Şimdi Ara

Esenboğa ucuz yollu otopark (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
7
Favori
31.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad kendinizi mutlu hissetmek için en mantıklısı yazmışsınız sanırım :)

14 günlük seyahat için 3 otopark aradım. tav ve parkstop un sitesine baktım. 15 günlük abonelik için tav 246 TL istiyor. parkstop 172,5 TL istiyor. çatıpark 190 TL istiyor. Diğerleri uzun süre için ayrıca bir fiyat vermediler. Nereden baksak 60-75 TL fark var tav ile diğerleri arasında.
  • mysterious_tr kullanıcısına yanıt
    Merhaba. ESB park cumhurbaşkanının korumasının otoparkı diyorlar. hatta araziyi de bir şekilde almış diyorlar. doğru mudur. bilginiz var mı bu konuda. Melih gökçek apark açıldığında oradaki u dönüşünü genişletmişti çakallık yapıp
  • Önceden çatı mı parkstop mu ottopark mı derken bugün parkstopun günlük 13 tl yaptığını gördüm. Yuh dedim herhalde ben yanlış görüyorum. böylece içerisi mi dışarısı mı tartışması da en azından 13 tl devam edene kadar bitmiş oldu :)
  • Meneghin M kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz? 19 TL tüm otoparklar buna izin vereceklerini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Emin misiniz? 19 TL tüm otoparklar buna izin vereceklerini sanmam.
    hocam hepsi öyleymiş zaten
    günlüğü 10 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Eminin tabi ki. Eşim de inanmadı fotoğrafını çektim gönderdim kendisine Ankara dönüşünde :) İnternet sitelerine de koymuşlar.www.parkstop.com.tr

Evet diğerleri hala 19 TL. Diğer otoparklar neden izin vermeyecek nasıl vermeyecek anlayabilmiş değilim. Bu mantığı bize yutturup yüksek fiyattan çakıyorlar. Demek ki daha az olabiliyor, en azından belirli süreliğine bilmiyorum. Sonuçta rekabetçi piyasa fiyatı normale çeker.

Kimin torpillisi olduğu belli olmayan esb park paraları çuvalla topluyor rekabet olmayınca. Geçen baktım esb parkın servisi U dönüşünden tersten gidiyor oradaki kapıdaki polisler de öyle izliyorlar. Haksız rekabete kural dışılığa göz yumuyorlar. Peki noluyor, kayırmacılıkla çuvalla götürüyorlar. Zaten ben eski ottocu yeni parkstop cuydum. şimdi dha da gönül rahatlığıyla park edicem. Esenboğa ucuz yollu otopark

• quote:

Orijinalden alıntı: Meneghin

Eminin tabi ki. Eşim de inanmadı fotoğrafını çektim gönderdim kendisine Ankara dönüşünde :) İnternet sitelerine de koymuşlar.www.parkstop.com.tr

Evet diğerleri hala 19 TL. Diğer otoparklar neden izin vermeyecek nasıl vermeyecek anlayabilmiş değilim. Bu mantığı bize yutturup yüksek fiyattan çakıyorlar. Demek ki daha az olabiliyor, en azından belirli süreliğine bilmiyorum. Sonuçta rekabetçi piyasa fiyatı normale çeker.

Kimin torpillisi olduğu belli olmayan esb park paraları çuvalla topluyor rekabet olmayınca. Geçen baktım esb parkın servisi U dönüşünden tersten gidiyor oradaki kapıdaki polisler de öyle izliyorlar. Haksız rekabete kural dışılığa göz yumuyorlar. Peki noluyor, kayırmacılıkla çuvalla götürüyorlar. Zaten ben eski ottocu yeni parkstop cuydum. şimdi dha da gönül rahatlığıyla park edicem.
    Ben de dün kullandım Parstop park yerini. 8 gün için 104 TL ödedim. Servis zamanında geldi.
    Günlük 13 TL'ye geldi transfer kullanmaktan ucuza geldi.

• nehiryeli kullanıcısına yanıt
    anahtarı veriyor musunuz?
  • urene kullanıcısına yanıt
    Anahtar vermiyorsun. Arabamı yıkatmak için bırakmıştım bir defa. Yıkadılar, bir sıkıntı da olmadı.
  • Anahtarı vermedim, istemediler de zaten. En güzel kısmı servis olayı kişiye özel, dolmasını beklemiyor direk kalkıyor, dönüşte de aynı şekilde gelip alıyor. İnşallah bu kalitede devam ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar otoparklar dışında arabanızı ara köy yollarına falan parkedip yürüdüğünüz oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

arkadaşlar otoparklar dışında arabanızı ara köy yollarına falan parkedip yürüdüğünüz oldu mu
    Pek yürüme ile ulaşılan bir terminal değil Esenboğa.

Ara köy yoluna falan koymak yerine yakın bir yere park edip taksiyle ya da toplu taşıma ile ulaşmak daha mantıklı. Saray'da Pursaklar kaymakamlığı emniyet binası falan var daha güvenli olur aracınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 12 Kasım 2019; 17:5:27 >
  • parkstop dönüştede havalimanından alıyormu servisi otaparka ?
  • Arkadaşlar havalimanın içinde otopark var mı bir saatliğine koyabileceğim,dolu oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Yoğun ama boşluk bulursunuz ilk 1 saat 17 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 4 Kasım 2021; 23:28:29 >
  • Estonya Feribotu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam giden yolcu yerinin solundan giriliyor herhalde, sabah erken saatte gideceğim galiba yer bulurum

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kapalıda olmazsa terasta illaki bulursunuz. İyi günler.

• güncel bir tavsiyeniz var mı? yaklaşık 10 günlük bir park ihtiyacım var.

• TzisTa kullanıcısına yanıt

Aracınız BMW grup aracı ise(BMW, Mini, LR vs), Esenboğa BMW de ücretsiz vale hizmeti vardı. Aracınız için seyahat boyunca otopark hizmeti alabilirsiniz(ücretsiz) ve havaalanına ücretsiz transfer hizmeti de veriyorlardı. Ek olarak seyahatiniz süresince aracınıza bakım yaptırabilirsiniz. Şuan bu hizmete devam ediyorlar mı bilmiyorum ama muhtemelen devam ediyordur. Benim sevdiğim bir hizmetti..

• 212444 kullanıcısına yanıt

Maalesef aracım bmw grup bir araç değil. günlük 39 TL'ye ottopark'dan rezervasyon yaptım. yorumları baya iyi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.