Şimdi Ara

Eşit ağırlık rezilliği (destek olur musunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 24 Aralık 2017; 16:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annen baban bilmiyor mu durumu

• Ortaokulda öğretmenle bir olayımız olmuştu şikayet etmiştim mebe internet üzerinden. müfettiş göndermişlerdi

özellerde nasıl bilmiyorum

• hocam ya anneniz babanız bu konuda görev üstlensinler siz hiç strese girmeyin ve acil bir avukat bulup durumu konuşşunlar ya da internette avukatlara soru sorarak cevap aldığınız siteler var onlara internet üzerinden sorun veya şehir merkezine çıkın araştırın avukatları ve konuşun durumu anlatın. 11. sınıfmışsınız hiçbir şey kaybetmediniz merak etmeyin.
  • İsim duyurmayı bırak, daha açılmamış olan bir okula kayıt yaptırmak (Genelde ismi duyulmuş okullara gidilir)
  • Direk bu konu üzerinden şikayet edersen okula, müdüre pek zarar veremezsin. Benim daha güzel bir fikrim var

Özel okullarin çogu sinav sorularini sinavdan önce verir. Sinav sorularini aldiktan sonra ( sinav tarihleri e okula giriliyor günü gününe) mail atarsaniz( mail tarihi belli olacakdir.) mail tarihi sinavdan once oldugu zaten kanitlanicak. Mufettiş gelip sinav kagitlarini kontrol etmek istediginde ayni sorulari gordugunde, sinav sorularinin verildigi de garantilenecek. 2-3 ders için yapilsa okula geçmiş olsun.

• hocam ne düşünürsünüz bilmem ama ben babanıza hak veriyorum:D benim varlığıma bu şekilde hakaret edecek adamın masasındaki ismi yazan zımbırtıyı bi yerine sokmadan çıkmam o okula gidersem. bu şekilde bir çözüm aramıyorsanız dediklerimi yapmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.