Şimdi Ara

Escape to Victory, Zafere kaçış (1981) Sylvester Stallone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Escape to Victory, Zafere kaçış (1981) Sylvester Stallone

Çok güzel bir film, zaten Sylvester Stallone nin şimdiye kadar hiç dandik bir filmi bana göre yok. (rocky 6 hariç, rocky6 çok boktan bir filmdi).
    http://www.imdb.com/title/tt0083284/

Ayrıca Pele gibi filmin yapıldığı dönemin ünlü futbolcularıda filmde oyuncu olarak var. Filmin konusu daha eski bir tarihte geçiyor.

Film sadece futbol üzerine değil, hapishaneden kaçmaya çalışıyorlar, birazcık "prison break" var. Keyifle izleniyor.

Sylvester Stallone ve PELE

Türkiye de de aynı yıl aralık 1981 de sinema ya girmiştir. Sadece 10 ülkede sinemada gösterilmiştir.

İzleyen tv de izlemiş olabilirler, bir kaç kez gösterilmiş tv de. Ben izlememiştim 2yıldır arıyordum, daha yeni buldum ve izledim. İsterseniz bakın tek olarak torrent te bile yok. Şansa buldum zaten torrent olarak "stallone" adı altında buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Mart 2008; 6:50:34 >

• daha önce duymamıştım hiç ama güzel bir filme benziyor stallone abimiz bu sefer futbolcu olmuş demekyakışır.ilk fırsatta indireceğim paylaşımın için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

daha önce duymamıştım hiç ama güzel bir filme benziyor stallone abimiz bu sefer futbolcu olmuş demekyakışır.ilk fırsatta indireceğim paylaşımın için sağol.

duymadın mı şok oldum adi yerli kanallarda bile verilmiştir
    bir de ben bu filmi daha eski sanıyordum
  • stallone nin vokan'a özendiği film
  • Kanal 1 arada veriyor bu filmi. Çocukluğumda da çok izlemiştim. Harika bir film...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.