Şimdi Ara

Esenler'den Okmeydanı'na nasil gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Esenler'den Okmeydanı'na Nasıl Gidilir?

Esenler'den Okmeydanı'na gitmek için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcut. İşte en yaygın yollar:

• Metro ile: Esenler Metro İstasyonu'ndan M1A (Yenikapı - Atatürk Havalimanı) metro hattına bin. "Okmeydanı" durağında in.

• Otobüsle: Esenler Otogari'nden 82 numaralı "BAHÇElievler - OKMEYDANI" otobüsüne bin. Okmeydanı Otogarı durağında in.

• Marmaray ile: Esenler Marmaray İstasyonu'ndan Marmaray'a bin. "Sirkeçi" durağında in. Oradan M1A metro hattına aktarma yaparak "Okmeydanı" durağına ulaş.

• Özel Halk Otobüsü ile: Esenler'den Okmeydanı'na giden özel halk otobüsleri mevcut. Otobüs duraklarını kontrol et.

• Taksi ile: Esenler'den Okmeydanı'na taksi ile ulaşabilirsin. Taksi ücretleri mesafeye göre değişir.

Esenler Otogari'nden Okmeydanı Hastanesi'ne gitmek için 82 numaralı otobüse bin ve Okmeydanı Hastanesi durağında in.

Bu ulaşım seçeneklerinin yanı sıra minibüs ve servis gibi alternatif yolları da değerlendirebilirsin. Yolculuk süresi ve ücretleri seçtiğin ulaşım yöntemine göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben olsam esenler metro - ordan normal metroya geçiş yapıp mertere giderim sonra da ordan metrobüse biner okmeydanına giderim tabi ama bilmiyorum direk giden otobüs var mı ben hep metro-metrobüs kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Evet beyler acil

Otogarın ordan direkt otobüs olabilir.
    Benim önerim metroyla Merter'e geç. Ordan metrobüsle Okmeydanına.
  • Alternatifler yokmu
  • Tamam ozaman oyle yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenlerin neresinden geçiyor bilmiyorum ama 33M var M.köy otobüsü okmeydanından geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beykoz'a Nasıl Gidebilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.