlığa değil mi ?

Birde felsefe lys kaç ile alıyor yada tm kaç ile ? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Felsefe okuma dostum hedefin pDr veya psikoloji olsun teknisyen kadar değerin olmaz yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mfciyim fakat tmyede girmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Felsefe okuma dostum hedefin pDr veya psikoloji olsun teknisyen kadar değerin olmaz yoksa

Sen tercihlerimi boşver, onu ben düşüneyim. Sorularıma cevap verebilirsin bir bilgin varsa
  • O puanı yapmak için o kadarda çok çalışmana gerek yok günde 1-2 saat çalışsan yeter birazda matematiğe bakarsın 4 5 net yapsan sana yeter edebiyat coğrafyaya biraz daha çok odaklanırsin 25 edebiyat 15 coğrafya cikarsan yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.