Şimdi Ara

eSIM Promosyon Kodu!…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 gün süren Avrupa turuna ( Brüksel, Amsterdam, Roterdam, lüksenburg, Paris, Köln ) katıldım.

Seyahatimde Roamless e-sim kullandım. 25 dolarlık kontör satın aldım. Kurulumu çok zor değil. Zaten kurulum sırasında metin ve video açıklamaları size yardımcı oluyor. Seyahatim

esnasında, aramalarda ve internette herhangi bir kesinti ve çekmeme sorunu yaşamadım.

Aramalarınızı, Roamless üzerinde yapmanız önemli!..

Ülkeye döndüğümde hala kullanmadığım 10 dolarlık kontörüm kaldı.

Kontörün süresi yok. Silinmiyor! İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Üyelik oluştururken aşağıda kodu kullanırsanız 5$ kontör kazanabilirsiniz.

Kod: ILKERI0M

(Kod ile üyelik oluşturduktan sonra ilk kontör yüklemesi yaptığınızda 5$ kontör hesabınıza aktarılacaktır)

Önemli Not:

Roamless uygulumasini Turkiye App Store/Google Play’den yükleyebiliyorsunuz. Ancak BTK'nin yakin zamanda tum eSIM saglayicilara getirdigi erisim kisitlamasi sebebiyle uygulamadan hesap acmak ve eSIM'inizi aktive etmek icin ne yazik ki farkli bir ulkede olmaniz gerekiyor.

Eger Roamless eSIM'iniz telefonunuzda yukluyse, eSIM'inizi Turkiye'de internete baglanmak icin kullanabilirsiniz; burada bir sorun bulunmuyor.

Henüz eSIM’inizi yüklemediyseniz, Türkiye dışında internete bağlanarak kolayca etkinleştirebilirsiniz.

“Bu kısıtlama yalnızca Türkiye içerisinde uygulama ve websitesi erişimini etkilemektedir”.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.