Şimdi Ara

Eset Smart Security 9 mu ? Yoksa KasperSky mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım birkaç gün önce F-Secure bitti 1 yıl kullandım şimdi eskisine göre baya bi çok fiyat farkı var 1 yıl önce 80 TL 2 cihaz şimdi ise 1 cihaz girdim internette 157 TL gösteriyor hadi fiyat farkını geçtim şimdi acaba kaspersky mı almalıyım ? Yoksa Eset Smart Security 9 mu ? Siz ne dersiniz Bitdefender demeyin ingilizce ben kullanırım da evdeki bizim bilgisayar kullananlar anlamaz hele benim babam ingilizce istemiyor o yüzden bitdefender hiç düşünmüyorum zaten sevmiyorum bu ikisinden hangisini almalıyım sizce ?

• Norton
  • abi norton pek bilmiyorum ya siz yazın yorumlarınızı ben birazdan bakıcağım
  • bitdefenderin Türkçesi bulunur ama o kadar abartıldığı gibi korumuyor bunu belirtmek isterim. eskisi gibi sadece virüs tanıma veritabanının büyük olması hiç bir anlam ifade etmiyor. eset smart security hiç bir yeteneği ile kaspersky' a rakip olamayacak bir yazılımdır. kaspersky' da pek ucuz değildir İS alırsan ama hakkını sonuna kadar verir aldığı ücretin. nortonun veritabanı diğer yazılımlarının hiç birisi ile karşılaştırılamaz tanımlı tehdit trilyon civarı bir rakama sahip ama maalesef bu denli büyük olmasına rağmen veri tabanında var olan virüsleri kaçırabilmesi nedeni ile fiyasko ürün. bu veri tabanı başka hiç bir yazılımda yok ama bir kıytırık avastın tanıyıp sildiği virüs nortonun felç olmasına sebebiyet verebilmektedir.
  • Açıklama için Teşekkürler şimdi bakıyorum arastırıyorum marka olarak bişi bulsam iyi olcak çünki bu bilgisayarı arada bankaya girmek için kullanan babam var. Bu bilgisayarı hangi İnternet Security e emanet edeceğim bilmiyorum bazıları çok çok karışık oluyor iyi bir İS bulsam iyi olur. F-secure görevini sonuna kadar yaptı ve harikaydı bankaya girince direkt olarak bankaya odaklanıyordu ve diğer internet tarayıcılarını kapatıyordu ve korumayı müthiş bir şekilde yapıyordu. onun dışında gelen dosya virüslü ise o dosyayı bilgisayara atmaya kesinlikle izin vermiyordu direkt siliyordu. F-Secure den memnundum harikaydı almak isteyenler varsa F-secure sorabilirler tavsiye ederim. ama şimdi eskisinden de pahalı 157 TL şimdi ne yapacağım şaşkınım
  • abi fiyatı yanlış görmüşüm sanırım fazla ayrıntılı bakmadım n11.com da 59 tl hem de 1 kullanıcı 3 yil valla abi gene F-secure alacağım inş. yanlış yazmıyordur
  • beyler F-Secure alıyorum Hadi Hayırlısı inşallah Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaslarıma da tavsiye edeceğim
  • Secure daha iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj atmak için geç kaldım anlaşılan ama F-Secure iyidir.Teyit etmiş olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.