Şimdi Ara

Eşit Ağırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netler 65-70 civarı. 345 ilk denemesinden 75 net 2.den 67 3.den 70 4.denemesinden hem zor hem moral biraz bozuk olduğu için 61 net yaptım, sonuç olarak ortalama 65-70 net. AYT denemesi çok çözmedim fakat edebiyat sosyal branş denemelerinde çoğunlukla 30, mat netleri 20-22 civarı (PKOB ve kümeler bilmiyorum, geometri trigonometri dışında çok yok, bilgi sarmal ve 345te) bazı zor denemelerde 20'nin altına nadiren düşüyor. Hedef 15k-20k civarı. Bu sene koronadan dolayı sınavda aşırı bir yığılma olur mu, dediğim sıralamayı yapmak için tahminen kaç net yapmam lazım sizce? Şu sıralar endişelerden dolayı ne yazık ki biraz az çalışıyorum. Uyku düzenim bozuk vaziyette. Kendimi nasıl motive etmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik Netlerim senden 3-5 daha düşük sözel kısmımız aynı hatta biraz daha yüksek. Ben de merak ediyorum açıkçası. Hedefim 15-20k arası umarım bu sene 2018 gibi psikolojisi sağlam olanların başardığı ve sıralamaların düştüğü bir yıl olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 25 Mayıs 2020; 1:44:30 >
  • Up

• Up

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.