|
|

|
|
özellikle işletme ve ekonomi bölümlerinde bu imkan daha fazladır ama top 3 üni'lerden mezun olmanız çok büyük avantaj sağlar. bunların dışındaki iibf bölümlerinde de bu imkanlar vardır. en zoruysa hukuk okuyup çıkmak. |
Eşit Ağırlık İçin Yurtdışı İmkanı Olan Bölümler ve Üniversiteler
Eşit ağırlık öğrencileri, yurtdışında eğitim alarak kariyer hedeflerine ulaşmak için çeşitli seçeneklere sahiptirler. Bazı popüler yurt dışı imkanı olan eşit ağırlık bölümleri şunları içerir:
Yurt dışı imkanı olan eşit ağırlık bölümleri için bazı önerilen üniversiteler şunlardır:
Eşit ağırlık öğrencileri, yurtdışı eğitim fırsatlarını araştırmaya ve kendi ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine en uygun bölümleri ve üniversiteleri belirlemeye teşvik edilirler. Yurtdışında eğitim, sadece akademik bilgilerinizi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda kültürel ufkunuzu genişletir, dil becerilerinizi geliştirir ve küresel bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 10 Temmuz 2019; 14:39:52 > |
|
|
ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59 |