Şimdi Ara

ESENLERE EN YAKIN EN IYI KUTUPHANE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler esenlerde kutuphane yok bi tane var 30dakika mesafe 7de aciliyor insanlar saat 5.30da gidip sira kapmaya calisiyorlar esenlere en yakin nerede kutuphane var bildiginiz var mi simdiden sag olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E-Kütüphane var dörtyol yakınlarında birde atişalaninda barış manço kütüphanesi var.

• YushyZ Y kullanıcısına yanıt
    Hocam e kutuphane cok kalabalık oluyor gidilmiyor oraya sira bekliyorsun resmen baris manco nasil bilmiyorum kacta aciliyor biliyor musunuz

• ben sabah 5:40 da sıra bekliyorum e kütüphanede resmen işkence
  • esenleri falan boşver git taksime Atatürk Kütüphanesine .
  • efsanevi5607 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla hayretle bakiyorumya size 5 de giden arkadaşim var uykunu gelmiyor mu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67kasko67 -- 20 Mayıs 2017; 23:44:30 >
  • Ytu davutpaşa kütüphanesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeCluse kullanıcısına yanıt
    Hocam alirlar mi oraya beni eskiden aliyorlarmis da simdi almiyorlarmis dışardan oyle diyorlardi

• 67kasko67 6 kullanıcısına yanıt
    Hayır almazlar. Heleki şu sıralar kampüs taşıma sıkıntısı var bizi okul kimliği+kimlik+çanta kontrolü ile alıyorlar. Zaten alsalar bile önümüzdeki hafta finaller başlıyor yer bulamazsınız. Kampüse giriş yapabilseniz bile bir şekilde kütüphanede tekrar turnikeler var aklınızda bulunsun.

• starbuckslara gidip çalışabilirsin. kahve almana gerek yok direk oturabilirsin ben bazen alıyorum bazen almıyorum. istiklalde şişhane metrosunun ordaki starbucks çok iyi, 89c ile gidiyorum her gün üşenmeden saat 10-11 civarı. akşama kadar takılıyorum orda. internet şarj bedava zaten masa bulman yeterli. genelde haftaiçi boş oluyor. haftasonu da erken gidersen bulursun yine 10 gibi

• LeCluse kullanıcısına yanıt
    E çocuk gitmek için kütüphane soruyor sen almayacakları bi kütüphane söylüyon ytü kafa mı yaptı hacı

• Ses olmuyor mu hocam?

Oluyor hocam, pek rahatsız edici değil ama. Çalışma masalarında daha sessiz oluyor. Beğenmezsen 500m ötede atatürk kitaplığı var. Kazım karabekir mah durağından 89c 89t 79t geçiyor.

• Tamamdir sağ olasin

• quote:

Orijinalden alıntı: LeCluse

Hayır almazlar. Heleki şu sıralar kampüs taşıma sıkıntısı var bizi okul kimliği+kimlik+çanta kontrolü ile alıyorlar. Zaten alsalar bile önümüzdeki hafta finaller başlıyor yer bulamazsınız. Kampüse giriş yapabilseniz bile bir şekilde kütüphanede tekrar turnikeler var aklınızda bulunsun.

Lan niye yazdın o kutuphaneyi o zaman değişik

• Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    YTÜ gidiyorum diyor ayık olun diyor

• Sempatik Sinir kullanıcısına yanıt
    Oylee

belli bir zamandan sonra alışıyosun güzel oluyo arada molada kahve içiyosun bahçede falan.
  • Up

• EN yakını TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİ KÜTÜPHANESİ kapatsite 500 kişi bedava internet çay çorba ses 0 . herkes elit kesim. mercedes Q serisi ile gelen var. biri abarttı range rover ile geldi . içerisi mükemmel tarih kokuyor . hiç kimse karı kız kesme derdinde değil herkes ders çalışıyor. KESİNLİKLE tavsiye ederim hocam. geleceğin bi gün söyle karşılayayım seni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.